Słowacy ciut lepsi ale jak zagramy totalną ekstraklasę czyli laga i stałe fragmenty to możemy to nawet wygrać :)
-
-
LE: DAC 1904 Dunajská Streda 1-1 Cracovia (11.07 - godz. 20:30)
Jesteśmy lepsi, gdy wychodzimy presingiem to oni często tracą piłkę. Zachować koncentrację i grać swoje!
[quote='Endriusza' pid='1388194' dateline='1562869065']
[quote='DareCki' pid='1388192' dateline='1562868582']
Ma ktoś jakiś link, bo na Chorwacji TVP sport zakodowali
[/quote]
Spróbuj zainstalować Hole i zmień vpn na Polska. W tą stronę nie robiłem ale powinno działać
[/quote]
Dziękuję, odpaliło
Pierwsza połowa to trochę paraolimpiada, ale wynik nienajgorszy, paradoksalnie między 0-1 a 1-1 jest niewielka różnica, dobrze by było coś wcisnąć po przerwie.
Przypierdalaczom odpowiem tak... gra jest taka, że nie widzę, kto rok w rok grał w pucharach...
Ja widzę że w obronie momentami gubimy się jak małe dzieci, brakuje kogoś kto by to uporządkował.
Słowacy nie tak znowu lepsi, ale my zbyt niedokładnie gramy w srodku pola. Cecaric faktycznie - za dużo złych decyzji, choć walka OK.
Komentatorzy chyba żałują że nie komentują legii... Polska drużyna zdobywa gola a ci przecież ta piłka nawet w bramkę nie leciała ....ps. mecz do wygrania, Hej pasy goooollll !!!
Nie wiem co Pestka ma w ważnych meczach, ale w reprezentacji umie, a u nas tragedia... Lopes na plus.
To ten Cecaric tak człapał w stronę dośrodkowującego zamiast podbiec i postarać się choćby utrudnić dośrodkowanie ? No i gdzie był Pestka ?
Trza bylo kończyć przy stanie 1:0 :)
- Edytowany
[quote='Pavlopc' pid='1388219' dateline='1562872809']
Nie wiem co Pestka ma w ważnych meczach, ale w reprezentacji umie, a u nas tragedia... Lopes na plus.
[/quote]
W reprezentacji pestka właściwie nie wychodził z własnej połowy i miał tylko jedno zadanie, tutaj ma więcej obowiązków i się zaczyna gubić.
[quote="octop" pid='1388221' dateline='1562873083']
[quote='Pavlopc' pid='1388219' dateline='1562872809']
[/quote]
W reprezentacji pestka właściwie nie wychodził z własnej połowy i miał tylko jedno zadanie, tutaj ma więcej obowiązków i się zaczyna gubić.
[/quote]
Dokładnie tak.
On grał bardziej jako piąty stoper niż nowoczesny boczny obrońca.
Kamil niestety na ten moment nie nadaje się do takiej gry, a Czesiek umiał go dobrze wykorzystać i miał na niego inny pomysł.
[quote='Pasiak_NCE' pid='1388218' dateline='1562872787']
Komentatorzy chyba żałują że nie komentują legii...
[/quote]
To ciekawe co by nawijali, gdyż legiunia na razie remisuje 0:0 z kelnerami z Gibraltaru.
Tego Rudego z z DAC brać !
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Hanca słabiutko.
Ogólnie jak na grę ze stałym uczestnikiem w pucharach jest ok
- Edytowany
Wiadomo ilu widzów na stadionie? Wygląda jakby połowa miasta przyszła :D
edit: 12700 pojemności, no to prawie połowa będzie.
9860
[quote='kammel19' pid='1388227' dateline='1562875552']
Wiadomo ilu widzów na stadionie? Wygląda jakby połowa miasta przyszła :D
edit: 12700 pojemności, no to prawie połowa będzie.
[/quote]
Niech u nas będzie połowa miasta :)
Nie było źle, ale mimo wszystko nadal gramy pytę z przodu. Nowi na plus, ale Lopez jakieś takie dziwne ma te strzały.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)