[quote='FanGA' pid='1368113' dateline='1552310932']
Jak dla mnie żenujący tytuł. Chcemy być szanowani, szanujmy innych, nawet największych wrogów. Chcę dodać, że od zawsze jestem z Cracovią. Jako zawodnik a teraz jako kibic. Wisły nienawidzę.
[/quote]
Mam dokładnie to samo zdanie na ten temat. Najnormalniej w świecie mi wstyd, gdy widzę, ze wisi taki tytuł wątku. Nie różni się on niczym od żenującej napinki dzieciarni i frustratów z portalu kibice.net
O ile jeszcze od biedy zrozumiałbym użycie nazwy GTS Wisła (jako przytyk do rywalki, która świadomie i z własnej woli używała takiej nazwy przez bez mała 50 lat swej historii), bądź nazwanie wątku po prostu "DERBY", o tyle te wszystkie rzeki, Myślenice itp to po prostu trzecia klasa szkoły podstawowej.
Aha, i postuluję wykreślenie pkt 5 regulaminu forum. Po co nam przepis, który jest notorycznie łamany (nie tylko w tym wątku i nie tylko dotyczy to nazwy rywalki zza Błoń) i nikt z tym nic nie robi?
-
-
197 Święta Wojna, wISŁA Kraków - CRACOVIA, 17.03.2019 godz. 18.00
Juz, 4 tysiace osob zainteresowanych lub bioracych udzial w tym wydarzeniu na fb :D
w jakim?
Strasznie to słabe, zmieńcie ten tytuł - nawet samo "197 Święta wojna" będzie lepsze
W pełni popieram prośby o zmianę wątku.
Dla mnie też to słabe, ale już dajmy spokój ze zmienianiem nazwy wątku 100 razy. Co by nie napisać, wiadomo z kim gra Cracovia.
Mam pytanie, bo będę wtedy w Czechach - czy canal plus sport online tam zadziała? Jeśli nie, czy na dailymotion nadal jest ekstraklasa dla zagranicy?
A dla mnie nie, temat dobry 0 szacunku dla tej szmaty
Dailymotion zadziała na 100%, nie wiem jak sytuacja z C+Sport Online.
- Edytowany
No dobra zmienię nazwę, ale ostatni raz.
Na canal plus sport online aby ogladać musisz mieć umowę z ncplus. W sumie jeśli masz to próbuj bo na ncgo strasznie zamulało ostatnio.
Tu sie trzeba martwic o to jak nasi zagraja, czy udzwigna presje derbow, czy gts postawi wysoko poprzeczke itd. a nie klocic sie o wirtualny tytul :P
Ja osobiscie jestem dobrej mysli i obstawiam 2:1 dla nas ...
Dailymotion działa bardzo dobrze w Czechach tym bardziej (nie trzeba kombinować z vpn)
A ja jak co derby....
Gaz w torbie...a w reku...milicyjna palka
To podpora ormowcow...chorazy nawalka
W calej Polsce i nie tylko ...dobrze o tym wiedza
Ze w Krakowie na Reymonta... same c.h.u.j.e siedza :) :) :)
ale zawracacie gitarę tą zmianą wątku...
https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/1105498116676075520
Dla tych co twittera nie mają i nie wiedzą jakich mamy znakomitych grafików. Wszak piękno tkwi w prostocie :)
- Edytowany
@koziolek
moze by tak zawiesic rejestracje az do derbow?
coby nam burki nie robily po calym forum?
Wcześniej tak było że bodajże miesiąc prze derbami rejestracja była niemożliwa.
[quote='MC.busz' pid='1368314' dateline='1552398985']
Dla mnie też to słabe, ale już dajmy spokój ze zmienianiem nazwy wątku 100 razy. Co by nie napisać, wiadomo z kim gra Cracovia.
Mam pytanie, bo będę wtedy w Czechach - czy canal plus sport online tam zadziała? Jeśli nie, czy na dailymotion nadal jest ekstraklasa dla zagranicy?
[/quote]
Jestem obecnie w Holandii i ogladam mecze Cracovii na NCPLUS GO. Dziala bez problemow i bez lagow. Inne streamy nie maja szans :-)
[quote='denzi' pid='1368230' dateline='1552339309']
"u emigrantów" nikt nie odpowiada, a ja w niedzielę muszę gdzieś w Londynie na mieście obejrzeć derby - POMOCY!
[/quote]
Dla Wszystkich Emigrantów!
Na Dailymotion jest oficjalny kanał Ekstraklasy i tam lecą ZA FREE wszystkie mecze Ekstraklapy, Ligi + itp. Dostępne tylko dla zagranicznych numerów IP.
Nie wybrzmiało to tutaj jeszcze, ale każdy kto ma tylko jutro czas: 15:30 na Wielicką!
Nie jest wam wstyd za to że wstawiacie się gdy ktoś nazwywa ich szmatą scierwem ,kanaliami itd ?Jak to mówił w CK Dezerterzy niejaki kapitan Wagner ,,nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów dostatecznie obelżywych by nazwać to ścierwo ''.
Zasłużyli przez te wszystkie lata na najgorsze wyzwiska i najgorsze określenia jak mało kto .Ci co się wstawiają niech powiedzą to rodzinom Śp Tomka ,Śp Miłoszka i innym .
Wątek powiniem być radykalnie mocny świnie zomowskie -Cracovia .Na nic innego nie zasługują .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)