Ciezki wyjazd... Choc lepiej nam sie gra z mocnymi zespolami niz z ligowymi slabeuszami...
W zeszlym sezonie mierzylismy sie z nimi 3 razy... Raz wygrywajac i dwa razy przegrywajac...
Mecze jak zawsze ciezkie...
Ostatnio mecz jaki z nimi gralismy byl nie tak dawno w PP i pokonalismy ich 4-2... takze patrzmy optymistycznie do przodu!!
Do boju Cracovio!!!
-
-
Jagiellonia Białystok-Cracovia 19 października, 20:00
To jest nasza Ekstraklasa, dlatego każdy wynik jest możliwy ... ale ja osobiście z remisu będę zadowolony :rolleyes: .Jest to mecz wyjazdowy nie do byle kogo, bo Jaga to nie są jakieś ogórki, będą chcieli się zrehabilitować za przegrany mecz w PP, Mamrot i jego piłkarze wiedzą że grają na Probierza (byłego swojego szkoleniowca, który dużo zrobił tam dobrego dla klubu) dlatego będą mieli dodatkową motywacje, żeby się pokazać z jak najlepszej strony ... i zapewne będą chcieli "utrzeć nosa" Probierzowi.
Jeżeli tylko nie uznajemy remisu z Górnikiem jako porażki, to super że założyłeś temat meczowy i ciąg go bez przerwy, bez rzeczywistych porażek :)
Mecz z Jagą będzie trudny, oni mają paru dobrych zawodników i PP może mylić. Remis przyjmę jak zwycięstwo :)
Jaga za Mamrota generalnie gra w kratkę. Niby dobra drużyna ale przytrafiają jej się wysokie porażki u siebie. Liczę na naszą wygraną, ale remis przyjmę z umiarkowanym zadowoleniem.
Ja nic nie biorę w ciemno, mamy wyjść i grać o pełną pulę, a co z tego wyjdzie to zobaczymy. Znamy swoją wartość i możemy wygrać z kazdym. To oni mają się nas bać.
Ian... czy uznaje czy nie uznaje... jakos kazdy zakladal watki po remisach i nie zastanawial sie czy to byla porazka czy nie...
Moge wykasowac mi problemu nie robi... Niech ktos inny zalozy...
Źle mnie zrozumiałeś, jestem zwolennikiem zakładania wątków po remisie. Czasem ktoś się spieszył, że niby remis jest beee. Ja jestem zwolennikiem zakładania wątków do porażki, dlatego tego Ci życzyłem :)
Remis to remis - punkt jest wiec i watek powinien byc kontynuowany.
Nie roumiem dlaczego mielibysmy byc zadowoleni z remisu w Bialym? Jaga jest obecnie druzyna chimeryczna - licze na 3 pkt
W każdym meczu mamy grać o pełną stawkę , w Białymstoku również . Choć w PP to był inny mecz, inne składy to jak wtedy daliśmy rade dlaczego teraz nie ?
W PP był Futbol na TAK, a w lidze jest na NIE. To bedzie ciężki mecz jak fix.
[quote='Rock' pid='1403329' dateline='1570792407']
W PP był Futbol na TAK, a w lidze jest na NIE. To bedzie ciężki mecz jak fix.
[/quote]
Był na tak i było co oglądać, chociaż Jaga zapewne tym razem nie będzie murowała bramki grając u siebie, nadto jest żądna rewanżu za ostatni mecz. Nam takie mecze chyba bardziej odpowiadają niż autobus przez bramką. Jestem dobrej myśli :)
Gdyby podmienić zespoły trenerom to Probierz z tym składem co ma Mamrot zrobiłby mistrza już w tamtym sezonie .
A tym sposobem zrobi w obecnym . ;)
[quote='gargamel9998' pid='1403313' dateline='1570787811']
Remis to remis - punkt jest wiec i watek powinien byc kontynuowany.
Nie roumiem dlaczego mielibysmy byc zadowoleni z remisu w Bialym? Jaga jest obecnie druzyna chimeryczna - licze na 3 pkt
[/quote]
I tu jest właśnie haczyk ... Jaga jest drużyną chimeryczną, dlatego z nimi można wygrać 3:0 jak i przegrać 3:0. Dlatego ja remis przed meczem biorę w ciemno, a dzień meczowy pokaże jak się mecz ułoży :rolleyes:
Czyli mecz bez remisu będzie skoro można przegrać lub wygrać. :)
[quote='KruszynaKSC' pid='1403247' dateline='1570720799']
Ciezki wyjazd... Choc lepiej nam sie gra z mocnymi zespolami niz z ligowymi slabeuszami...
W zeszlym sezonie mierzylismy sie z nimi 3 razy... Raz wygrywajac i dwa razy przegrywajac...
Mecze jak zawsze ciezkie...
Ostatnio mecz jaki z nimi gralismy byl nie tak dawno w PP i pokonalismy ich 4-2... takze patrzmy optymistycznie do przodu!!
Do boju Cracovio!!!
[/quote]
Na pewno w obecnym stanie drużymy jest szansa wygrać , Jaga jest silną drużyną to wiadomo ale to tylko moim zdaniem bedzie loteria.
- Edytowany
Jak czarni nie będą nam przeszkadzać, mamy potencjał żeby wygrać. Liczę także, że do Białegostoku nie wyślą KW.
Co mają nam "czarni" przeszkadzać? Trzeba wyjść tam jak po swoje i przywieźć 3 punkty!
Do Boju PASY! :)
Ciężki wyjazd, ale może nadszedł czas żeby Nas się bali a nie na odwrót!
Odnoszę wrażenie że forum powoli odchodzi od "musimy wyjść zmobilizowani" na " oni się będą mobilizować na nas" to dobry znak :)
Jesteśmy na drugim miejscu w tabeli po dość specyficznym poprzednim sezonie i teraz, jak pokazaliśmy że potrafimy wygrywać na trudnych terenach (legła, Lech, derby), to już się raczeni nie cieszą że przyjeżdża Cracovia i będą to łatwe punkty tylko wiedzą że przyjeżdża Cracovia i to będzie trudny mecz.
Mamy parę kontuzji w drużynie ale liczę że jak tylko wyjdą odpowiednio skoncentrowani to 3 punkty przywiozą do Krakowa.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)