Moze bede mogl pomoc w sprawie biletow.Czyjest tu ktos ze stowarzyszenia?Jesli tak prosze o priv.zreszta kazdego chetnego na bilety prosze o priv
-
-
LE: DAC 1904 Dunajská Streda 1-1 Cracovia (11.07 - godz. 20:30)
Uważajcie na Godzillę
[quote='janczer' pid='1386219' dateline='1561631757']
Uważajcie na Godzillę
[/quote]
Dokładnie. Ktoś zweryfikuje miszaksc ?
Nie zostało sprzedanych/zarezerwowanych 600 biletów w 3 godziny. Pewna pula , bliżej nieznana, została z tej kwoty wyłączona i zarezerwowana przez Stowarzyszenie. Wg mojej wiedzy nawet jeszcze całkowicie nie rozdzielona.
bądźcie dosłowni z pytaniami kto jedzie/nie jedzie do Lubina potem i to rozliczajcie przy zapisach na derby lub kolejne pucharowe emocje
Jest trybuna D2 do ogarniecia, tu trzeba ogarnąć temat.
Przepraszam, że się wtrącam, ale [b]czy takie dywagacje nie powinny być "roztrząsane" w innym dziale[/b]
Pozdrawiam.
:huh:
- Edytowany
Dokładnie, to jest temat piłkarski. A jest gadka o biletach od 5 stron. Ja na dział niepilkarski nie wchodzę od dekady
Mam nadzieję, że do meczu podejdziwmy poważnie a nie jak do pucharu Polski gdzie przez 113lat nie byliśmy nawet w finale. A to piękne trofeum
Byly bilety, nima. Jak bedzie wyjazd na jakies Lazio to bedzie tyle biletow,ze kazdy sie zalapie.
[quote='ziper' pid='1386236' dateline='1561638640']
Jest trybuna D2 do ogarniecia, tu trzeba ogarnąć temat.
[/quote]
Pytanie tylko czy jeśli faktycznie jest sprzedaż biletów dla kibiców z kartą od 2 a dla osób bez dopiero od 8 czy kibice DAC nie wykupią ...
Jak zobaczyłem ostatni sparing DAC, zachowanie stoperów, to naprawdę się wkurzę jak odpadniemy. Przeciez to wyglądało na amatorkę, chyba, ze zmyła ;)
Achmat ich wypunktował mając w składzie egzekutora, ale jak dla mnie po kilku akcjach było widać że DAC umie grać w piłkę. Nie lekceważył bym
Ale ze dwa gole to sobie sami strzelili ;)
- Edytowany
Spokojnie. Na "10" zagra Pelle", na "9" Abbott-Lopes i mamy wygrana ;)
Abbot Lopes? :D nie widziałem, Lopesa w akcji ale mam nadzieję, że to porównanie że względu. A wygląd?
Wrzo ksc .jestem tu od 2005,a na Pasach od 1992r.Zaproponowalem pomoc , bo z racji swojej pracy bywam na Slowacji czesto, rowniez w DS. Z Biletam na sektory gosp. nie bedzie chyba tak latwo jak niektorym sie to wydaje. Nikogo nie zmuszam, ja juz sobie zalatwilem dzs I jest git.
Chłopaki w tym klubie niespecjalnie odbierają telefon, o odpisywaniu na e-maile nie wspominając. Na meczu z Cracovią prawdopodobnie będzie komplet.
Z tego co zauważyłem to DAC ma zdecydowanie najlepszą frekwencję w lidze słowackiej. Komplet u nich mnie nie zdziwi.
Trzeba trzymać kciuki za Panamę. Wyszli z grupy w Concacaf. 1 lipca grają z Jamajką. Jeśli wygrają to 4 lipca trafiają w półfinale na USA. Jeśli wejdą do finału to na 3 dni przed naszym meczem kluczowy zawodnik DAC zagra mecz i nie zagra z nami :) go go Panamą!
miszaksc to stary Pasiak z dziesiątkami wyjazdòw,jak nie ponad setką na koncie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)