Dlaczego nasz najlepszy zawodnik nie gra ?
-
-
Zagłębie Lubin- CRACOVIA niedziela 21 lipiec 15:00
Moim zdaniem ewidentny błąd Hrosso, Pesković by to wyjął
[quote='Marcepanowy' pid='1390073' dateline='1563714553']
Chyba trzeba zmienić zainteresowania bo tak człowiek zejdzie na serce przed 40-stką...
Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka
[/quote]
Albo tak się zahartujesz ,że nic Cię w życiu czy pracy "nie ruszy" ;)
ps: się zaczeło cho.era jasna...
Na razie to wygląda źle a nawet bardzo źle zarówno w obronie jak i z przodu
jakim cudem po to zgrywamy ze sobą obronę żeby po kilku dniach wychodzić zupełnie innym składem?!
- Edytowany
Hahah... Sorry kibicuje Cracovii od 20 lat, zjeździłem całą Polskę ale to partactwo które jest robione co roku na początku sezonu rozwala mnie od środka. Zero jakościowych transferów tylko darmowe "drogie na transfermarkt" bo przecież tyle kosztuje cieszmy się... Źłe przygotowanie do gry, z DAC przegrywamy siłowo i motorycznie. Zaraz będą jeszcze transfery last minute i na koniec sezonu opowiadanie Probierza "gdybyśmy lepiej zaczęli sezon" byłyby puchary i mistrz. Wkurza mnie to co dzieje się rok w rok. Dzisiaj znowu roszady w zespole z tyłka wzięte, gdyby zespół był dobrze przygotowany do sezonu potrafiłby grać normalnie i w pucharach i w lidze a wracamy do szarej rzeczywistości marazmu polskiego bagienka ekstraklasy. Gra Cracovii żenująca, Pele Dimun, Wdowiak, Hrosso to parodysci nie piłkarze, Rubio gość z dupy... Hanca bez formy szkoda gadać...
Byłby jeden dobry bramkarz i byłby spokój. Probierz ma fiksację jakaś na początku sezonu na kombinowanie w bramce. Wilkiem też przegrał kilka meczów, zanim się ogarnął, ale lekcji z tego nie wyciągnął.
Kolejny rok ucieranie d... szkłem teraz to już nie ma co liczyć na dobry transfer. Ale Lopes będzie lepszy od Cabrerry
[quote='JIRA' pid='1390082' dateline='1563715003']
Hahah... Sorry kibicuje Cracovii od 20 lat, zjeździłem całą Polskę ale to partactwo które jest robione co roku na początku sezonu rozwala mnie od środka. Zero jakościowych transferów tylko darmowe "drogie na transfermarkt" bo przecież tyle kosztuje cieszmy się... Źłe przygotowanie do gry, z DAC przegrywamy siłowo i motorycznie. Zaraz będą jeszcze transfery last minute i na koniec sezonu opowiadanie Probierza "gdybyśmy lepiej zaczęli sezon" byłyby puchary i mistrz. Wkurza mnie to co dzieje się rok w rok. Dzisiaj znowu roszady w zespole z tyłka wzięte, gdyby zespół był dobrze przygotowany do sezonu potrafiłby grać normalnie i w pucharach i w lidze a wracamy do szarej rzeczywistości marazmu polskiego bagienka ekstraklasy. Gra Cracovii żenująca, Pele Dimun, Wdowiak, Hrosso to parodysci nie piłkarze, Rubio gość z *****... Hanca bez formy szkoda gadać...
[/quote]
Chyba trochę przesadzasz... To dopiero 1 kolejka :)
mu polskiego bagienka ekstraklasy. Gra Cracovii żenująca, [b]Pele[/b] Dimun, Wdowiak, Hrosso to parodysci nie piłkarze, Rubio gość z *****... Hanca bez formy szkoda gadać...
[/quote]
Właśnie Ci Pele pokazał jakim jest "parodystą" :P
I Pele i Lopes zapowiadają się na znakomite transfery.
Nie wiem, czy zauważyliście, ale zdobyliśmy bramkę! :)
Tak porównując Pelle do Klicha co grali w tej samej lidze to nie dziwie się że Mateusz był tam gwiazdą, ale pożyjemy zobaczymy.
[quote='sarmata' pid='1390087' dateline='1563715592']
Nie wiem, czy zauważyliście, ale zdobyliśmy bramkę! :)
[/quote]
No właśnie o golowej akcji pisałem
[quote='Khalid' pid='1390086' dateline='1563715577']
mu polskiego bagienka ekstraklasy. Gra Cracovii żenująca, [b]Pele[/b] Dimun, Wdowiak, Hrosso to parodysci nie piłkarze, Rubio gość z *****... Hanca bez formy szkoda gadać...
[/quote]
Właśnie Ci Pele pokazał jakim jest "parodystą" :P
I Pele i Lopes zapowiadają się na znakomite transfery.
[/quote]
Po tym co grał z DAC kiedy nie było go widać prawie wcale, nie wracał za piłką, odpuszczał i podawał jak pokraka zawsze będzie dla mnie parodystą.
[quote='dzelo' pid='1390088' dateline='1563715659']
Tak porównując Pelle do Klicha co grali w tej samej lidze to nie dziwie się że Mateusz był tam gwiazdą, ale pożyjemy zobaczymy.
[/quote]
Ba ale na KLicha nas nie stać na "myśliwego na kaczki" tak.
Ma ktoś jakaś transmisje ? bo na strims.world przestalo mi dzialac ... :rolleyes:
Hrosso na ławkę k jego mac
- Edytowany
Złotek gwizdnął faul na Rupie ,który był muśnieciem w porównaniu do niepodyktowanego kanciarsko przez greckiego arbitra karnego na Piszczku.
Co to jednak znaczy VAR:)
Panowie dajcie jakis link do streamu...plizzzzz
[quote='kinder' pid='1390096' dateline='1563716807']
Panowie dajcie jakis link do streamu...plizzzzz
[/quote]
http://strims.world/ZaglebieLubinCracovia.php
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)