Nie oczekuję od ciebie przeprosin tylko obiektywizmu.Doceniam to że przyznałeś rację z Murrayem bo on jest reprezentantem kraju i takie numery np. na MŚ nie przejdą i będą 2 minuty.
-
-
Play Off 2019 - Walczymy o złoto!
Nie wypowiadam się o hokeju, bo się specjalnie nie znam. Ale byłem niedawno na PP w kopanej w Tychach. Usiadłem na sektorze i tam każde gwizdnięcie faulu Tyszan to był błąd, każda stykowa sytuacja w której Cracovii nie odgwizdano faulu to był przekręt. Taki już jest poziom tyskiego piknika, a poziom znajomości przepisów może konkurować jedynie z poziomem obiektywizmu i poziomem kultury osobistej. W przerwie nie wytrzymałem i przeniosłem się do młyna.
@Ser Ty tak na poważnie czy już miejsca mało na h.net że wbijasz do nas i pleciesz jakieś bzdury? Nie chce mi się daleko szukać więc tylko z ostatniej porażki z nami:
[i]Frick71 (2019-04-07 20:58:03)
Ministrem sportu powinien zostać Ziobro i by tu miał roboty kupę powstał by wszystkich sędziów za kolacje z profesorem my nie gramy z drużyną tylko z coma...em i tyle pasy k..... a nie gol[/i]
f[i]ruwaj(2019-04-07 21:17:44)
Filipiak zapłacił sędziom za zwycięstwo więc musieli działać i pilnować wyniku ;)[/i]
[i]Essa (2019-04-07 21:45:19) zgłoś do moderacji!
Co przerwa to sędziowie przy za-
wodnikach Cracovii.Czyżby byli
na garnuszku u p. Filipiaka?[/i]
To przykładowe cytaty odnośnie przekupstwa. O tym jak Was sędziowie krzywdzą jest znacznie więcej ...
Śmiech na sali :D :D :D
[quote='mrówka' pid='1373124' dateline='1554882611']
@Ser Ty tak na poważnie czy już miejsca mało na h.net że wbijasz do nas i pleciesz jakieś bzdury? Nie chce mi się daleko szukać więc tylko z ostatniej porażki z nami:
[i]Frick71 (2019-04-07 20:58:03)
Ministrem sportu powinien zostać Ziobro i by tu miał roboty kupę powstał by wszystkich sędziów za kolacje z profesorem my nie gramy z drużyną tylko z coma...em i tyle pasy k..... a nie gol[/i]
f[i]ruwaj(2019-04-07 21:17:44)
Filipiak zapłacił sędziom za zwycięstwo więc musieli działać i pilnować wyniku ;)[/i]
[i]Essa (2019-04-07 21:45:19) zgłoś do moderacji!
Co przerwa to sędziowie przy za-
wodnikach Cracovii.Czyżby byli
na garnuszku u p. Filipiaka?[/i]
To przykładowe cytaty odnośnie przekupstwa. O tym jak Was sędziowie krzywdzą jest znacznie więcej ...
Śmiech na sali :D :D :D
[/quote]
No i to włąsnie, Szanowna Mrówko są słownie 3 przykłady głupoty. Reszta pisze o kompleksie Cracovii, błędach Murraya i nieskuteczności.
Tego już nie zauważysz.
A Wy się wolicie spuszczać nad tymi 3 wpisami, zamiast zająć sie hokejem.
Po co?
Wygrajmy dwa najbliższe spotkania i pokażmy kto jest lepszy . Tyle w temacie .
Niestety sami ten mecz przegraliśmy, Tychy strzeliły 4 my mogliśmy 8.
Kolego Ser, witamy na naszym skromnym, hokejowym forum!
Każdy ma trochę racji, nie mniej warto zwrócić uwagę, że nie mówimy tylko o trwającym finale, ale i o sześciu wcześniejszych. Nie całe życie toczy się w internecie, podobne kwiatki można regularnie usłyszeć na tyskich trybunach (z wyjątkiem młyna), w szczególności od strony De Gaulle'a.
Finał trwa, są emocje, są kontrowersje, walczymy dalej!
Do zobaczenia jutro w Tychach, a w sobotę w Krakowie! :)
Kiedyś był taki jeden z Sanoka kilka lat temu teraz się znalazł tyski dosłownie kopia tamtego. Wchodził tylko po wygranych meczach i wszystkich pouczał, kiedy przegrali rywalizację zniknął.
Ludzie z kategorii "u kogoś pod lasem , u siebie pod nosem "
Eeee tam, luz Panowie Szlachta.
Po prostu raz my kupujemy sędziów, raz Tychy ;)
@Ser Nic się nie martw, kupiliśmy wszystkich kupimy i Ciebie.
A tak na poważnie - idze, idze bajoku.
W czwartek poprawić skuteczność i powinno być dobrze.
Ty przyszedles nas tu poczuczac albo mowic o czym mamy pisac a o czym nie? ::) jak milutko ::)
Zadbaj o swoich ziomkow-placzkow bez wzgledu na to gdzie sie wypowiadaja a nam rzeczywostosci komentowac na szczescie nikt nie zabroni ::) wszedzie winy szukacie tylko nie u siebie-bo albo pechowo albo przez sedziow przegraliscie
Sedziowie sa tak kupieni przez nas ze przed chwila Ci ktos wyjasnial czego to nie gwizdali a powinni-nasze kary tak samo jak z Katowicami sa skrupulatnie wychwytywane-ktos u nas chyba nie umie negocjowac z sedziami nawet ;)
U nas też część osób gwiżdże gdy przy krążku są Tyszanie i uważa, że sędziowie sprzyjają przeciwnikowi. Na każdej hali są tacy, dla mnie problem wzięty z niczego :)
Może po prostu trzeba się napić razem i problem z głowy ?
- Edytowany
O nie, ja już swoje z tyskimi wypiłem ?
Sterby, Jakub88 i Hrabia, dobrze prawicie Panowie. Nie można oceniać wszystkich na podstawie kilku komentarzy, które piszą w necie anonimy. Nie można brać wszystkiego przez pryzmat pojedynczych zachowań po obydwóch stronach. Co do okrzyku "złodzieje", o którym pisałem to mam pełną świadomość, że skierowany jest do sędziów, a nie do nas i biało-czarnym dostaje się wszędzie bez względu na słuszność decyzji, taka już jest rola kibica, tak działają nasze emocje. Skupmy się na jutrzejszym meczu.
Bardziej skupiłbym się na częstotliwość wydobywania się tego okrzyku z gardeł gdy umysł śpi.
Dziś chyba najważniejszy mecz serii
Zwycięstwo daje dodatkowego kopa a porażka stawia pod ścianą . Koniecznie trzeba to wygrać .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)