MP starając się jak najbardziej utrudnić zadanie rywalowi przez zagrywki z kamuflowaniem treningów niechcący wszedł w rolę Montgomerego przed bitwą pod El Alamein , nie przymierzając . ;)
-
-
LE: DAC 1904 Dunajská Streda 1-1 Cracovia (11.07 - godz. 20:30)
Filipiak ma być gościem w studiu TVP we czwartek.
- Edytowany
[img]http://fcdac.sk/uploads/news/1/675x380/20//4175.jpg[/img]
Nie jestem zwolennikiem takich łączonych wynalazków, ale wygląda nieźle.
Kurcze ale mam zaciesz tym wyjazdem :) Juz nie pamietam kiedy ostatni raz sie tak cieszylem z wyjazdowego meczu :)
Yuupi :) oby do jutra do 9 i w droge :)
[quote='hank' pid='1387933' dateline='1562748571']
MP starając się jak najbardziej utrudnić zadanie rywalowi przez zagrywki z kamuflowaniem treningów niechcący wszedł w rolę Montgomerego przed bitwą pod El Alamein , nie przymierzając . ;)
[/quote]
Może po prostu ćwiczyli stałe fragmenty i parę schematów w ataku. Nic specjalnie dziwnego.
Jak Filipiak będzie w studiu to dobrze, myślę, że zawodnicy dadzą z siebie wszystko.
studio pomeczowe moze być najweselszym elementrm tego wydarzenia
[quote='J&B' pid='1387946' dateline='1562763414']
[img]http://fcdac.sk/uploads/news/1/675x380/20//4175.jpg[/img]
Nie jestem zwolennikiem takich łączonych wynalazków, ale wygląda nieźle.
[/quote]
Ciekawe na ile wycenili Cracovię :)
Panowie gdzie najlepiej oglądnąć jutrzejszy mecz w Krakowie ? Polecacie jakiś lokal ?
Kornet zaprasza
[quote='KruszynaKSC' pid='1387947' dateline='1562763485']
Kurcze ale mam zaciesz tym wyjazdem :) Juz nie pamietam kiedy ostatni raz sie tak cieszylem z wyjazdowego meczu :)
[/quote]
Ja pamiętam jak kiedyś pisałeś że zamiast na wyjazd wolisz iść na grilla do znajomych niż tracić czas na wyjeździe. Co się zmieniło? Ahh no tak sukcesy, szkoda że sukces przyciąga takich ludzi, no ale cóż ciekawe czy będziesz miał zaciesz przed wyjazdem do Lubina. Chociaż pewnie wtedy już będzie jakaś wymówka ?
- Edytowany
Aleś pierdolnal jak łysy grzywką o kant stołu
[quote='Diabel' pid='1388004' dateline='1562789002']
Aleś pierdolnal jak łysy grzywką o kant stołu
[/quote]
O kant kuli...
Mam jedno marzenie. Zeby ta przygoda z pucharami Naszej Cracovii przebila te wislackie wspomnienia i zachwyty jak oni to ogrywali Schalke i Parme. Nie wymagam cudow, przejdzmy DAC, Atromitos i kogos silnego w trzeciej rundzie bo juz rzygac sie chce sluchajac tych pajacy zyjacych historia sprzed dwudziestu lat. Teraz my piszemy historie !!!
Do boju Cracovia !!!
- Edytowany
[quote='FCPasy1906' pid='1388000' dateline='1562787770']
[quote='KruszynaKSC' pid='1387947' dateline='1562763485']
[/quote]
Ja pamiętam jak kiedyś pisałeś że zamiast na wyjazd wolisz iść na grilla do znajomych niż tracić czas na wyjeździe. Co się zmieniło? Ahh no tak sukcesy, szkoda że sukces przyciąga takich ludzi, no ale cóż ciekawe czy będziesz miał zaciesz przed wyjazdem do Lubina. Chociaż pewnie wtedy już będzie jakaś wymówka ?
[/quote]
Dokladnie jest tak jak piszesz...masz racje... od 26 sezonow jestem kibicem sukcesu.. jade na Slowacje bo sukcesem Cracovii bylo zajecie 4.miejsca w lidze.. do dzis mam " rafalka"spuchnietego od tlamszenia go z radosci niebywalego sukcesu...
I dla Twojej wiadomosci... tak bedzie grill wlasnie podczas meczu w Lubinie...
[quote='Szewcu' pid='1388011' dateline='1562791806']
Mam jedno marzenie. Zeby ta przygoda z pucharami Naszej Cracovii przebila te wislackie wspomnienia i zachwyty jak oni to ogrywali Schalke i Parme. Nie wymagam cudow, przejdzmy DAC, Atromitos i kogos silnego w trzeciej rundzie bo juz rzygac sie chce sluchajac tych pajacy zyjacych historia sprzed dwudziestu lat. Teraz my piszemy historie !!!
Do boju Cracovia !!!
[/quote]
Będzie ciężko. Oni rok w rok grali w pucharach.
A tu w RMF FM podają o starciu naszej Kawalerii w Bratysławie
To będzie nas trochę mniej w DS
Podobno mieliśmy wsparcie Ajaxu Amsterdam.
To zwolni się trochę biletów...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)