[quote='Projo' pid='1397112' dateline='1567357443']
My umiemy grać z silnymi ze słabymi sobie nie radzimy
[/quote]
Dlatego cholernie mnie cieszy dobry początek ze słabszymi zespołami, bo w takich meczach wygrywa się ligę.
-
-
Lech Poznań - CRACOVIA niedziela 1 września godz. 17:30
- Edytowany
Mielismy dwie takie kontry,ze powinno byc 4 do jaja, nie rozumiem tej niefrasobliwosci. Takie rzeczy sie mszcza w pilce noznej.
Trzymam kciuki za Vestenickiego!!
Veste za Wdowiaka...
Doczekalimy tej zmiany :D Tomas dobij gwoździa
Fajne uczucie widzieć w telewizji kumpla z klasy z podstawówki ;)
Koorwa mać Pasy grać!!!
Walczyć do końca
- Edytowany
No zesz ku.rwa, trzeba bylo strzelic na 3 i 4 do zera,a teraz bedzie sraka i obrona Czestochowy,a juz stawalem sie klakierem.
Dlaczego k.wa nie podał Holender????
Jak nie wygramy to Pelle wraca za autokarem.
Kuźwa, Pestka!!! Jak mogłeś taka piłkę stracić?
[quote='wrobelson' pid='1397040' dateline='1567340041']
Zobaczymy jak się mecz ułoży ... ale nie ukrywam, że ze zwycięstwa baaaardzo bym się cieszył.
[/quote]
No i stało się .... wygraliśmy z mocnym rywalem na wyjezdzie po 13 latach. Dlatego tak jak pisałem BARDZO się cieszę z takiej wygranej :) . Brawo Probierz, Brawo drużyna ... szkoda, że znowu w samej końcówce meczu tracimy niepotrzebnie gola i wprowadza się nerwowość.
[quote='D.J.Cat' pid='1397129' dateline='1567358631']
[/quote]
A Wdowiak przez Szczecin
[quote='D.J.Cat' pid='1397129' dateline='1567358631']
[/quote]
Na holenderskim rowerze...
Najlepszy mecz w tym sezonie, zdecydowanie. Szkoda tylko, że ciągle kuleje skuteczność, te kontry muszą być zabójcze, musimy dobijać rywala. Końcówka nerwowa, trochę zapraszaliśmy Lecha, by wyrównał, ale najważniejsze, że 3punkty nasze.
Gol w formie daje niesamowity spokój, brawo PASY
Wygraliśmy. Wbrew wielu malkontentom którzy pisali że gramy tylko ze słabiakami. W Poznaniu !!!
Mecz mi się podobał, bramka podobnie jak z Arką z d... - trochę brakło koncentracji i siły.
Poprawić nieco koncentrację i jesteśmy naprawdę groźni !!!
A gdzie byliśmy rok temu wraz z Michałem Probierzem?
p.s. Kto jeszcze tęskni za Javim?
Jeeee. 2 punkty straty do lidera ;).
Poprawienie skuteczności to priorytet, ale mecz nam wyszedł też dlatego, że Lech nie bawił się w w murowanie bramki, a tacy rywale nam siedzą. Nic, dziś byliśmy nieskuteczni, byle na stoczni wchodziło z nawiązką ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)