Czas go sprzedac w pizdu, bo nie potrafi grac w pilke.
-
-
Sergiu Hanca - Witamy w Cracovii!!!
Dokładnie. Jest typowym Szmaciarzem w tej rundzie a kosi pewnie nie mało .. Szczególnie sobie go upatrzyłem za derby poprzednie i przez to że nosi opaskę..
Ciekawe dlaczego kibice Dinama tak wku... się w czasie derbów, że aż Andrei oberwało się :P
Podobno chłop siedzi na kiblu od rana jak się tylko dowiedział...
Dobra nie ma Probierza więc możecie być spokojni że ten gość się nie podniesie już z ławki.
Jak dla mnie możemy się zacząć zastanawiać nad podziękowaniem. Zwłaszcza że Andrea zniknęła z Instagrama. To chyba Sergiu nie jest już nam do niczego potrzebny?
Ją też spakował Probierz?
Dobry jest, zazwyczaj się wynosi spinacze z biura.
Andrea ma nowe konto na insta https://www.instagram.com/andreeahanca.new/ a co do Sergiu to może się okazać, że dzięki np. Jackowi Zielińskiemu będzie grał bardzo solidnie.
Andrea na gts
[img]https://www.instagram.com/p/CV_G5xmLKvj/[/img]
[quote='STARA HUTA 82' pid='1511402' dateline='1636535925']
Andrea ma nowe konto na insta https://www.instagram.com/andreeahanca.new/ a co do Sergiu to może się okazać, że dzięki np. Jackowi Zielińskiemu będzie grał bardzo solidnie.
Andrea na gts
[img]https://www.instagram.com/p/CV_G5xmLKvj/[/img]
[/quote]
Czego sobie i jemu życzymy z całego serca :)
Zamknięte wszystko o Probierzu, a ja muszę, bo się uduszę. A zatem nabrużdżę w wątku Hanki.
Albowiem mam taką refleksję jak bardzo pragniemy jakiegokolwiek sukcesu i jak bardzo to marzenie przesłania nam rzeczywistość. Świetne podsumowanie okresu Probierza opisał Rafi, później poczytałem Trelę, weszło, posłuchałem Rokuszewskiego. I mógłbym jeszcze paru poczytać i posłuchać. I wiecie co, nie przeczytałem, nie usłyszałem nawet najmniejszej, najbardziej maciupkiej informacji której bym nie znał. Ja (my) to wszystko wiemy i wiedzieliśmy. Jednak dopiero wywalenie tego człowieka i rzetelne podsumowania jego działalności (a wszystkie takie same, kopiuj wklej) sprawiają, że żal, rozgoryczenie i wściekłość rozsadzają mi głowę. Raz, ze tak długo to indywiduum tutaj działało, a dwa, że tego nie dostrzegałem i w zasadzie jakbyśmy wygrali te zas.rane derby to wciąż wmawiałbym sobie, że "coś jeszcze z tego może będzie"... Za długo pozwoliliśmy na chowanie się za tarczą alibi Puchar Polski. Może to będzie trochę trąciło spiskową teorią, ale uważam, że od pamiętnej nieprzyjętej dymisji po Warcie i szarpaninie z Tabiszem, Probierz grał już tylko w swoją grę, której finał właśnie mamy po przegranych derbach. To był chole.rny błąd nieprzyjęcie tej rezygnacji wówczas. Oczywiście rozumiem też Filipiaka, cygan po obozach i przygotowaniach zimowych po pierwszym meczu mówi, że on to jednak pier.doli, to rzeczywiście, aż się prosi stanąć w kontrze. Jednak straciliśmy bezpowrotnie w związku z tym prawie cały rok. Probierz - według mnie - cynicznie i z wyrachowaniem tak prowadził drużynę, żeby wszyscy mieli dość, ale zarazem, nie dopuszczał do kompletnej katastrofy (np. spadku). I mam wrażenie, ze Filipiak też to widział, ale też się zawziął, co ma związek z jego Ego, które wiecie gdzie obecnie się znajduje? ;-) Finalnie dopiął swego, bo to Probierz został totalnie upokorzony, ale stratni sa wszyscy. Drużyna, klub, my kibice, straciliśmy rok i znów przejeb.aliśmy derby. Popatrzyłem sobie na kilka naszych ostatnich meczów i ruchów kadrowych, co tylko mnie utwierdziło w przekonaniu o szmaciarstwie Probierza. Zobaczcie, a to Lusiusz, a to Kanach, a to Rakoczy, a to Hebo, a to Bracik, wszystko to bez ładu i składu, dużo zmian i ruchów kadrowych, ze niby coś się dzieje, a tak naprawdę nie dzieje się nic. Nic dobrego. Na koniec zostawiłem sobie jeszcze Kakabadze. Gruzin wszedł w przerwie ze Stalą, według mnie (a siedzę na E i cały czas go miałem na oku) dał świetną zmianą, prawa strona chodziła jak złoto i znacznie przyczynił się do końcowego remisu, a nieomal wygranej. O strzelonym golu nie wspomnę. I co z tego powiecie? Ano to, że w kolejnych 4 meczach chłop nie podniósł się z ławki, gdzie w końcówce derbów aż się prosiło.
