Tak, ten co nie zdecydował się kupić Płachety teraz sobie powinien... pluć w brodę? to za mało.
-
-
Śląsk Wrocław - CRACOVIA sobota 17 sierpnia godz 15.00
[quote='Endriusza' pid='1394437' dateline='1566053905']
[quote='Fake' pid='1394434' dateline='1566053754']
i jeszcze na koniec złodziejka i już można do domu, czyli jak to w prawie każdej kolejce
[/quote]
Nie ma mowy o karnym, w takiej samej sytuacji Chelsea nie dostała karnego w superpucharze w środę
[/quote]
Może ja jestem jakiś pojebany, ale gość wyciągnął kikuty piłka leciała do bramki gówno mnie obchodzi Chelsea.
Tak po prawdzwie mecz przyzwoity, zgodnie z potencjałem drużyny na środek tabeli. Szykuje się kolejny sezon z walką o pierwszą ósemkę. Oby udanej, bo w przypadku dolnej ósemki wszystko może się zdarzyć. Liczę chociaż na wygrane derby, inaczej taki Probierz jest tu zbędny, skoro i tak mamy grać w środku tabeli. Pisze tak, ponieważ czekać nas będą w niedalekiej przyszłości mecze w górną połówką tabeli i o punkty będzie trudniej niż w pierwszych 4 meczach.
Co roku liczymy na coś ekstra, a potem liga nas weryfikuje...
[quote='docent' pid='1394447' dateline='1566054130']
Tak, ten co nie zdecydował się kupić Płachety teraz sobie powinien... pluć w brodę? to za mało.
[/quote]
A co dzisiaj takiego placheta zrobił, zjebal sytuację jeszcze gorzej niż wdowiak
- Edytowany
[quote='gusto' pid='1394444' dateline='1566054096']
Płacheta szybki ale poza tym nic nie pokazał. Skuteczność na poziomie Wdowiaka.
[/quote]
dokładnie to samo pomyślałem, skuteczność na poziomie Wdowiaka, nie rozumiem tej podniety Płachetę, choć porównując go do Lucka to i tak jest świetny
[quote='del_piero' pid='1394445' dateline='1566054112']
Wygrała drużyna lepsza moim zdaniem. Wdowiak gdyby nie bylby wychowankiem już dawno by nie gral. Brakuje Saidiego.
[/quote]
Saidiego? :)
Było coś pite? Nie pamiętasz i ile on setek marnował?
- Edytowany
[quote='rozrabiaka' pid='1394425' dateline='1566053267']
super jest ten Diego
przedluzyc Pestce urlop do Bożego Narodzenia!
[/quote]
Najlepiej całkiem go wyjeb@ć bo się nadaje tylko do obrony Częstochowy Michniewicza, a wtedy gdy trzeba zapierdal@c, to albo zjebie, albo się przewróci na własnych nogach, albo nei ma siły, kurw@...Oczywiście chodzi o Pestkę, bo diego nadaje się na mecz w Cracovii II.
Dobry mecz. Szkoda zmarnowanych setek.
[/quote]
Szybki , dobry drybling, nie boi się gry i ma 21 lat, bramki dzisiaj nie strzelił ale napsuł nam trochę krwi, zobaczymy jak dalej się będzie rozwijał
Putnocky - interwencja kolejki, Cholewiak - bramka kolejki ... i właśnie dlatego to WKS wygrał, a nie my. Ale oczywiście ten mecz był to wygrania bo sytuacje bramkowe mieliśmy bardzo dobre :sleepy: bo wynik na 1:0 powinien otworzyć Wdowiak i wtedy mecz mógł się zupełnie inaczej ułożyć, dlatego tym bardziej szkoda tej porażki.
[quote='zac' pid='1394458' dateline='1566054370']
[/quote]
Szybki , dobry drybling, nie boi się gry i ma 21 lat, bramki dzisiaj nie strzelił ale napsuł nam trochę krwi, zobaczymy jak dalej się będzie rozwijał
[/quote]
Płacheta tym się różni od Wdowiaka że potrafi uruchomić szybkość ńa mniejszej przestrzeni a nie w momencie gdy go ktoś wyrzuci podaniem , to SPORA różnica jednak .
Nosz kur. Wa mecz minimum na remis czy doczekamy meczu kiedy będziemy grać spokojnie kontrolować grę i wygrywając kilkoma bramkami.
Znowu będzie albo sędzia nas oszukał albo nie będę komentował pracy sędziego. Da się grać bez wdowiaka można pomyśleć panie probierz o Janku golu bo od pewnego czasu po w drugiej połowie zagrania na odpierdol. Może na 90 minut nie jest gotowy.
Ja w czasie drugiej polowy kupilem w, lidlu mlot wyburzeniowy i zaraz bede go testowal,nie mam neta poxa komorka,telewizje podstawowa,wiec dzis pomimo wyniku czuje sie zdecydowanie mniej wkur.wiony,a wrecz sledzac mecz na livescore odnioslem wrazenie,ze gramy jak rowny z rownym.
- Edytowany
Panie i Panowie spokojnie, następna sobota i mecz przyjaźni z Arką, a z którą drużyną łatwiej jest się przełamać jak nie z naszą?
Na dodatek bez J.Gola.
Tak że dziś trzymajmy za Arkę.
[quote='MakuKSC' pid='1394465' dateline='1566054910']
Ja w czasie drugiej polowy kupilem w, lidlu mlot wyburzeniowy i zaraz bede go testowal,nie mam neta poxa komorka,telewizje podstawowa,wiec dzis pomimo wyniku czuje sie zdecydowanie mniej wkur.wiony,a wrecz sledzac mecz na livescore odnioslem wrazenie,ze gramy jak rowny z rownym.
[/quote]
Bo mecz był bardzo wyrównany w zasadzie że że wskazaniem na naszą korzyść . Gdybyśmy tylko potrafili w końcówce pograć piłką .
Pożałowanie pieniędzy na transfery nam się odbija czkawką, gdzie są skrzydła Panie trenerze, gdzie pomoc? Lopes nie może grać na dwóch pozycjach na raz, chociaż i tak się zastanawiam skąd gość ma tyle siły żeby cały mecz zapierdzielać.
Gdzie te miliony za Piątka?!
Moim zdaniem duży udział w przegraniu tego meczu miał Wdowiak ... nie od dziś wiadomo, że bramka która otwiera wynik meczu na 1:0 strasznie dużo daję, drużynie która ją strzeli. Inna sprawa, to taka że Putnocky teraz broni chyba sezon życia :shy:
Będzie miał szanse się Dąbrowski wykazać i coś mi mówi, że za Golem będziemy w meczu z Arką tęsknić
- Edytowany
Potem dziwota dlaczego ludzi na stadionie mało?.. Dla Cracovii by chodzili ale dla Filipiaka nie..
Ciśnie się na usta "I ZNOWU W PIZ.....DĘ"
Strasznie mnie to wkur.......
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)