Koledzy mój poziom irytacji osiągnął szczyt dlatego postanowiłem się tu odezwać.
Nic dobrego z tego nie będzie. Spodziewacie się transferów to czekajcie dalej. Zrozumcie że nie ma do tego ludzi w klubie. Za to oczywiście odpowiada Procesor. Pomysł z Majewskim to jest dno. Człowiek który przed laty rozj***ł potencjal drużyny i przyczynił się do naszego sportowego spadku. Kulig, Majoros, Wasiluk...same złote strzały... Teraz będzie podobnie. Typ nie ogarnia kompletnie, nic nie potrafi zrobić, ludzie ze środowiska piłkarskiego się z nas śmieją!!! Jesteśmy pośmiewiskiem!!! Ja p.....
Złapał chłop sobie posadkę po przezimowaniu w PZPN i teraz zimuje u nas. Ciekawy jestem jak długo!!! To są kpiny z nas i całego klubu!!! Menadżerowie i piłkarze nie chcą z nim gadać bo i o czym jak Stefanowi nie styka. Pieprzył o Polakach nie znając realiów rynku, skutek taki że teraz już będzie japończyk. Żeby ktoś źle nie zrozumiał nie mam nic do obcokrajowców, ale po co takie farmazony wygadywać. Jedyny transfer Makuch...jakby kto nie wiedział to też nie on ogarnął, bo dzwonił do złego menadżera....Procesor przemysł swoje ruchy!!!!!!!
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
Wow, jakie ciekawe info!
Za to z Tabiszem każdy chce rozmawiać, szczególnie po tylu latach doswiadczeń, a już szczególnie Polacy, którzy wiedza doskonale, jak te "rozmowy" wyglądają!😁 😁 😁
Tutaj jest potrzebny doświadczony dyrektor sportowy typu Płatek, ktory zbuduje cały pion sportowy od zera plus cała sieć skautów.
A Majewski niech to nadzoruje skoro Filipiak ma do niego zaufanie.
- Edytowany
Januszu spier.dalaj(wydu.pcaj) z Cracovii !
Tajemnica jest krótka. Będą gadać z każdym kto da kasę. Tu jest tajemnica. Janusz jest za biedny, ukrywa swą biedę blokując przyjście sponsorów do klubu. Tabisz jest w gratisie
@Paulo szanuje Twoje zdanie, ale nie mogę się zgodzić. Profesor też ufa żonie tzn że ona ma nadzorować nasz Klub? Ja zostaje przy swoim, Stefan Majewski dziękujemy.
Teraz podobno Piotrek Giza chce zrezygnować przez tą kanalie. Piotrek który moim zdaniem świetnie prowadził nasze rezerwy, prawdziwy pasiak i ma odejść bo Stefciu mu rzuca kłody pod nogi?! Ja pier....! Przypominam, że Piotrka już raz wykańczał jako naszego zawodnika czego skutkiem był transfer Piotrka do L. Teraz chyba postanowił dokończy dzieła. Ja mówię serdecznie dość. Procesorze niech Pan coś zrobi zanim to wszystko do końca się rozje...! Stefan Majewski out!
W tym klubie się nie dzieje nic bez pozwolenia filipiaka, zapamiętajcie to.
Ludzie nie chcą o tym pamiętać. Zaklinają rzeczywistość, że jak poleci Tabisz, Cygan, Majewski (wpisać dowolne nazwisko) to ho, ho.
Zjawisko dobrego cara i złych bojarów jest nieśmiertelne
Good cop bad cop w skali makro-dlabaranow :)
[quote]#post1539125 @Paulo szanuje Twoje zdanie, ale nie mogę się zgodzić. Profesor też ufa żonie tzn że ona ma nadzorować nasz Klub? Ja zostaje przy swoim, Stefan Majewski dziękujemy.
