[quote='Orlean' pid='1367010' dateline='1551628101']
Ale że Błaszczykowski nic nie pomaga?? Chuck Norris ekstraklasy coś dziś bezsilny :)
[/quote]
To akurat bylo do przewidzenia, ze Blaszczykowski medialnie jest "wielki" ... a na boisku samemu w pojedynke ciezko bedzie mu cos ugrac, pilka nozna to gra druzynowa dlatego - liczy sie [b]CALA DRUZYNA.[/b]
-
-
2018/19 Pozostałe mecze kolejki nr 24
Gniazdowy żebraków bd na derbach czy wolne jak na meczu z Pogonią????
Czy ja dobrze słyszałem na meczu psów "wisła dz.... derby blisko"
Łysy drugi raz w ciągu dwóch minut niekryty ładuje bramkę z 16 metrów. Te derby naprawdę nie będą łatwe
- Edytowany
Znając ekstraklasę to on już tego prędko nie powtórzy. Lepiej że teraz mu siadło niż na derbach.
Szkoda, że łysy dwa razy kopnął i się nakręcili, bo tak to 0:3 i zainteresowanie by malało.
no to przynajmniej w punktach do piesków status quo
Dobra strona jest taka, ze co mieli wystrzelać to wystrzelali. Widząc jak[size=small]ą[/size] maj[size=small]ą[/size] siłę rażenia, teraz czeka ich kilka meczy na zero z przodu.
Drużyny z Krakowa solidarnie przegrały 2-3. Tyle że smak każdej z tych porażek jest inny :-(
Morał z tego taki, że nawet przy 3-0 nie można odpuścić.Trzeba za(.)ierdalać od pierwszej do ostatniej minuty.
UBEKI WALCZĄ JAK O ŻYCIE. BĘDZIE CIĘŻKO, ALE DAMY RADĘ,
- Edytowany
[quote='LucasKsc' pid='1367018' dateline='1551629711']
Czy ja dobrze słyszałem na meczu psów "wisła dz.... derby blisko"
[/quote]
Tak i wTSK, dobrze słyszałeś ;)
eredin napisał:
"Drużyny z Krakowa solidarnie przegrały 2-3. Tyle że smak każdej z tych porażek jest inny :-("
Fakt jedna przegrała frajersko na wyjeździe, druga u siebie zaczęła od zainkasowanie 3 gongów, a na koniec im przyfarciło.
Z jednej strony szkoda że się podnieśli a nie dostali 4:0. Ale z drugiej... dobrze że się mogą przyzwyczajać do słodkiego smaku porażek w dobrym stylu.
Lech prowadzi 1-0.
[quote='Rock' pid='1367035' dateline='1551635057']
Z jednej strony szkoda że się podnieśli a nie dostali 4:0. Ale z drugiej... dobrze że się mogą przyzwyczajać do słodkiego smaku porażek w dobrym stylu.
[/quote]
co się podnieśli?
do końca grali padakę, a dwa strzały rozpaczy Albana tylko zaciemniają obraz
Arka za2 lub 3 kolejki w strefie spadkowej, niestety
[quote='Rock' pid='1367035' dateline='1551635057']
Z jednej strony szkoda że się podnieśli a nie dostali 4:0.
[/quote]
A powinni. Akurat popatrzyłem na końcówkę. Było 3:0. Szli z piękną akcją, a Peszko-Dobra-Atmosfera wyciął po chamsku idącego z kontrą zawodnika (dla mnie na kartkę) ale tamci się utrzymali przy piłce. Sędzia nie zagwizdał, Peszko-Dobra-Atmosfera leżał na murawie a jeden z Pogoni pokazywał, by mu podać, był na 16 metrze... Ale ten co miał piłkę "dżentelmeńsko" wybił na aut. To była gruba przesada... Pewnie przy 0:0 by nie wybił, było 3:0 - i niewiele brakowało, a by za to cierpieli...
Już się bałem, ale istnieją granice niefarta kolejki w ostatnich minutach :-)
Na szczęście nie zremisowali i bardzo dobrze - to by ich zmobilizowało, a tak są bez punktów. Ale derby będą ciężkie, UB-fani się zmobilizują...
a ten nowy Bośniak ichniejszy jak zagrał?
Na tle ich szarzyzny z dzisiejszego meczu wejście miał obiecujące. Coś podryblował, raz fajnie wrzucił.
[quote='qtec' pid='1367067' dateline='1551645702']
a ten nowy Bośniak ichniejszy jak zagrał?
[/quote]
Jeśli o Savicevica chodzi to wszedł w okolicy 60 minuty..
Wie ktoś jak tam sytuacja wygląda u nich z kartkami? Zagrożony ktoś na derby? Dziś wasilewski i sadlok kartki dostali
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)