Aston1906 Napisał(a):
[small]-------------------------------------------------------
> Mości Rejtanie, zrejteruj waść wreszcie raz a
> dobrze, a obiecuję zobaczyć Ci radość w moich
> oczach...[/small]
Pogadaj z Pawłem Zegarkiem. On opowie Ci jak kiedyś w Pasach było świetnie:) ... i radośnie
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
Dajcie spokoj, nie zawsze sie wygrywa. Czarni nas nie lubia, pzpn tez i nikt temu nie zaprzeczy. Do swoich bledow tez sie przyznal. Trzeba czasami przelknac gorycz porazki zeby zaczac doceniac sukcesy. Jest to madry czlowiek, ktory musial zrozumiec ze pilka nozna w polsce to uklady, ukladziki, a nie 5% zwrot kapitalu z iwestycji. Podniesiemy sie i bedzie LM. Cracovia to MYYY!!!!
Ubliżanie człowiekowi, dzięki któremu w dużej mierze wróciliśmy do ekstraklasy, jest dla mnie chore. Nasza frustracja grą i wynikami nie jest tu żadnym usprawiedliwieniem!
W tym momencie powinniśmy mówić jednym głosem i w cywilizowany sposób wyrażać nasze niezadowolenie z organzacji i sytuacji w Klubie. Pan Filipiak nie lubi się głośno (i szybko) przyznawać do błędów, ale jednak często słucha jednak "głosu ludu" i w końcu zmienia swą strategię. Dlatego wałkujmy te nasze postulaty i pomysły, ale bez obelg.
koldarx Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dajcie spokoj, nie zawsze sie wygrywa. Czarni nas
> nie lubia, pzpn tez i nikt temu nie zaprzeczy. Do
> swoich bledow tez sie przyznal. Trzeba czasami
> przelknac gorycz porazki zeby zaczac doceniac
> sukcesy. Jest to madry czlowiek, ktory musial
> zrozumiec ze pilka nozna w polsce to uklady,
> ukladziki, a nie 5% zwrot kapitalu z iwestycji.
> Podniesiemy sie i bedzie LM. Cracovia to MYYY!!!!
Wreszcie jakieś rozsądne zdanie. Pamiętajcie, że w życiu najwięcej uczą porażki. Podniesiemy się!
Mało miał czasu na uczenie się na swoich błędach czy porażkach? Co najmniej cztery lata a nie zrozumiał zbyt wiele. Błędów jest coraz więcej a profesor brnie w przepaść z Tabiszem u boku obwiniając wszystko i wszystkich dookoła. Brakuje tylko jeszcze by po sezonie "umył ręce" zrzucając w jakimś wywiadzie odpowiedzialność za spadek na rmszara. Dla mnie ten człowiek już dawno się pogubił i jedyną drogą by wyjść z tego z twarzą jest jego odejście na boczny tor i pozwolenie na rządy ludziom w tej dziedzinie mądrzejszym. Na to się jednak nie zanosi gdyż ego profesora na to nie pozwoli.
Tak jest czarni nas nie lubią, pzpn też i dlatego olał dzisiejszą uroczystość. Kolejny dowód, że nie nadaje się na tą funkcję. Dr Cetnarowski to obok J. Kałuży najwybitniejsza postać w dziejach naszego klubu, ale obecny prezes Cracovii nie ma czasu bo ma "dość swoich poważnych problemów w Comarchu".
Łatwiej płakać do gazet i po raz kolejny ośmieszać siebie (pół biedy) i nasz klub przed całą Polską, zamiast wypełniać swoje obowiązki, których sam się podjął. Każdy zdrowo myślący Pasiak wie jak prawdziwy (nie malowany) prezes powinien się zachować, przy okazji takiej uroczystości. Prezes PZPN-u ze swoją świtą przyjeżdża aby oddać cześć Naszemu Największemu Prezesowi oraz ich Założycielowi, który przez ponad 8 lat prezesował JEDNOCZEŚNIE Cracovii i PZPN-owi. A prezesik w tym czasie ma ważniejsze sprawy i zamiast podjąć towarzystwo z gestem, porozmawiać o wspólnej przeszłości, udziela kretyńskich wywiadów. :(
profesor powinien się zrzec prezesury jak najszybciej. darzę go na prawdę dużą sympatią, lecz nie wychodzi to wszystko jakby on chciał sam i My. spadamy ale zawsze tkwi w Nas nadzieja na poprawę.
Mam takie cholerne wielkie życzenie i myslę że profesor również... otóż gdy Cracovia wróci do eksraklasy będzie wygrywać każdy mecz z gts-em czy to u siebie czy na wyjeździe oraz że zespół zacznie walczyć o jakieś cele. nie jak teraz, gdzie nie wiadomo po co kopią tą piłę.
BoRut Napisał(a):
> Ubliżanie człowiekowi, dzięki któremu w dużej
> mierze wróciliśmy do ekstraklasy, jest dla mnie
> chore. Nasza frustracja grą i wynikami nie jest
> tu żadnym usprawiedliwieniem!
> W tym momencie powinniśmy mówić jednym głosem
> i w cywilizowany sposób wyrażać nasze
> niezadowolenie z organzacji i sytuacji w Klubie.
> Pan Filipiak nie lubi się głośno (i szybko)
> przyznawać do błędów, ale jednak często
> słucha jednak "głosu ludu" i w końcu zmienia
> swą strategię. Dlatego wałkujmy te nasze
> postulaty i pomysły, ale bez obelg.
A gdzie widzisz te obelgi człowieku? Poza postem forumowicza "fiedka" nie dostrzegam takowych na dwóch ostatnich stronach wątku. Robimy dokładnie to, o co "apelujesz" efektownie wywarzając otwarte drzwi.
