?Czy stowarzyszenie będzie starało się o dodatkowe bilety , kiedy ewentualnie można spodziewać się informacji ?
-
-
PASY W PUCHARACH - losowanie, bilety, noclegi, dojazdy, przeloty, wizy, itp.
aha, nic nie zaczaił z posta powyżej
Ja wysłałem priv do kolegi misza.ksc , to tyle jeśli chodzi o bilety ;)
rewanż o 19:00, akurat dziecko ma mleko robione na 17 i 21, więc będzie miała 4 miesiące jak ją tatuś na stadion weźmie
- Edytowany
[quote='osama12' pid='1386575' dateline='1561805538']
rewanż o 19:00, akurat dziecko ma mleko robione na 17 i 21, więc będzie miała 4 miesiące jak ją tatuś na stadion weźmie
[/quote]
TAK TRZYMAĆ !!!
[/quote]
a legia dziwnym trafem o 21.00, nie do wiary
@leszeczek, @Santo, wytłumaczcie mi ten zbieg okoliczności
[quote='squier strat' pid='1386581' dateline='1561808360']
[/quote]
a legia dziwnym trafem o 21.00, nie do wiary
@leszeczek, @Santo, wytłumaczcie mi ten zbieg okoliczności
[/quote]
To jeszcze nie wiedzą z kim, a już wiedzą kiedy?
Co do zbiegu okoliczności zapytaj w klubie czy brali pod uwagę termin meczu Legii.
Do Grecji trafił za to Goutas grający w poprzednim sezonie w Lechu.
[color=#000000][font=sans-serif][b]Do wszystkich, którzy nie mają biletów:[/b][/font][/color]
[color=#000000][font=sans-serif]Panowie,
Jechać najlepiej dzień wcześniej albo z samego rańca, poić się z Węgrami i normalnie kupować bilety w kasie (oczywiście bez robienia siary tj. okrzyków "gwałcić/mordować) za 10 euro. Jak coś to każdy Węgier tam Wam pomoże.
Na marginesie: setki tysięcy kibiców z całej Europy nie mają jakiś tam "wątów braku biletów" i jeżdżą na puchary nie jakieś śmieszne 380 km jak My tylko 2380 km (i też bez biletów z oficjalnej puli, samolotem, z hotelem, itd.) i też im UEFA robi pod górę, itd, itp.[/font][/color]
[quote='axe' pid='1387264' dateline='1562195083']
[color=#000000][font=sans-serif][b]Do wszystkich, którzy nie mają biletów:[/b][/font][/color]
[color=#000000][font=sans-serif]Panowie,
Jechać najlepiej dzień wcześniej albo z samego rańca, poić się z Węgrami i normalnie kupować bilety w kasie (oczywiście bez robienia siary tj. okrzyków "gwałcić/mordować) za 10 euro. Jak coś to każdy Węgier tam Wam pomoże.
Na marginesie: setki tysięcy kibiców z całej Europy nie mają jakiś tam "wątów braku biletów" i jeżdżą na puchary nie jakieś śmieszne 380 km jak My tylko 2380 km (i też bez biletów z oficjalnej puli, samolotem, z hotelem, itd.) i też im UEFA robi pod górę, itd, itp.[/font][/color]
[/quote]
A sama wycieczka na Słowację tez jest wartością sama w sobie jak coś poszło by nie tak..
Przenocować, tym którzy cenią sobie walory turystyczne, można w pobliskim Gyor. Taką opcję rozważam..
Tylko jeszcze nie mam urlopu :/
A jak cenowo lepiej na Węgrzech czy na Słowacji nocleg zamówić.
[quote='RobertoBaggio' pid='1387517' dateline='1562400841']
A jak cenowo lepiej na Węgrzech czy na Słowacji nocleg zamówić.
[/quote]
Tutaj możesz popatrzeć na noclegi w Dunajska Streda
[url=https://noclegi.pl/dunajska-streda-269?gclid=Cj0KCQjwjYHpBRC4ARIsAI-3GkGGeRpg59Al56mQAhLtX9q3gkKiQft8wTwbWyq3sRvsHq_55rL90hMaAu0HEALw_wcB]https://noclegi.pl/dunajska-streda-269?gclid=Cj0KCQjwjYHpBRC4ARIsAI-3GkGGeRpg59Al56mQAhLtX9q3gkKiQft8wTwbWyq3sRvsHq_55rL90hMaAu0HEALw_wcB[/url]
Na Węgrzech może być trochę drożej
Dobrze, to teraz tak realnie. Interesował się ktoś jak to będzie faktycznie z tymi biletami?
Walczymy jako klub o dodatkowa pule?
Jest sens jechać w ciemno?
Węgrzy rozumiem nie maja nic do nas na swoich sektorach?
Proszę o konkretne odpowiedzi, czy tez podpowiedzi, bo naszedł czas na wiążące decyzje.
[quote='razdwatrzy123' pid='1387631' dateline='1562506451']
Dobrze, to teraz tak realnie. Interesował się ktoś jak to będzie faktycznie z tymi biletami?
Jest sens jechać w ciemno?
Węgrzy rozumiem nie maja nic do nas na swoich sektorach?
Proszę o konkretne odpowiedzi, czy tez podpowiedzi, bo naszedł czas na wiążące decyzje.
[/quote]
Jedziemy wszyscy! Bracia na pewno pomogą w kupnie biletów. Będzie nas tam masa!!!
Oczywiście... nAWet ichniejsza ochrona jest już "ogarnięta" ;)
[quote='razdwatrzy123' pid='1387631' dateline='1562506451']
[/quote]
o tym już było ze sto razy.
DAC ma prikaz z góry o nie przyznawaniu dodatkowej puli, o wyłączeniu przylegających sektorów.
mecz podwyższonego ryzyka wg UEFA
Sto razy, czy nie sto razy, każdy mówi co innego, dlatego moje pytanie całościowe, skierowane do osób, które się zorientowały i wiedza.
Rozumiem wiec, ze cyrki są z ramienia UEFY, a nie odśrodkowo od DAC?
Wiec jest jakiś cień szansy, ze jak się pojedzie to się wejdzie?
Bo wśród moich kolegów wielka debata, czy jechać, wiec dopytuje...
Jechać !
[quote='razdwatrzy123' pid='1387648' dateline='1562513891']
Sto razy, czy nie sto razy, każdy mówi co innego, dlatego moje pytanie całościowe, skierowane do osób, które się zorientowały i wiedza.
Rozumiem wiec, ze cyrki są z ramienia UEFY, a nie odśrodkowo od DAC?
Wiec jest jakiś cień szansy, ze jak się pojedzie to się wejdzie?
Bo wśród moich kolegów wielka debata, czy jechać, wiec dopytuje...
[/quote]
Ja jadę, a nie mam biletu , hotel zarerwowalem koło Dunajskiej za 30 euro , najwyzej postoisz że mną pod bramą, będzie raźniej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)