Wymęczyć, wyszarpać, nieważne. Ważne są tylko trzy punkty i marsz ku górze! Nie wyszło z pucharami...szkoda, też liczyłem po cichu na minimum 3 rundę. Niestety nie udało się. Brakło szczęścia, umiejętności, czasu w dogrywce, może wszystkiego naraz? Jedno co widziałem na pewno a czego brakowało mi w poprzednich sezonach... Była niesamowita walka naszych zawodników i tego nie można im odmówić. A to że brakło sił...? To już osobna kwestia. W kazdym razie nikt nie przeszedł obok meczu i dawał100%. Jeżeli takie zaangażowanie będzie w lidze to myślę, że podium jest w zasięgu. Wszystko w nogach i głowach naszych "Herosów murawy"! :D ps. Uważam, że powinniśmy dać drużynie rozegrać parę kolejek i dopieroppóźniej ich oceniać...
-
-
Zagłębie Lubin- CRACOVIA niedziela 21 lipiec 15:00
- Edytowany
Skład: Hrosso - Pestka, Datkovic, Dytiatiev, Rapa - Dimun, Gol, Pelle, Wdowiak, Cecaric - Lopes /Twitter Cracovii/
Pestka / Diego - wiadomo, młodzieżowiec
Datkovic, Dytiatiev / Jablonsky, Helik- może zmęczenie, może błąd Helika
Dimun / Dąbrowski - ok
Wdowiak / Hanca - ok
ale Hrosso / Peskovic? czemu? to jakaś obietnica rotacji bramkarzy, drobny uraz, czy o co chodzi?
LINK: https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/1152910756452675585/photo/1
wklejenie grafiki: wykluczenie cyfrowe
Przygarnę linka :)
Wszystko ok ale sprzydał by się Davido Jablonsky. Kontuzja czy co?
[quote='PrzemoWZG' pid='1390052' dateline='1563711191']
[/quote]
Jeszcze parę dni temu MP mówił , iż David nie jest przygotowany do gry przez 90 minut . A musiał zagrać 120 . ;)
Jablonsky chyba nawet nie jest na ławce
[quote='pablo74' pid='1390055' dateline='1563711647']
Jablonsky chyba nawet nie jest na ławce
[/quote]
Odpoczywa ? ;)
Macie strima gonego polecenia ?
[quote="hank" pid='1390054' dateline='1563711583']
[quote='PrzemoWZG' pid='1390052' dateline='1563711191']
[/quote]
Jeszcze parę dni temu MP mówił , iż David nie jest przygotowany do gry przez 90 minut . A musiał zagrać 120 . ;)
[/quote]
Mecz z DAC pokazał że zdecydowana większość składu nie jest przygotowana na granie 90-cio minutowe....
- Edytowany
No to Panowie oglądamy. http://strims.world/ZaglebieLubinCracovia.php?source=1
albo tutaj http://strims.world/ZaglebieLubinCracovia.php
Pytanie do oglądających na Canal+. U Was tez tak zamula ten kanał? Co chwila ścinki, brak sygnału, czuje się jakbym odpalił jakiś biedastrim, a coś za co bulę prawie 120zl miesięcznie. Problem pojawia się w NC+.
Pogoda = zakłócenia sygnału .
Fakt, zupełnie nie wzialem tego pod uwagę. No nic, jakos trza zyć.
A na Var-że... :(
Łeb se dam obciąć, że Peskovic by to obronił.
No i go gong!
no to jedziemy, brak Peskovicia w bramce i wpada jak leci
Zaczęło się 1-0
Tak mi się wydaje, że Michał by to obronił...
Chyba trzeba zmienić zainteresowania bo tak człowiek zejdzie na serce przed 40-stką...
Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)