Teraz podobno Piotrek Giza chce zrezygnować przez tą kanalie. Piotrek który moim zdaniem świetnie prowadził nasze rezerwy, prawdziwy pasiak i ma odejść bo Stefciu mu rzuca kłody pod nogi?! Ja pier....! Przypominam, że Piotrka już raz wykańczał jako naszego zawodnika czego skutkiem był transfer Piotrka do L. Teraz chyba postanowił dokończy dzieła. Ja mówię serdecznie dość. Procesorze niech Pan coś zrobi zanim to wszystko do końca się rozje...! Stefan Majewski out!
[/quote]
Skoro Majewski się nie nadaje, to niech przyjdzie ktoś lepszy, który się zna na tym.
Natomiast podstawowe pytanie, co z tym który byl przed Majewskim, ilu ludzi, zawodników i trenerów zniszczył i niszczy dalej?
Bo tutaj coś cicho w temacie, a takie przypadki można mnożyć.
Panie Prezesie, jak czytam Pana wypowiedzi, że ludzie nie mają tak żreć, to sobie myślę, że karnety będą wyższe, ale nie będzie kiełbasek, i piłkarze będą tani (bo jak ktoś ma za dużo, to żre). Panie Szanowny Prezesie, Panu chyba się czasy Gomółki śnią... Kurwa mać!!!
Kończ Waść wstydu oszczędź !
Filipiak wróg ludu wróg kibiców Cracovii.Wypierdalaj na Krete bo cię stać lewaku !
Żenada , słoma z butów wyszła... poziom wypowiedzi niskich lotów
- Edytowany
Kibice Cracovii to powinni żreć trawę z boisk w Rącznej , żeby prezes -bufon nie musiał na benzynę do kosiarek wydawać !!!!
- Edytowany
[quote]#post1539220 Kibice Cracovii to powinni żreć trawę z boisk w Rącznej , żeby prezes -bufon nie musiał na benzynę do kosiarek wydawać !!!![/quote]
Kolego, Ty chyba nie tutejszy. Wróć na swoje pastwisko
No chyba że to był sarkazm,?
Przepraszam kolegę, nie czytałem wcześniej wywiadu naszego miszcza dietetyki
[quote]#post1539212 Filipiak wróg ludu wróg kibiców Cracovii.Wypierdalaj na Krete bo cię stać lewaku ![/quote]
Jaki lewaku? Filipiak to taki upasiony Korwin-Mikke. Lekceważący stosunek do ludzi oraz zamiłowanie do bycia kontrowersyjnym mądralą.
https://weszlo.com/2022/06/27/janusz-filipiak-mniej-zrec-globalne-ocieplenie-zmiany-klimatyczne
Dam tutaj linka
Naprawdę tylko twarde narkotyki w dużej ilości wytłumaczają takie wywody.
Janusz jesteś odklejony od rzeczywistości ( w skrócie bo Ty nie zrozumiesz, nie wiesz co się dzieje)
Zostaw ten klub byle komu naprawdę, tylko błagam Cię komuś normalnemu nie tym twoim śmieciom i złodziejom z Comarchu.
Już sie nie nadajesz, i każdy normalny człowiek ma w ch*ju twoje miliony których nie masz farmazoniarzu
Niech spierdala
Bylebyśmy nie mieli następnych Midaków..
Na jego miejscu tez bym tak gadał bo miałbym już kompletnie wyjebane na wszystko, w tym klub i kibiców. I myślę, ze dokładnie tak jest, więc nie ma co się tym ekscytować, tylko go przeżyć.
- Edytowany
[quote]#post1539222 [quote]#post1539212 Filipiak wróg ludu wróg kibiców Cracovii.Wypierdalaj na Krete bo cię stać lewaku ![/quote]
Jaki lewaku? Filipiak to taki upasiony Korwin-Mikke. Lekceważący stosunek do ludzi oraz zamiłowanie do bycia kontrowersyjnym mądralą. [/quote]
Komuch w przeszłości i wypowiada się w identyczny sposób jak tych 3 najbogatszych ludzi na świecie(nazwisk celowo nie wymieniam🤮)którzy mówią nam jak mamy żyć i co jest dla nas najlepsze.
Ich samoloty i samochody nie kopcą my musimy kupować elektryki...To tylko jeden z przykładów...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)