Zmierzam między innymi do tego, że - być znów okażę się naiwnym frajerem - przy innym Trenerze i bohater niniejszego wątku (który na ten moment wszystkich wkur.wia), i ów Kakabadze, i może Hebo, i ktoś inny jednak pokażą nam swoje rzeczywiste piłkarskie walory... Strasznie jestem zły na Probierza, prawdopodobnie przy innym trenerze wciąż mielibyśmy w składzie Dąbrowskiego, Gola i Wdowiaka (chłopak wolał iść na rezerwowego w Częstochowie, niż dalej się użerać z cyganem, bo nie chcecie mi chyba powiedzieć, ze mu Raków dał hohoho ile kontraktu...). Mam cały czas przed oczami jak w wielu meczach, przy granym dla nas w ostatnich minutach rożnym, Wdowiak zostawał w środkowym kole a cygan gwiżdżąc i skacząc jak opętany przesuwał go w tym kole drąc mordę o metr w lewo, w prawo, do tyłu, do przodu. A Wdowiak był w tym kole sam, jako, ze przeciwnik bronił już całą drużyną, łącznie z napastnikiem. Cieszę się, że nie będę już musiał tego rodzaju akcji oglądać. I tego jak Pestka zapie.rdala po diagonalnej 100 metrów, żeby wyrzucić piłkę z autu. Dość, dość...
Najlepsze w tym wszystkim, że w Derbach okazało się że Rupa ma super daleki wrzut w pole karne... i to całę bieganie Pestki było totalnie niepotrzebne.
[quote='Rock' pid='1511442' dateline='1636544828']
Najlepsze w tym wszystkim, że w Derbach okazało się że Rupa ma super daleki wrzut w pole karne... i to całę bieganie Pestki było totalnie niepotrzebne.
[/quote]
Noo ale pan nadtrener wcześniej o tym nie wiedział ! Jak i o wielu innych sprawach !
[quote='Rock' pid='1511442' dateline='1636544828']
[/quote]
To nie Rupa, tylko Knap wrzucał z autu
Ale to chyba Knap wrzucał z prawej strony.
Wszystko jedno , ponieważ mając innego zawodnika do wyrzucania autów z prawej strony po co było gonić Kamila z lewej na prawą i z powrotem ?
- Edytowany
[quote='leszeczek' pid='1511447' dateline='1636547038']
Ale to chyba Knap wrzucał z prawej strony.
[/quote]
Ale Rock 3 lajki zdążył zebrać :D :D.
Nieważne, ten trenerski Dyzma, gdy przegrywaliśmy z psami, wcale nie spieszył się ze zmianami, bo chyba tak jak kopacze, chciał abyśmy te derby przerżnęli! Tylko kopacze działali z innych motywacji- chcieli jego wypierdolić i im się udało, a Dyzma chciał z zemsty wypier.dolić nas, kibiców za te ataki na niego i tez mu się udało.
Na końcu stary tetryk wypier.dolił jego i summa summarum wszyscy są zadowoleni. No może oprócz psiej kupy, która w takiej sytuacji zapewne wolałaby remis :cool:
dalem lajka bo nic mnie tak nie wqrwialo jak biegniecie przez pol boiska Pestki do autu, z ktorego NIGDY nic nie uzyskalismy. to byla kwintesencja probierzovii
- Edytowany
Jest jeszcze wiele smaczków ów nad trenera.
Jednym z takich jest jak zauważyłem było "oddanie piłki przeciwnikowi".
Zawsze po rozpoczęciu meczu, straconej bramce, nasi kopacze jedno podanie do tyłu a następnie piłka krzyzowa która kończyła swój lot albo na aucie albo pod nogami rywala.
Człowieka szlag trafiał jak to widział.
Miejmy nadzieję, że to się zmieni, bo naprawdę nie mamy beznadziejnych technicznie zawodników aby nie mogli wymienić 5 podaj do siebie nawet na swojej polowie(są wyjątki ale bez nazwisk)
Możliwe, pijany byłem (na szczęście). Tak czy siak wrzucał NIEPESTKA i zrobił to zajebiście. Nawet lepiej niż Pestka chwile potem z lewej strony.
[quote='Jake Blues' pid='1511461' dateline='1636549878']
dalem lajka bo nic mnie tak nie wqrwialo jak biegniecie przez pol boiska Pestki do autu, z ktorego NIGDY nic nie uzyskalismy. to byla kwintesencja probierzovii
[/quote]
NIe zapominaj o wykonywaniu rzutów wolnych na krótko, by już po 2 podaniu w panice wrzucać i tak w pole karne (jakby nie łatwiejsze to było ze stojącej piłki).
Tak czy siak nowy trener nowy kapitan.Zmiana jest konieczna.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)