[quote='nie masz' pid='1382587' dateline='1559823707']
Przed losowaniem będzie podział na koszyki wie ktoś kiedy ? Wtedy poznamy pięciu rywali których możemy później wylosować
[/quote]
Taką informację znalazłem:
[quote]
Podczas losowania w rundach kwalifikacyjnych drużyny są podzielone na grupy z taką samą liczbą rozstawionych i nie rozstawionych drużyn. [b]Kilka godzin przed losowaniem [/b]system komputerowy jest wykorzystywany do przygotowania grup tak aby nie znajdowały się w nich drużyny z tej samej federacji oraz aby wszystkie grupy miały równą siłę (pod względem rankingu).
[/quote]
Źródło:[url=https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/seedel2019.html]https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/seedel2019.html[/url]
-
-
PASY W PUCHARACH - losowanie, bilety, noclegi, dojazdy, przeloty, wizy, itp.
- Edytowany
Urlopy wzięte na wszystkie 4 rundy,zawsze wolne zaczynam od czwartku dlatego oby wyjazd był w cywilizowane miejsce w które dotrze się w 2h samolotem.Oby nie trzeba było przedzierać się 24h na osiołku przez pustyni żar :)
pobawimy się tak kiedyś?
https://www.facebook.com/aBOSSNight/videos/2255312821250521/UzpfSTEwMDAwMjE2NjYyNjg1MDoyMzI3MjE4ODkwNjkzNjQy/
Kojarzy ktoś może od jakiej rundy słabsza drużyna przejmuje współczynnik mocniejszego rywala? Bo wtedy przy fartownym losowaniu nawet awans do fazy grupowej (choć mało realny) jest możliwy, tzn. w 1 rundzie losujemy ogóra, w drugiej jakąś na tyle słabą drużynę, żeby jej współczynnik plasował nas w części nierozstawionej, w trzeciej losujemy, któryś ze słabszych drużyn rozstawionych w 4 rundzie i wtedy w końcowej fazie eliminacji mamy względny komfort.
Z tego co wiem to nie ma czegoś takiego. Jedyne co, to losowanie I i II rundy jest w ten sam dzień, zatem poznamy pierwszego przeciwnika i parę z której ze zwycięscą spotkamy się ewentualnie w II rundzie. Gdyby w tej drugiej parze awansowała drużyna nierozstawiona to wtedy samemu nie będąc rozstawionymi w II rundzie, trafilibyśmy na inną nierozstawioną, teoretycznie słabszą drużynę.
- Edytowany
Oto właśnie mi chodziło, popatrzyłem nawet na zeszły rok i losowanie 3 rundy eliminacji odbywało się przed drugą rundą, a losowanie 4 przed 3, także jeżeli wylosujemy drużynę na 3 rundę, która będzie rozstawiona w 4, to w ostatniej fazie czeka nas teoretycznie słabszy przeciwnik.
W tym roku losowanie 2 pierwszych rund odbywa się 18/19 czerwca, pierwszy mecz 2 rundy 25 lipca,a losowanie 3 rundy 22 lipca, analogicznie 3 runda zaczyna się 8 sierpnia, a losowanie 4 jest 5 sierpnia.
Podsumowując jakbyśmy trafili w 3 rundzie na takie Malmo albo Partizan Belgrad, to w 4 rundzie jesteśmy rozstawieni.
- Edytowany
octop, poniosło Cię, ale oby się spełniło.
Niezłe combo. Nie dość, że awans do 4 rundy to jeszcze rozstawienie hehe prywatnie poza forum też jestem marzycielem ale nawet ja bym tak nie odjechał ;)
Prywatnie widzę się w 4 rundzie na meczu w Londynie wraz z kilkoma tysiącami naszych z wysp ale realia są takie że musimy mieć więcej szczęścia niż rozumu aby przejść już pierwszą rundę (amatorzy z wysp owczych bo już nie z luxemburga). Ale wierzę że się mylę..
[quote='SaNtO' pid='1383047' dateline='1560154920']
Niezłe combo. Nie dość, że awans do 4 rundy to jeszcze rozstawienie hehe prywatnie poza forum też jestem marzycielem ale nawet ja bym tak nie odjechał ;)
[/quote]
Ale to nie są żadne czary mary, jakbyśmy w 3 rundzie wylosowali np. takie Malmo, to w czwartej rudzie jesteśmy losowani jako zespół rozstawiony. Oczywiście może się zdarzyć, że w 3 rundzie będziemy rozstawieni, ale wtedy na bank dostaniemy kogoś mega mocnego w 4 rundzie. Może się też zdarzyć, że nie będziemy rozstawieni ani w 3 ani w 4 rundzie, ale to też dobrze, bo oznacza to, iż w 2 i 3 nie wylosujemy żadnego kozaka.
Tylko szkopuł jest taki żeby do tej 4 rundy dojść, co jest oczywiście bardzo bardzo trudne.
Szkopuł jest w tym, żebyśmy się do 2 rundy dostali
Oj wiecej optymizmu... Final jest w Gdansku to i pasuje w nim zagrac ;) ;) ;)
[quote='KruszynaKSC' pid='1383113' dateline='1560184485']
[/quote]
No to nie ma co grać o finał, bo nas nie wpuszczą tłumacząc się remontem ;)
[quote='pawelski' pid='1383171' dateline='1560239652']
[/quote]
[/quote]
Można też napisać, że warto grać, bo to jedyna okazja by na ten stadion wejść :)
[quote='leszeczek' pid='1383172' dateline='1560239968']
[quote='pawelski' pid='1383171' dateline='1560239652']
[/quote]
[/quote]
Można też napisać, że warto grać, bo to jedyna okazja by na ten stadion wejść :)
[/quote]
Zależy czy będziemy w roli gości czy gospodarzy :)
Znaczy się uwierzyłeś w "remont sektora gości" ?
Tak czy inaczej betony nie będą gospodarzem. Chyba że...
Gdybyśmy to my byli "gospodarzem"... słodka zemsta ;)
(oczywiście wiem, że to bezsensowne rozkminki, bo mecz organizuje UEFA, a prawdopodobieństwo wystąpienia w nim nas i betonów mógłby wyliczyć tylko Dangorka, ale nie wiem, czy jego kalkulator ma tyle miejsc po przecinku ;) )
Dream mode on:
Grac finał LE z betonami na ich stadionie, my w roli gospodarza i jeszcze im wpierdol spuścić, ach.
Dream mode off, szkoda że betony nie mają szans na finał :)
Trudno zagramy z Milanem ...i głupi wpis redaktora Kmity stanie się proroczy po honorowej bramce Piątka na 3-1 :D
Wojewoda to chyba na zawał zejdzie jak zagramy. Nie będzie mógł nas nie wpuścić i dodatkowo w uj biletów będzie musial dać.
A w zasadzie to nie jest już drugi, kolejny wojewoda woj. pomorskiego, który jest takim bucem?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)