To już dzisiaj, jedziemy z kolejnymi ogórami :)
-
-
CRACOVIA - Jagiellonia niedziela 24 02 2019 godzina 18:00
Arbitrem niedzielnego spotkania będzie doskonale wszystkim znany Szymon Marciniak. Sędzia ten prowadził już dwa spotkania Pasów w tym sezonie. Było to wyjazdowe spotkanie z Koroną oraz domowy mecz z Lechem, a oba z nich zakończyły się zwycięstwem Cracovii. Liczymy na podtrzymanie tej pozytywnej serii oraz dołożenie kolejnego, siódmego już zwycięstwa Pasów.
www.cracovia.pl
Bez dwóch zdań szczęśliwy dla nas sędzia. ;)
Ktoś już wspominał, że super byłoby - z zaskoczenia - pozytywnie przyjąć sędziego Szymona przy Kałuży. ;)
Śniło mi się , że po dzisiejszym meczu mamy serię siedmiu zwycięstw pod rząd . Oby na szczęście . :)
[quote='DiegoKSC' pid='1365049' dateline='1550912908']
Nie ujmując nic Jagiellonii, ale zwracając uwagę na fakt, w jaki sposób graja po przerwie obie drużyny, spodziewam się pewnego zwycięstwa. Baba Jaga u siebie z Płockiem, który został w 2 połowie meczu u siebie z cwks totalnie zdominowany, nie grała nic specjalnego, a ich wygraną można rozpatrywać jedynie w kategorii farta.
Tylko 3 pkt!
[/quote]
Jesteś taki dobry jak Twój ostatni mecz.Mam nadzieję,że ostatecznie wybijemy dzisiaj babie jadze z głowy,myślenie o mistrzowskim tytule.
A ja osobiscie mam nadzieje, ze mistrza nie zdobedzie ani cska ani betoniarnia ani jaga
[quote='Bruno' pid='1365271' dateline='1551009588']
Jesteś taki dobry jak Twój ostatni mecz.Mam nadzieję,że ostatecznie wybijemy dzisiaj babie jadze z głowy,myślenie o mistrzowskim tytule.
[/quote]
A ja to traktuje jako pokonanie przyszłego MP - chyba...
[quote='Trapez' pid='1365284' dateline='1551011896']
[quote='Bruno' pid='1365271' dateline='1551009588']
[/quote]
A ja to traktuje jako pokonanie przyszłego MP - chyba...
[/quote]
Dopóki mamy matematyczne szanse,wierzę Naszemu trenerowi w tej kwestii.
[img]https://pbs.twimg.com/media/D0LsTrjX4AAb84-.jpg[/img]
Budzik nadal kontuzjowany? Wiadomo kiedy bedzie gotow do gry?
A gdzie Cecaric?
[quote="gargamel9998" pid='1365309' dateline='1551025257']
Budzik nadal kontuzjowany? Wiadomo kiedy bedzie gotow do gry?
[/quote]
[quote="rozrabiaka" pid='1365310' dateline='1551025533']
A gdzie Cecaric?
[/quote]
Tak Budzik jest po operacji... pisali ze 4-5 tygodni...
Nie ma co rozpaczac nad Cecaricem....narazie dwa razy wchodzil i dwa razy zawodzil....trzeba dac pograc innym..
[quote='gargamel9998' pid='1365282' dateline='1551011462']
A ja osobiscie mam nadzieje, ze mistrza nie zdobedzie ani cska ani betoniarnia ani jaga
[/quote]
A rzeczywistosc jest taka ze na 99 % ktoras z tych wlasnie druzyn, zdobedzie MP :P
Dziekuje Kruszyno :) Co do Cecaricia..coz..z przodu mamy tylko 2 rezerwowych: Piszczka i Strozika. Badz co badz przydalby sie
Tempo wysokie , rzuca się w oczy to że na ławce w razie potrzeby nie ma ofensywnego ogarniętego gracza.
Byl spalony?
Tak, był spalony
Ma ktoś działający link do transmisji?
[quote='mcz_' pid='1365320' dateline='1551031293']
Ma ktoś działający link do transmisji?
[/quote]
http://www.myfeed4u.net/watch/2960492/4/Cracovia-Krakow-vs-Jagiellonia-Bialystok.html
19:06 bramka
Krótko - skuteczność to do qrwy gdzie, powinny być ze 4
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)