[quote='Rock' pid='1356385' dateline='1546972998']
To jeszcze niech siatkę między A i B obniżą bo wstyd żeby najlepsze miejsca na stadionie z premedytacją psuć.
[/quote]
Gdyby kumali bazę, to by z sektorów A3 i B1 utworzyli jeden wspólny droższy sektor. Szok, że bilet na A1 i A3 oraz B1 iB4 kosztują tyle samo. Ale o tym to chyba było trzeba na etapie projektowania pomyśleć. Może się nie dało.
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
Chodzi o przepustowość wejść i przydział gastronomii i kibli do danej ilości krzeseł.
To miałem na myśli pisząc, że o tym trzeba było pomyśleć na etapie projektowym. Chociaż kosztem jakichś lokali komercyjnych można by to było to zrobić z dodatkowym kołowrotkiem przy Focha. Ale po co dywagować. Byle by otworzyli A.
6 dni później
Ruszyła konferencja. Nie mam pojęcia czemu o planach klubu zdecydowali się rozmawiać w barakach skoro mają salę na stadionie...
https://www.youtube.com/watch?v=kcycqnFkA88
Pojebało
hehe
Probierz to chyba jeszcze praczką nie był u nas w Klubie
Probierz wiceprezesem do spraw sportowych. Wielkiej bomby (czytaj: Filipiak luzuje fotel, Tabisz albo Bałdys out) nie ma.
Mosór cały czas pracuje w klubie. Jest szefem skautów.
- Edytowany
Slucham I nie wierze, siatka skautow w liczbie 15-tu. To wyglada jak przemyslana odpowiedz na zarzuty kiboli o brak struktur w klubie.
Z naglosnieniem sobie chyba nigdy nie poradza, Probierz gada na bezdechu, jakby z piwnicy nadawal, a jak dziennikarz wzial mikrofon, to myslalem,ze mi uszy rozpierd....
Mamy miliony,mozna kupic 20-tu zawodnikow I co z nimi zrobic? Nie mamy na co wydawac pieniedzy, to co maja lezec.Warto bylo wlaczyc to w robocie.
- Edytowany
Dyrektorów sportowych nie potrzebujemy. Specjalistów ds. przygotowania fizycznego nie potrzebujemy.
Pytań o finanse nie potrzebujemy,a jak już zadajesz to znaczy,ze się nie znasz. Proste? Proste. Ja pier...
Strasznie ten nasz prezes przewidujący.
Trener i wiceprezes w jednym, to kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie, które można pożyczyć Comarchowi.
Wiceprezes bez pieniędzy - taki wariant już przerabialiśmy.
Staram się nie oceniać transferów przed rundą, ale trzy poważne zakupy to to nie są.
Gostek ze słabego klubu z II levelu, noname ze słabiutkiej serbskiej ligi i gwiazda z wyzywaną żoną z Rumuni.
ło k.u.r.w.a , nie będzie gadał o pieniądzach.
zamiast robić wynik sportowy i brać kasę za miejsce w tabeli to Cracovia zajmuje się lichwą
Filipiakowi humor dopisuje:
"Potwierdzam, że otrzymamy godziwy procent z transferu Piątka do Milanu, będzie na kolejną pożyczkę do Comarchu"
Jeśli faktycznie Probierz ma od teraz wolną rękę do transferów niezależnie od Tabisza to jest duży krok. Jednak coś mi się zdaje że to za dużo roboty jak na jednego człowieka i łatwo go będzie potem kopnąć w dupę za ew. brak wyników.
Swoją drogą ciekawe na jakiej zasadzie ma być przeprowadzana zmiana trenera.
- Edytowany
Ależ On nie ładnie traktuje tych dziennikarzy, nigdy się nie zmieni. Konferencja przewidywalna, niby człowiek wiedział...
[quote='Rock' pid='1358031' dateline='1547559154']
Jeśli faktycznie Probierz ma od teraz wolną rękę do transferów niezależnie od Tabisza to jest duży krok. Jednak coś mi się zdaje że to za dużo roboty jak na jednego człowieka i łatwo go będzie potem kopnąć w ***** za ew. brak wyników.
Swoją drogą ciekawe na jakiej zasadzie ma być przeprowadzana zmiana trenera.
[/quote]
Skresla na wizytowce "Trener", zostanie "czlonek zarzadu" :)
rekord świata
trzyosobowy zarząd, a koszty roczne to dalej 66k :)
Odrobinę "humoru" Nam nie zaszkodzi...
[url=https://naforum.zapodaj.net/cbf565765526.jpg.html][img]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cbf565765526.jpg[/img][/url]
"Koledzy kibice"...autentycznie popłakałem się ze śmiechu...
Cytat Z Filipiaka: "To spotkanie nam wisi" :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)