Mam nadzieje że Piast się weżmie za nich w drugiej połowie!
-
-
2018/19 Pozostałe mecze kolejki nr 29
Piast gra super piłkę
Piast gra ładną dla oka piłkę, niemniej szmaciarze gwardyjscy mają kupę szczęścia, nie zdziwię się jak "psim" swędem wygrają z Piastem.
- Edytowany
gts co minutę faul i to po każdej stracie. Gdybyśmy tak grali mielibyśmy już z trzy żółte kartki do przerwy. Im się po prostu na więcej pozwala, na chamską grę i to jest ich "atut".
Można wspomnieć tylko słowa Piątka sprzed roku po derbach ile razy był bezkarnie przez gts-owców faulowany. Mówił o ponad dwudziestu faulach na nim, w wielu przypadkach bez reakcji sędziego.
............
No to mam gts jeszcze raz wpierdoli w tym sezonie
Ktoś tam pisał w innym wątku,że życzyłby by sobie aby gts wygrało albo zremisowało. Jak widać, życzenia się czasem spełniają.. Moje niestety, na razie się nie spełnia
- Edytowany
Ten kto to pisal jest pierdolniety albo z gts.
gts jest jak sila nieczysta, diabel(sorry Diabel) i kazdy kto im kibicuje wymaga pomocy, to jest zboczenie, to jest choroba, temu nalezy przeciwdzialac, spalic, wbic osinowy kolek,zakopac etc.
Wykonczy mnie ta liga...
Najlepszy wynik dla nas. Bardzo mnie cieszy :)
No to mamy tę pierwszą ósemkę. Jeszcze tylko za tydzień gts wtopi w Lubinie i gitara.
Trzymajmy zaraz kciuki za Lecha w takim razie. Ewentualna wygrana też onym przeszkodzi.
Tak na chłodno, to ten psi remis nie taki zły, Gliwice bardzo nie uciekły, a komuno-resortowi oddalili się od top 8
[quote='Endriusza' pid='1372613' dateline='1554571188']
No to mam gts jeszcze raz wpierdoli w tym sezonie
[/quote]
Połóż się stary w takim razie na plecach i płacz ;)
[quote='MakuKSC' pid='1372615' dateline='1554571826']
Ten kto to pisal jest pierdolniety albo z gts.
gts jest jak sila nieczysta, diabel(sorry Diabel) i kazdy kto im kibicuje wymaga pomocy, to jest zboczenie, to jest choroba, temu nalezy przeciwdzialac, spalic, wbic osinowy kolek,zakopac etc.
[/quote]
Dobrze napisane. Najgorsze, że faktycznie czasem na tym forum pojawia się jakiś kryptopies albo co gorsza tak zwany kibic krakowskiego futbolu (co to w ogóle jest? czasy gender, to może taki co nie może się zdecydować) i próbuje wszystkich karmić stworzonym przez siebie sofizmatem, iż jakoby w naszych szerokościach geograficznych są w stanie zaistnieć okoliczności, w których zwycięstwo tej kur.wy bezecnej odbywać by się mogło z korzyścią dal naszej Cracovii. Otóż nie. Korzyścią Cracovii będzie jak sczezną w płomieniach przy czym prochy na wszelki wypadek należy poroznosić po całym świecie. Po tym co się odbyło z ich udziałem w przerwie zimowej straciłem resztki litości. Nie potrzebuję ich nawet jako chłopca do bicia dla Cracovii. Niech znikną i przepadną.
Zagłębie wygrywa z ts i są poza pierwszą ósemką. Remis też może im nie pomóc.
Przy naszej przegranej w Legnicy, remis Piasta cieszy.
no to git, pierwsza opcja kompromitacji odpadla, jeszcze ciagle mozemy dostac kolejny wpierdol w derbach, ale to czysta spekulacja wiec chlopaki moga odstawic stoperan i bardziej na luzie zagrac z betonami
Pomyśleć, że mogliśmy mieć obecnie tylko 2 pkt. straty do Piasta.
[quote='Leesior' pid='1372631' dateline='1554574145']
Pomyśleć, że mogliśmy mieć obecnie tylko 2 pkt. straty do Piasta.
[/quote]
ew. moglibyśmy być na 9 miejscu z 41 punktami gdyby nie fartowna wygrana z Koroną i Zabrzem
Super - Augustyn wykartkowany, ktoś jeszcze może się wykartkować na nas?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)