MSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Znaczy się, sam kręci bat na siebie u prezesa
> dobrymi wynikami :S
U nas nawet MP nie daje żadnej gwarancji. Jaki jest rekord trenerski w ekstraklasie?
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
Może w końcu jeden prezes zmądrzeje i będzie prekursorem :D
MSC Napisał(a):
> Może w końcu jeden prezes zmądrzeje i będzie
> prekursorem :D
nadzieja jest .............................;)
2-3 SOLIDNE TRANSFERY PLUS ZE 3 WYRÓŻNIAJĄCYCH SIĘ JUNIORÓW ŻEBY TRENOWALI Z JEDYNKĄ :)
Mój wniosek jest taki, ze jest nieźle:) tylko spać wczoraj w nocy się nie dało, bo nad Bronowicami słychać było smętne zawodzenie: auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(
Dzięki Prezesie! Sporo mi się w MKSie nie podoba, ale wyniki zaczynają się bronić.
Rock Napisał(a):
> Dzięki Prezesie! Sporo mi się w MKSie nie
> podoba, ale wyniki zaczynają się bronić.
Nic dodać, nic ująć.
Tak po prawdzie to niczego konkretnego jeszcze nie wygraliśmy, choć zaczynamy przeskakiwać kolejne płotki, których przez lata nie udawało nam się pokonywać.
[b]Nie można spieprzyć tej szansy[/b]
Jedziemy zimą z okienkiem transferowym, rozwijamy się i budujemy solidny klub, który na stałe zadomowi się co najmniej w czołówce ligi.
Można, można spieprzyć, ale może nie tą razą.
Profesorze ,
to i ja z apelem
to kluczowy moment od czasu kiedy przejął Pan klub
mamy szanse wreszcie zaistnieć i na prawde się odrodzić
tą drużyne trzeba wzmocnić,
- poprzez zatrzymanie Pana Trenera Zielińskiego
- poprzez transfery których oczekuje
- poprzez zatrzymanie pełnego/kompletnego zespołu do końca rozgrywek
jak nie teraz to kiedy ?
Napastnika.
Kurde wygraliśmy parę razy i od razu ruszyła lawina żądań.
Profesor ma delikatną budowę psychiczną i może tego nie strawić.
Może się zniechęcić i jeszcze przyśle e-maila z wytycznymi o przegraniu kilku najbliższych spotkań.
(;))
A oprócz tego jeszcze speca od przygotowania fizycznego, bo tego się boję najbardziej - że na wiosnę będą wypompowani.
nowy kontrakt dla Cetnarskiego...
kiedy będzie działać strefa kibica ?
kiedy będzie działać strefa kibica ? x2
Przecież działa.
Mi nie działa. Wyskakuje błąd koszyka. A w transakcjach nie rozliczonych mam mecz z Pogonią. Nie mogę przez to kupić biletu. Także radze Ci nigdy nie odświeżaj strony, nie cofaj się po wybraniu biletu bo będziesz mieć to samo.
Strefa zadziała jak klub kupi jakaś poważna firma informatyczna :P
Uj ze strefą, ja bym chciał nową KK i wtedy dopiero dołączę do waszych lamentów.
Jak strefa zostanie zlecona jakiejś poważnej firmie lub się firma ojca za to weźmie to będzie jak w Poznaniu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)