Jedyny fartem był rykoszet przy 2 bramce. Od 60 minuty siedzieliśmy na nich więc wynik w pełni zasłużony.
-
-
Zagłębie Lubin - CRACOVIA sobota 22 12 2018 godzina 18:00
Zwycięstwo fartem , od zwycięstwa zasłużonego nie różni się w wymiarze punktowym niczym. Punkty są najważniejsze.
Remis przed meczem brałem w ciemno. W przerwie, to już w ogóle. A tu zaskoczenie na maksa, tym bardziej ten wynik cieszy. Nieraz byliśmy lepsi i tylko remisowalismy, bo brakowało szczęścia. Dlatego wygrywać w ten sposób też trzeba umieć.
Cieszę się jak dziecko, bo weekend wyjątkowo udany. W następnej kolejce przeskakujemy gts i zbliżamy się do Piasta. Liczę na przebudzenie trybun. SEKTOR "A" DLA KIBICÓW
No i stało się, statystyki zaczynają mieszać w głowach naszym przeciwnikom:
1. Tracimy mało bramek, więc Zagłębie nie wierzyło w możliwość strzelenia w 1 połowie większej liczby bramek i zamknięcia meczu.
2. Ach ta 60 minuta..., piłkarze przeciwnika zaczęli nagle grać jakby ze strachu narobili w spodenki :)
dzięki ekipie sportowców, za wejście w przerwę w rozgrywkach z nadzieją na lepsze jutro. Dzięki za wesołe święta i spokojną głowę.
Mecz nawet grając w przewadze, trzeba umieć wygrać, nasi pokazali, że umieją.
Cieszy wiele rzeczy, ale najbardziej, że widać że cała ekipa jest wspólnotą, że czas żalu po Covilo minął.
Bardzo się cieszę z tych trzech punktów i z ostatnich wyników Cracovii. Raduje mnie także zmiana na tym forum - dyzma, ogrodnik i szrot zmienili się w trenera i drużynę :-D.
Wszystkim braciom po szalu - Wesołych Świąt !!!
Ja wiem czy to zmiana na forum??? Myślę, że to zmiana zarówno u trenera, jak i w drużynie. Bo jeśli przyjąć, że zmiana jest na forum, to przewidział ją już profesor :)
Wszyscy się cieszymy , zwłaszcza po metamorfozie jaką wczoraj drużyna przeszła w drugiej połowie . Przecież siedli na rywala jak nie przymierzając wściekłe … a po czerwonej kartce bramka/i/ dla nas były tylko kwestią czasu . Brawa także dla trenera za skuteczna motywację w szatni i dobre zmiany ale główne problemy pozostały i trzeba się z nimi mierzyć dalej .
Zaczęliśmy grać od czerwonej kartki, ale skoro to wystarczyło to ok:). Ważne że wygrana.
[quote='zubereg' pid='1353628' dateline='1545569052']
Zaczęliśmy grać od czerwonej kartki, ale skoro to wystarczyło to ok:). Ważne że wygrana.
[/quote]
Jednak zaczeliśmy grać już przed czerwoną kartka. Gdybyśmy nie zaczęli, to czerwonej kartki by nie było. Co ciekawsze, gdy my zaczęliśmy grać Zagłębie przestało. Czy to nie kwestia kondycji?
Posiada ktoś wideo z ta interwencją Helika ? Byłem w Lubinie, ale nie kojarzę ???.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)