[quote='ziper' pid='1366557' dateline='1551528880']
Bukmacher daje pół na pół to jest polska ekstraklapa.
[/quote]
I wlasnie to pokazuje jaka nasza Ekstraklasa jest "chora". W "normalnej" lidze patrzac na ostatnie mecze Cracovii i Plocka kursy bylyby okolo : 10.00 - 1.50 :rolleyes:
-
-
Wisła Płock - CRACOVIA sobota 02 03 2019 godzina 20:30
Małe ostrzeżenie - Korona miała "łatwego przeciwnika" Zagłębie Sosnowiec i dostała 4-1. Bądźmy pewni swoich umiejętności, ale podejdźmy z szacunkiem do przeciwnika a będzie dobrze.
ps
Dla hurra optymistów przypominam, że w poprzednim sezonie po serii dobrych spotkań dostaliśmy z Niecieczą.
I będziemy niestety osłabieni ale może damy rade tym bardziej że oni też bez 2 gości
Damy radę!
Zaczynamy bez wiekszych zmian. Tylko Dimun chyba od początku. Piszczek i Cecaric ława
Zapowiedż Migi na Twitterze
@MateuszMiga
Fajny mecz w Białymstoku. Na pewno ciekawszy niż męczenie buły w Mediolanie. Ale danie główne dopiero wieczorem:
@WislaPlockSA
-
Doceniają nas
[quote='Mathauzz' pid='1366622' dateline='1551551129']
Zaczynamy bez wiekszych zmian. Tylko Dimun chyba od początku. Piszczek i Cecaric ława
[/quote]
Skład Pasów potwierdzony czyli taki jak po zejściu Hernandeza w ostatnim meczu u nas. Dimun od początku
[quote='stary kibol' pid='1366614' dateline='1551546113']
Małe ostrzeżenie - Korona miała "łatwego przeciwnika" Zagłębie Sosnowiec i dostała 4-1. Bądźmy pewni swoich umiejętności, ale podejdźmy z szacunkiem do przeciwnika a będzie dobrze.
ps
Dla hurra optymistów przypominam, że w poprzednim sezonie po serii dobrych spotkań dostaliśmy z Niecieczą.
[/quote]
Jak dla mnie to Korona jedzie na farcie który zaraz się skończy i jak to wszystko pier............. to wylądują jak Bełchatów.
Ma ktoś może jakiegoś streama do podrzucenia?Z gory dziekuję
http://www.drhtv.com.pl/drhtv-1.html
Ja pier..W Plocku nie ma parcia na pilke..Niech leca do 1 ligi. Nie wiem kogo byloby mi bardziej szkoda..Syfowca, Plocka czy Legnicy...
Ale nie lubię Furmana. Już na starcie sama morda podniosła mi ciśnienie :D
To będzie trudny mecz ale damy radę, tylko Pasy
- Edytowany
Furman ładnie tam przyaktorzyl w 15 minucie :) będzie bohaterem memow
Abstrahując od wyniku to ja nie mogę na Dimuna patrzeć. Mam wrażenie,że on nie ma w ogóle pomysłu na rozegranie/podanie piłki
Będzie trudno, sędzia ślepy. Zarówno Furman jak Wdowiak powinni już mieć po żółtej.
Ale... my mamy źle zestawioną drużynę. Klepanie poz ziemi przy niskich stoperach to jest marnotrwastwo.
No niestety najlepiej to nie wygląda!
nie ma kim robić różnicy, na drwali z Płocka granie po obwodzie nie wystarczy
Gol z Furmanem coś chyba nie przepadają za sobą. Musimy przyśpieszyć bo narazie kiepsko
Ale gramy na razie padake,straszną.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)