[quote='TOM76' pid='1361304' dateline='1549364288']
Wygrać w sobotę i czekać w poniedziałek na wiadomości z Zabrza.....
[/quote]
Z całym szacunkiem ale patrzmy na siebie. Na naszą drużynę. Jak Oni będą wygrywać to nie musimy na nikogo patrzyć. CRACOVIA PANY!
-
-
CRACOVIA - Piast Gliwice sobota 09 02 2019 godzina 18:00
[quote='lucjusz' pid='1362003' dateline='1549703079']
[b]Oczekuję dzisiaj od naszych piłkarzy walki na maksa i zaangażowania do meczu takiego jak by były Derby[/b],a nasze zwycięstwo w tym meczu na pewno wpłynie pozytywnie na wzrost frekwencji.Jestem jakoś spokojny dzisiaj o wynik.
[/quote]
Moze lepiej nie, bo za Probierza, we wszystkich derbach wychodzi(ła) chu*nia. ;)
Gargamel,to było stwierdzenie ogólnikowe,chodzi o zaangażowanie,a nie o powielenie wyników Derbów za kadencji Probierza.
Wiem, dlatego dałem emotke :) Pozdro
[img]https://scontent.fktw1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/51902616_2108926922500254_2592440481749139456_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent.fktw1-1.fna&oh=315a5006e9c5b6a894aec5a4f7ded965&oe=5CB63320[/img]
Jakieś jaj z nagłośnieniem, ni nie słychać, efekt halo inarazie cienko z akustyką. Może inne rzeczy wypalą. Do boju Pasy
Wracają stare demony?
P.s. wdowiak jest do zmiany natychmiastowo
Piękny doping! Oby tak dalej
5683 widzów???????????? Skąd ta frekwencja???
B-całkowicie pełne
Młyn dzisiaj o wiele bardziej okazale.
Otwarte ponownie A,na których też kilkaset osób zasiadło.
[quote='rozrabiaka' pid='1362075' dateline='1549738483']
5683 widzów???????????? Skąd ta frekwencja???
B-całkowicie pełne
Młyn dzisiaj o wiele bardziej okazale.
Otwarte ponownie A,na których też kilkaset osób zasiadło.
[/quote]
O tym samym pomyślałem...
a może wreszcie prawdziwe dane?
B co prawda pełny, ale rodzinny tym razem prawie pusty
Brawo!!! Wygrana po odrabianiu strat smakuje jeszcze pyszniej. Do tego cementuje zespół, piękny mecz i doping. Tylko obyło by się bez wyborowej. Valencii ktoś w koncu urwie nogę, cwaniaczek za 5-tke
- Edytowany
Dziwny to był mecz, ale najważniejsze, że 3 pkty są. Pierwszy kwadrans bardzo dobry, super pressing dobrze to wyglądało taką Cracovię bym chciał oglądać zawsze, potem przypadkowy gol dla Piasta i w miarę dobra nasza gra do końca pierwszej połowy. Po przerwie dobre pierwsze minuty, ale końcówka, to było proszenie się o gola. Defensywa dobrze, choć jakoś tak bardziej się bałem niż zwykle, że coś wpadnie, ale tak naprawdę Pesković był dzisiaj bezrobotny, bardzo nierówny Siplak i Budziński, Helik przy innym sędzim zrobiłby karnego, ale nawet dobry występ, Słaby Wdowiak (mógł zakończyć mecz, a przez niego była nerwowość), dobry debiut Hanci widać, że gość umie grać w piłkę, ten Cecaric taki drewniany się trochę wydaje, ale jeszcze nie skreślam. Znakomity występ Gola i Cabrery mimo wszystko trzeba o niego zawalczyć, bo znaleźć podobnego napastnika będzie bardzo ciężko.
Brawo za walkę o dobry wynik, widać, że jest wiara w zespole, dobre wejście w rundę przy naszym kalendarzu na najbliższe tygodnie też było bardzo ważne.
Najważniejsze, wspaniała atmosfera na trybunach, a myślę, że może być zdecydowanie lepiej!
Ps.: Może się doszukuje, ale czy przy golu dla Piasta nie było czasem faulu na Siplaku?
Nierówny Budziński? Dla mnie zawodnik meczu.
Octop ale Siplak a podcial Wdowiak... a w takich sytuacjach raczej faulu się nie gwiazda jak swój swojego podetnie...
