Obraz gry i wynik zgodny z oczekiwaniami, a przynajmniej moimi, ale najlepsze jest to, że i tak jutro gramy o awans.
Na trybuny oczywiście żal patrzeć, no ale tu od wielu lat mamy status quo.
-
-
Puchar Kontynentalny 2019/2020
Nie da się wygrać meczu gdy:
- połowa podań ląduje na kiju przeciwników,
- przez kilka minut przeprowadza się paniczną obronę, bez wybicia krążka z własnej tercji,
- nie ma wypracowanego jakiekolwiek schematu, gdzie zawodnicy mogą zagrać "na pamięć" zamiast rozglądać się po całym lodzie gdzie kto jest,
- przeprowadzane są kontry w myśl "wybiję za bramkę a później się zobaczy",
- nie uderza się kijem krążka, w taki sposób aby uderzony poleciał [u]zdecydowanie[/u] w światło bramki
Myślicie że w 22h da radę sztab szkoleniowy (i sami zawodnicy) ww. poprawić? ;)
Żal patrzeć na postawę kibiców i całe środowisko z tym związane od wielu lat niestety szanowni kibice samo się nic nie zrobi
Gra jest taka jak postawa trybun...Niby spoko ale tylko czasami
- Edytowany
[quote='Jaf' pid='1407550' dateline='1573939644']
Myślicie że w 22h da radę sztab szkoleniowy (i sami zawodnicy) ww. poprawić? ;)
[/quote]
Z Rudolfem masz to jak w banku.
Niestety z bramkarzami i większością obecnych obrońców ligi i PK nie zawojujemy :blush:
Bychowski wczoraj pokazał co się robi z pod niebieskiej i był efekt.. tyle że on jest jeden ,
Reszta jak by się bała i musi najpierw przyjąć ten cholerny krążek.
Dąbkowski, Kruczek i Rompkowski bez komentarza :@
Kibiców z Grodna pewnie z 250 osób - doping zorganizowany z bębnami - bardzo dobry
Chyba o wiele głośniejsi niż my.
Sportowo to chciałem zobaczyć inny hokejowy świat i się nie rozczarowałem - chodzi o postawę Grodna
Trenerzy z Białorusi w liczbie 4 rozstawieni po całej ławce rezerwowych w [u]garniturach, krawatach[/u]
Grzecznościowo pominę jak to wyglądało na naszej ławce
Spiker na lodowisku coś bzyczy do mikrofonu bądź głośniki takie a nie inne
Jakimś cudem udało się us słyszeć że wygrała Ukraina i będzie hymn Ukrainy ( przypominam Grodno =Białoruś }
Co by nie było że pozytywów nie widziałem a widziałem
Jak zawsze dużo pięknych kobiet na trybunach
Białorusinek też sporo w większości bardzo urodziwych też
Dzisiaj mecz z Ukrainą może się okazać że będziemy mniejszością na trybunach...
[quote='Trapez' pid='1407564' dateline='1573978864']
Dzisiaj mecz z Ukrainą może się okazać że będziemy mniejszością na trybunach...
[/quote]
Tak na pewno...
Spiker faktycznie zamotał się, ale po wykonaniu hymnu sprecyzował, że pomylił się i chodziło mu o hymn Białorusi :)
Grodno i okolice to w 90% Polacy ...
to największe skupisko naszych rodaków na Białorusi ...
Najlepsi byli ci nasi prowadzacy doping co sie po drugiej tercji obrazili i schowali beben...ja nie mowie ze to dobrze ze prosta nie reaguje na zachety dopingu tylko pytanie jest czy wy ten doping organizujecie dla prostej czy dla hokeistow?
Chodzenie i obrazanie ludzi raczej niewiele pomoze, efekt bedzie przeciwny
[quote="-Robert-" pid='1407591' dateline='1573996211']
Grodno i okolice to w 90% Polacy ...
to największe skupisko naszych rodaków na Białorusi ...
[/quote]
Według spisu z 2009 r. w obwodzie grodzieńskim Polacy stanowią 21,52 % ludności, a w rejonie grodzieńskim (mniejsza jednostka administracyjna niż obwód) 21,71 % ludności to Polacy. Poniżej link:
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Polacy_na_Bia%C5%82orusi
to spis białoruski ...
:D
ja tam byłem i rozmawiałem ...
Panie i Panowie! Nie czas na wyciąganie pretensji i swary! Mamy szansę? Mamy ! To na co czekać? Za 3 godziny zbiórka na Siedleckiego postarajmy sie pomóc naszym zmęczonym już pewnie hokeistom! Ten awans mentalnie na pewno im pomoże po fatalnej do tej pory rundzie spotkań.
Kazachowie wygrali z Nemanem 4:2 czyli wygrywajac w regulami owym zajmujemy pierwsze miejsce w grupie :) wygrywajac za 2 punkty mamy drugie i tez awans
Ostatni mecz, trzeba spiac poslady i nie przegrac, oni tez dwa mecze juz grali w tym jeden z dogrywka
Grodno bardzo fajne, ludność OK, Dużo miejscowych Polaków,piękne kościoły, w niedzielę pełne, msze po polsku. Polecam!
Tak czystego miasta jeszcze nie widziałem.Alejki spacerowe nad Niemenem rewelacja.
Piękne karne!
Gratulacje dla drużyny za awans do finału.
Nie było dużo pięknego hokeja, widać że mamy w tym sezonie pod górkę i szczyt formy dopiero nadejdzie:)
Brawo!!!
Wielkie GRATULACJE za awans!!!
Gratulacje! Piękna wiadomość - brawo drużyna za walkę do końca. Może to przełamanie w karnych będzie oznaką lepszych czasów?
Gratulacje. Jestem w szoku!
Bardzo się cieszę.
Pytanie dla obeznanych - czy ten awans ma też wartość finansową? Czy tylko prestiż?
- Edytowany
Pytanie kto czytal regulamin i jak to fsktycznie z tym awansem jest, obysmy to faktycznie my awansowali
Wg flashscore jestesmy na 3 miejscu z bilansem -1 a Donbas na 2 z bilansem 0.
Takze oby liczyl sie jednak mecz bezposredni.
W malej tabeli Donbas bramki 4-6 a my 3-5 takze wg tego my powinnismy awansowac
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)