[quote='garry' pid='1515736' dateline='1639339522']
[quote='Pasiak_od_1979' pid='1515678' dateline='1639324113']
E, a Wy to w ogóle wiecie o co się kłócicie? Bo ja zrozumiałem, ze @garry pisał o filipiaku, a @lukaszksc sądził, ze to było do niego, bo post pod postem :D Na pewno ogarniacie? ;)
Nota bene nie kłóćcie po puszczonym przez kurtyzany meczyku, szkoda zdrowia....
[/quote]
Szanowny Pasiaku, wątek jest o Filipiaku nie lukaszuksc, tak więc piszemy o filipescu.
Ja tam do lukasza nic nie mam.
[/quote]
Garry nie gniewaj się, myślałem ,że do mnie ciśniesz.
Wszystko przez to dziadostwo comarchowskie.
Nie skumałem,jeszcze raz sorki
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
Słuchaj Janusz, obaj wiemy, że nie masz za grosz honoru, odkąd zatrudniłeś cygana, który Ci wcześniej faka pokazał i poszedł do gts-u. W związku z tym, nic Ci się nie stanie jak zadzwonisz do Pana Janusza Gola i zaproponujesz mu jak gdyby nigdy nic powrót do Cracovii. Dasz mu kupę hajsu jak cyganowi i gwarantuję Ci, że lepiej na tym wyjdziesz niż na kontrakcie z tym łysym chamem. A żebyś mógł z tej sytuacji wybrnąć z twarzą (w Twoim mniemaniu) to zwalisz wszystko na Tabisza. W końcu od tego go masz. To jest plan na zimę. W między czasie pozbędziesz się tego szrotu co go tu cygan z Tabiszem dla prowizji naściągali i w lecie kupisz dwóch grajków za gruby hajs: napadziora i skrzydłowego. To będzie punkt wyjścia do walku o pudło i co za tym idzie o Twoją spuściznę, którą na ten moment można jedynie w kiblu spuścić.
hehehe, dobre, naprawdę dobre :)
[quote='alocha' pid='1516035' dateline='1639504731']
Słuchaj Janusz, obaj wiemy, że nie masz za grosz honoru, odkąd zatrudniłeś cygana, który Ci wcześniej faka pokazał i poszedł do gts-u. W związku z tym, nic Ci się nie stanie jak zadzwonisz do Pana Janusza Gola i zaproponujesz mu jak gdyby nigdy nic powrót do Cracovii. Dasz mu kupę hajsu jak cyganowi i gwarantuję Ci, że lepiej na tym wyjdziesz niż na kontrakcie z tym łysym chamem. A żebyś mógł z tej sytuacji wybrnąć z twarzą (w Twoim mniemaniu) to zwalisz wszystko na Tabisza. W końcu od tego go masz. To jest plan na zimę. W między czasie pozbędziesz się tego szrotu co go tu cygan z Tabiszem dla prowizji naściągali i w lecie kupisz dwóch grajków za gruby hajs: napadziora i skrzydłowego. To będzie punkt wyjścia do walku o pudło i co za tym idzie o Twoją spuściznę, którą na ten moment można jedynie w kiblu spuścić.
[/quote]
Mocno, ale z sensem
[quote='alocha' pid='1516035' dateline='1639504731']
Słuchaj Janusz, [...]
[/quote]
tylko uważnie bo nie będę powtarzać.
Słuchaj Janusz jak Cię błaga lud.
nie no, spokojnie, tego cieniasa o nic błagać nie będziemy
12 dni później
- Edytowany
[quote="hank" pid='1517307' dateline='1640611020']
Jacek Zieliński dyrektorem sportowym Legii
[font=Arial Black]Zieliński dotychczas pracował w Legii jako dyrektor akademii, a ostatnio jako szef rozwoju karier indywidualnych i wypożyczeń.[/font]
za http://www.90minut.pl/news/316/news3169096-Jacek-Zielinski-dyrektorem-sportowym-Legii.html
[/quote]
A jak tam u nas z odnowa zawodnikow?? Jak wyglada sprawa masazystow dietetykow czy ludzi prowadzacych cwiczenia fitness w akademii?? sa wogole tacy?? czy to przywilej tylko w 1 druzynie?
Takie stanowisko jakby sie ktos zapytal "dziadzia "to by pomyslal raczej na pewno ze o Comarch chodzi ..
25 dni później
Janusz stary Żydzie, dawaj no tych zawodników, pomocnika i napadziora, reszte Zielu ogarnie.
Zobacz ile kasy bedzie do wziecia, tylko żeby wyjąć, najpierw trzeba włożyć!
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-01/image-png-14196311.png[/img]
Filipiak chytry dwa razy traci.Weźże sięgnij do kieszeni bo mamy dość tego bycia pionkiem w Ekstraklasie.
Biedak śmieje się z tego
7 dni później
Nic dodac nic ujac, to o panu!
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-01/chewiemem-jpg-68062924.jpg[/img]
A co? Udzielil znowu wywiadu na bani?
6 dni później
- Edytowany
[edit] e zresztą szkoda bawić się w potępieńcze swary ...
5 dni później
Wywiad z Januszem na weszło
https://weszlo.com/2022/02/10/janusz-filipiak-wywiad/
Nihil novi sub sole, ale prezes przyznał się do tego jak potężną dźwignią marketingową jest Cracovia dla Comarchu, to tak a propos tego jakim jest filantropem wg niektórych kibiców.
Znowu zagrał większości forumowiczów na nosie, co by nie mówić profesor jest bardzo konsekwentny. Merytorycznie jak zwykle: baza, baza baza... bez tego nie będzie żadnych sukcesów z czym się zgadzam.
Profesor myśleniu magicznemu przeciwstawia pracę u podstaw, co nie jest w smak pragącym natyczmiastowego sukcesu za wszelką cenę.
"Natychmiastowy" sukces po 17 latach... ale faktycznie jest konsekwentny: jak nie miał sukcesów, tak nie ma...
Jak na niego całkiem nieźle. Tylko 2 razy się wyrzygał na kibiców.
Cieszy natomiast, że coś tam próbują współpracować z innymi klubami i z Kuleszą. Majewski nas przyklei do środowiska.
Jak na Filipiaka - niezły wywiad. Nie skompromitował się, a to już dużo. 😅
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Goście (7)