Pismak jakis na tt pisze ze takiej serii czyli 5 zwycięstw z rzędu nie było od 1948 roku...
- Edytowany
[quote='DiegoKSC' pid='1362083' dateline='1549741390']
Nierówny Budziński? Dla mnie zawodnik meczu.
[/quote]
Marcin fragmentami zagrał bardzo dobrze i widać, że to jest inny Budzik niż jesienią, mimo wszystko nie zagrał jakoś wybitnie, nie tracił piłek, pewnie podawał, ale moim zdaniem słaba pierwsza połowa. Dla mnie zawodnik meczu to Gol albo Cabrera(ale chyba bardziej Gol).
Kruszyno właśnie obejrzałem powtórkę i wydaje mi się, że to nie Wdowiak go wyciął, w pierwszym momencie też myślałem, że to Wdowiak, ale mam wątpliwości.
Ja to widziałem w TV i zachowanie Siplaka wydawało mi się dziwne, tak jakby się obraził na Wdowiaka że mu włazi w paradę, na mój gust mógł i powinien szybciej się pozbierać i nie dopuścić do wejścia zawodnika Piasta w pole karne.
rozrabiaka 5683 widzów to złe dane ?Moim zdaniem tak- bo było więcej .Nie patrz na siedzenia na B Ludzie stoją na D też .Stadion ma 13500 i moim zdniem wypełnienie było więcej niż to co podali .
Co do meczu tak pracującego Budzińskiego nie widzialem nigdy .Bardzo dobry dziś Hanca ,Cabrera ,Helik (2 razy ratował nam skórę )Profesor Gol i generalnie soildność .Słabiej dziś Wdówka i Siplak do przerwy .
Statystyki komentatorzy mówili że Cracovia wyglądała dużo lepiej fizycznie od Piasta .Posiadanie piłki na podobnym poziomie a przebiegnięte km przepaść .Ponad 4 km na zespół .Brawa dla Probierza za odważną decyzję z Budzińskim i za całkowte odcięcie Valencji od grania .Co dostawał piłkę miał podwajane .
krycie .Zmiany też na plus .Cecaric charakterny nie odpuszczający .Dimun rozbijający rywali w środku i Javi jak wszedł to ożywił grę .
Cel na następny mecz przebicie frekwencji powyżej 7500 .Co mecz dokładajmy cegiełkę .Nie jest to dużo bo przeciwnik atrakcyjny goście zapewne przyjadą .
Docelowo poprzez akcje trzeba dążyć do 10 000 .Jak będzie dobra gra to taka frekwencja jest realna .Namawiamy znajomych starych pasiaków do powrotu ,zabieramy na mecz rodziny .
Widać że drużyna jest coraz lepsza -walczą do upadlego ma swoje DNA i potrafi w ofensywie znacznie więcej .Bramka na 2-1 to takie akcje i gole są w lidze angielskiej .Szybko na jeden kontakt bach -=bach i piłka w siatce.
- Edytowany
Dobry doping, frekwencja uj wie czy prawdziwa mi wyglądało na ok. 7,z akcją z karnetami nie zdążyliśmy, na następnym meczu będzie więcej. Dla poprawy frekwencji bardzo dobry przebieg meczu i wynik(IMO lepszy niż gołe 2-0). Naprawdę D dzisiaj jak na swoje warunki bardzo dobrze pocisnęło, mam nadzieję że nie poprzestaniemy tylko będzie to dopiero początek do odbudowy wszystkiego na każdej płaszczyźnie. W ostatnich dniach dużo więcej optymizmu, bardzo dobrze się dzieje. Po wygranej za tydzień w wwa pękłoby 9 koła ale optymizmu aż na tyle nie mam. Do przodu małymi krokami i jeszcze raz brawo sektor D za dzisiaj. Przypomni ktoś kiedy wygraliśmy 5 ligowych meczy z rzędu ostatni raz?
Dobry mecz. Pokonaliśmy dzisiaj bardzo solidnego Piasta.
Na Jagiellonię oprócz efektu dobrego przeciwnika plus efekt zebranej zbiórki ( 2 tygodnie sporo czasu, aby temat ogarnąć i zamknąć) i małymi kroczkami zbliżamy się do standardowej dobrej ekstraklasowej frekwencji.
Ps. Jedynie co mi się nie podobało to Lajkonik. Super, że jest, ale jakiś taki :) powiedzmy nienaturalny.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)