Panie Prezesie Filipiak pokazał pan wczoraj dobitnie jak panu zależy na Cracovii .Przyjeżdżaja najwyższe władze PZPN oddac hołd wielkiemu Prezesowi Cracovii/które można oczywiście nie lubić ale trzeba umiec sie zachować a nie wystawiac Ciecia którego nikt nie toleruje./Lato jaki by nie był gdyby tylko chciał to zrobił by podobnie ale jednak przyjechał.Jak nas maja potem szanować w PZPN czy Ekstraklasie widząc pana totalna olewkę?Nawet ten znienawidzony GTS potrafił sie zachować przysyłając delegacje a pan robi uniki.Jest to o tyle dziwne że znając pańskie upodobania to powinniście znaleźć wspólny język czy raczej kieliszek z Lato dla dobra Cracovii a myślę że i prezydent Majchrowski nie wylał by za kołnierz.
A tak pozostał wszystkim ''reprezentant Tabisz ''którego i tak wszyscy olewają.Smutno to bardzo ale jakże prawdziwe.
Panowie nieplujcie na profesora , bo Cracovia nigdy szczescia do pieiniedzy nie miala.NIestety zeby grac w extraklasie trzeba miec kase na utrzymanie sie w niej.To wszystko Psor zapewnia , [b]wasze glupie texty :jak sie wycofa bede szczesliwy sa textami czlowieka ktory nie kocha naszej druzyny.[/b]
G.... mi ze tego ze bede mial satysfakcje ze dosc nieudolnie kierujacy Cracovia Psor odejdzie ( zawsze jest szansa na poprawe) , za to moja ukochana druzyna znowu spadnie do III ligi i bedzie sobie tam siedziec, cale lata a na mecze bedzie przychodzic 300 ludzi.A ci kibice ktorzy teraz dra ryja beda kibicowac skislej .
A psy sie beda cieszyc jak male dzieci.
Post powyżej to przedsmak tego, co czeka forum po rychłym spadku. Atak żydowskich płaczków w formie ekstremalnej :D
Ja myślę, że spadniemy do III ligi czyli nowej II ligi dzięki profesorowi i za jego kadencji, a nie jak sugerują inni, że spadniemy z powodu braku Comarchowego wodza.
Dziękuję Panie Profesorze za wywiad co prawda nie tego chciałem czyli rozliczenia z przeszłością (bo ja wiem co jest przyczyną stanu rzeczy) a raczej chciałem się dowiedzieć co Pan zamierza dalej i jakie są plany na przyszłość, jaką drogę Pan obierze, czy szkolenie młodzieży (produkcja netto) czy kupowanie murzynów (produkcja brutto).
Ogólnie i tak uważam, że forum Cracovii jest na poziomie a krytyka jest konstruktywna w większości przypadków.
Aston1906 Napisał(a):
> Post powyżej to przedsmak tego, co czeka forum po
> rychłym spadku. Atak żydowskich płaczków w
> formie ekstremalnej :D
Ty mnie nawet nie strasz :) bo nie bedzie z kim pisac....
Trzeba będzie zrobić osobny dział forum pt. ''ściana płaczu'' i zamiast karteczek wkładanych w zakątki muru będę wysyłać maile do administratora.
JAJnuszku drogi i JAJkubku, wiem(nie tylko ja), że sobie JAJA robicie z prazesury CRACOVII. No bo jak wytłumaczyć fakt, że 4 rok z rzędu WALCZYMY o ostatnie miejsce premiowane do I ligi. Mówiliście, że będą zmiany, a jak widać takowych nie ma. Myślicie, że wszystko zamieciecie pod dywan? Ja Wam nie wstyd nasi JAJcarze?. Ja się wstydze już od 4 lat, że mamy tak JAJcarcych prezesów. Pytanie, czy jak polecimy, to będą takie JAJA(prezesi) dalej, czy już JAJecznica?
JAJ-nuszku daj odpowiedź.
Prezes Szombierek odchodzi, bo ma dość internetowych bluzgów
http://www.sport.pl/sport/1,65025,11634786,Prezes_Szombierek_odchodzi__bo_ma_dosc_internetowych.html
a nasz boss trwa. nie jest miękkm chujem robiony. ba, on nawet to lubi, jak mu pocisnąć.
a jakbym osobiście usłyszał, że Filipiak nigdzie nie odchodzi i podtrzymuje, że będzie prezesem Cracovii aż do śmierci, to faktycznie miałbym łzy w oczach.
Knur, nawet tak nie pisz, bo zaraz zostaniesz poinstruowany, że w latach 90-tych było gorzej, a w ogóle to w Afryce dzieci umierają z głodu.
http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/562971,derby-krakowa-bez-janusza-filipiaka,id,t.html
Panie Prezesie Filipiak,ponieważ jak Pan powiedział >mam dość swoich problemów w Comarchu< ,nie ma Pan czasu na derby,tak jak i na treningi nowroczne i pewnie wogóle na inne sprawy,to może najwyższy czas przyznać się również do błędów, zwolnić z klubu Tabisza i zatrudnić kogoś kto zna się na zarządzani klubem i wprowadzi zmiany,które pozwolą wyprowadzić Cracovię na prostą.Dopiero wtedy zobaczy Pan 'RADOŚĆ W OCZACH KIBICÓW" !!!
fi...ak ale jesteś dureń dno
Jak tam samopoczucie [.............} [ masz tyle kasy profesorku że ja biedak oficjalnie cie nie zbluzgam-obrażę]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)