Wszystkiego Pasiastego, pozdrawiam.
-
-
Życzenia świąteczno noworoczne
Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Kolegom Pasiakom życzę, żeby byli zawsze szczęśliwi, Piłkarzom, żeby omijały ich kontuzje, Profesorowi, żeby do Cracovii wprowadzał samo dobro, a wszelakie zło usunął raz na zawsze.
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! Wszystkiego biało- czerwonego i pasiastego:)
Zdrowia, szczęścia, pomyślności!
6 dni później
Najlepszego, Pasiasta Rodzino !!!!
Wszystkiego dobrego. Tylko Pasy. Tylko Cracovia.
Maksymalnego zjednoczenia nas, kibiców, tak abyśmy mogli w końcu wyegzekwować od zarządzających Klubem profesjonalizmu i walki o poważne (jak na nasze realia) cele oraz maksymalne wykorzystanie burdelu u pchlarzy - co wiąże się oczywiście z wnioskiem pierwszym.
Zdrowia dla Pasiastej Braci!
Dobrego 2019 roku dla Wszystkich Pasiaków.
- Edytowany
czy ma ktoś może jakiś adres na ff, tt Ly Vanny?
chciałbym chłopu osobiście podziękować za takie wejście w Nowy Rok.
może mnie czytasz przyjacielu? kocham Cię :)
żeby nie było, nigdy tak trzeźwy w Sylwestra nie byłem odkąd skończyłem 18 lat :)
Wszystkiego najlepszego w nowym roku, awansu do ósemki i pięknych bramek.
Specjalne życzenia kieruję do Pana „skośnookiego”.
Wszystkiego Pasiastego! Tylko Pasy! Tylko Cracovia! 1906!
Kochani wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !!!!!!!!
zdrowia ,zdrowia ,zdrowia i spełnienia marzeń.
( Czy bedzie zle widziane jak zażycze jeszcze ) Tej zomowskiej k....e spadku do 4 ligi i kopania sie po czołach na boiskach w Giebułtowie !!!
1906 .....na 2019
Najlepszego od lat, 2019 - roku życzę wszystkim Pasiakom, aby to był Nasz rok.
356 dni później
Wesołych Świąt!!!
Noooo Pasiacy Drodzy!
Spokojnych Swiat, malo szrotu, duzo odpalania i przede wszystkim trofeow (oprocz zdrowia)!
I Jednosci, mimo utarczek i forumowych pstryczkow,
Diabel
ps. Mikolaj was czyta!
Wesołych Świąt pasiasta rodzino!
Byśmy za naszego życia przeżyli piękne chwile z Cracovią, a na to szansa już w przyszłym roku!
P.S
W kościach czuję, że ten przyszły rok będzie taki jakiego jeszcze nie przeżyłem, w każdem sferze!
Wesolych Swiat wszystkim
Wszelkiej pomyslnosci w zyciu prywatnym oraz zawodowym
Majowego podwojnego swietowania
Dwóch Lig Mistrzów w przyszłym roku.
Wesołych zdrowych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia życzę każdemu niezależnie od poglądów i myśli bo jesteśmy jedną dużą pasiastą rodziną!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)