wiadomo, że dzisiaj nie będzie potrzeby, ale czy na naszym stadionie genialny system zezwoli na sprzedaż miejsc gospodarzom w sektorze gości gdy tamci nie będą mogli przyjechać?
-
-
Cracovia - Lechia Gdańsk 13.04.2019 18.00
Jak będziemy przekraczać 10000 kibiców w każdym meczu, to będzie znaczyło, że dokonaliśmy gigantycznej pracy pod każdym względem w tej materii.
Nie mamy jakiś oszałamiających sukcesów, cztery razy w łeb w derbach, mamy serię zwycięstw ale i słabych meczów. Nie narzekajmy, tylko cieszmy się tym co jest, bo jest naprawdę dobrze. Brawa dla wszystkich, co się do tego przyczynili.
Chuj z opadami, Cracovio jestesmy z Wami!
Tylko trzeba ortalionik wyprasowac;)
Dobra panowie - dzisiaj tylko 3 punkty! Do Boju PASY!! :D
A może trener zaskoczy i zagramy 3 obrońcami np Dytiatiev Datkowic Siplak a po bokach na wahadle Diego i Rapa:) najważniejsze to wylaczyc z gry Haraslina myślę że 3-1 dla Pasów.
Takiego składu się nie spodziewałem, sprawdźcie twiterra :ooooooooo
Boję się tej pary stoperów
Studio też można było trochu lepiej przygotować, chociaż białą farbą pociągnąć, jak w PRL haha
No jest nadzieja.
Mecze:
http://www.lajfy.com/
Tabela po zmianie wyników:
https://www.scoreboard.com/pl/mecz/cracovia-krakow-lechia-gdansk-2018-2019/40JLBbd8/#tabela;live
P.S.
1. Krytykowaliście Węgrzyna.
2. Nie wierzyłem. Uważałem, że jest w miarę obiektywny.
3. Węgrzyn komentatorem na nSport - myliłem się = Węgrzyn penis*
*nie używam wulgaryzmów zgodnie z regulaminem= ban sięnie należy!
Nie wiem co mnie dzisiaj podkusiło żeby iść na sektor rodzinny. Wszystkie gole, za wyjątkiem tego z karnego, po przeciwnej stronie boiska :)
no i gitara, piękny dzień no i ta k.u.r.w.a w dolnej ósemce :D
Brawo, drużyna pokazała jaja. Pierwszy od dawna mecz, w którym nie dość, że z sukcesem gonimy wynik, to po strzeleniu bramki idziemy po następne. Dobry mecz, cieszy skuteczność Piszczka, Cabrera wiadomo - klasa - no i Hanca w końcu zagrał tak jak tego oczekujemy
Na pierwsza polowe nie dalo sie patrzec, kopanina okrutna i ten stracony gol ze stalego fragmentu. Druga duzo lepsza, glownie przez skutecznosc. Prezesie, tej druzynie nalezy dolozyc paru(powiedzmy trzech) klasowych grajkow i w nastepnym sezonie mozna smialo walczyc o podium,a nawet cos wiecej.
Pamiętacie pare lat temu, gdy po bramce na 1-0 dla przeciwników można było opuścić stadion? To już za nami :)
Wygraliśmy z liderem i to w jakim stylu. Chyba wszyscy, bez wyjątku zadowoleni? Taki wynik po dobrej grze, szczególnie w drugiej połowie , tyle goli na meczu, powinno zadowolić każdego kibica. Atmosfera na weekend super, szczególnie w połączeniu z drugim meczem syfiarzy z r22 smakuje jeszcze lepiej. Na następnym meczu zapewne będzie nas więcej, bo nawet dzisiaj, przy takiej pogodzie było nas prawie 11 tys. Gramy o 3 miejsce, czyli pudło bo to jest jeszcze realne. W przyszłym roku o majstra, mam nadzieje powalczymy.
- Edytowany
Super meczycho, 2 połowa świetna w wykonaniu naszej drużyny. Atmosfera na meczu tez na duży plus . Może powalczymy jeszcze o puchary, czas pokaże. Dzięki wielkie!
Działo się. Cracovia z 2 połowy w przyszłym roku idzie na Mistrza, a gts leci w niebyt. Życie jest piękne!
- Edytowany
Areczka 3 lata temu im tak śpiewała, teraz można powtórzyć ;)
Ta stara qrwa lechia gdańsk
W pucharach chciała grać
Cracovia rozyebała was
Zagracie ale w snach
Na 100% nie pamiętam końcówki oryginalnej przyśpiewki ;)
- Edytowany
[quote='LosVatosLocos' pid='1373542' dateline='1555181117']
Pamiętacie pare lat temu, gdy po bramce na 1-0 dla przeciwników można było opuścić stadion? To już za nami :)
[/quote]
Nie do końca. Pamiętny mecz z Bełchatowem, w tym samym sezonie z Lubinem. Potem 2013 mecz z Wartą, Kolejarzem Stróże i Termalicą. Kolejny sezon 2013/2014 mecz z Ruchem, derby. 2014/2015 Ruch, Jegiellonia, Śląsk, GKS Bełchatów. 2015/2016 derby, Jegiellonia, 2016/2017 Ruch, Arka, Zagłębie. 2017/2018 Lechia, Śląsk, Zagłębie, Termalica, Śląsk.To są mecze kiedy goście otwierali wynik a kończyło się remisem lub naszym zwycięstwem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)