Jagiellonia standardowo robi wszystko w drugiej części sezonu aby legi nie przeszkadzać
-
-
2018/19 Pozostałe mecze kolejki nr 25
A może następcy którzy dołączyli do Jagi z onych to jednak nie są takimi przekotami ?
Dwóch zawodników im gry nie zrobi. Jeden obrońca sam nie broni a Imaz był kontuzjowany i dopiero pierwszy raz zagrał z Cracovią, może potrzeba czasu, okaże się.
zdychaj k.u.r.w.o :D
- Edytowany
GTS juz w dupe 1:0, czyli w derbach szykuje sie nasza pewna wygrana 5:0 :cool:
@MakuKSC Widze, ze nie zalapales mojej ironii w tym wpisie :P ... wiem, ze mecz meczowi nie rowny, derby rzadza sie swoimi prawami itd. ale juz tak na serio, patrzac obiektywnie to Cracovia a gts to 2 rozne swiaty pilkarsko na ten moment.
[quote='wrobelson11' pid='1367765' dateline='1552151804']
GTS juz w dupe 1:0, czyli w derbach szykuje sie nasza pewna wygrana 5:0 :cool:
[/quote]
Jedyne co nas moze zgubic to wlasnie takie myslenie a pokazal to juz Plock i nawet golebie dzis, bo strzelili bramke w 10.
Wasilewski zarzucił kotwicę i 2:1 :D
- Edytowany
Nie tyle nie zlapalem, co generalnie nie podobala mi sie dzis nasza gra, jakby Cabrera nie przyjebal z dystansu, to moglo byc roznie, bo bylo mnostwo niedokladnosci i dawalismy sie zepchnac do obrony zbyt latwo. Na dodatek z mojej perspektywy karny byl watpliwy i bylem wrecz przekonany ze po monitorku bedzie z tego lipa.
Co ten sedzia tam weryfikowal na gts-ie, chyba faul dla Korony.
Zdychaj w mekach kur.wo!
[quote='MakuKSC' pid='1367773' dateline='1552152753']
Nie tyle nie zlapalem, co generalnie nie podobala mi sie dzis nasza gra, jakby Cabrera nie przyjebal z dystansu, to moglo byc roznie, bo bylo mnostwo niedokladnosci i dawalismy sie zepchnac do obrony zbyt latwo. Na dodatek z mojej perspektywy karny byl watpliwy i bylem wrecz przekonany ze po monitorku bedzie z tego lipa.
[/quote]
Ale to jest takie gdybanie, co by bylo gdyby ... w taki sposob mozna patrzec na [b]kazdy [/b]mecz i mowic np. "ooo gdyby nie karny dla MU to PSG przeszlo by dalej" itd. w pilce noznej licza sie konkrety i to ktora druzyna strzeli o tego jednego gola wiecej :P . Co do karnego to karny jak najbardziej nam sie nalezal bo zawodnik Sosnowca wslizgiem przewrocil biegnacego Cabrere.
- Edytowany
Ja po prostu wole dmuchac na zimne, gdybanie owszem chuja warte, ale patrz na pieski, juz kurwy dwie bramki strzelily. Na szczescie postawilem dwie bramki Korony, wiec kasa juz jest. Te szmaty, chocby mialy wyjsc na mecz nafurane koksem, to sie postawia,zwlaszcza u siebie, przed swoimi kundlami. Ja tylko przestrzegam takich jak Docent, ktorzy opowiadaja bajki o zlaniu ich rezerwami. Za duza mamy probke ze spotkan derbowych pod Probierzem,zeby wyciagac takie optymistyczne wnioski.
@wrobelson11, teraz widzisz o co mi chodzi. Zraniony pies jest grozny.
w bramce Scyzorow sabotażysta
za tydzień łatwo nie będzie
Widzicie co się dzieje? Kundel nie stracił jeszcze wszystkich zębów, będzie baaardzo ciężko za tydzień
korona gra taką p[size=small]zidę[/size][size=small] czy co tam się dzieje?[/size]
Co te scyzory robią? :huh:
Podbudują ich przed derbami :s
Jedyny pozytyw z tego może być taki , że się poczują pewni a to ich zgubi..
To jest najgorsze co moglo sie wydarzyc, kundle odbuduja sie mentalnie, zlapia kontakt z pierwsza osemka.
Korona też przegrała z Zagłebiem i to sporo...
Za tydzień tak czy siak ciężki mecz...
wg mnie dla nas dobrze, bo przynajmniej powaznie podejdziemy do meczu, a tak mysleliby ze sam sie wygra
Oczy bolą od tego dziadostwa scyzorów..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)