Na moje to obrońca nie był przed Wdówka, tylko obok, z mała szansa na przecięcie akcj, biorąc pod uwagę szybkość Wdówki i to ze wychodził już na czysta pozycje. Dla mnie raczej czerwona, choć i zolta na sile można obronić.
-
-
Korona Kielce - CRACOVIA ,niedziela 28.10.2018, godz.15,30
Wg mnie to sytuacja z tych ciężkich do oceny i każdy będzie miał rację. Jakby pokazał czerwoną jednak więcej byłoby pretensji niż za żółtą.
Sytuacja z Wdowiakiem w polu karnym z rodzaju, tych, których ego Marciniaka nie pozwoli zmienić. Co prawda 50/50 ,ale on nie mógł się przecież pomylić na żywo.
Zelek pozamiatal:prawie 6tys ludzi wybralo El Kielciko :D
Podoba mi się dzisiaj gra pasów oby wpadła jeszcze jedna bramka bo zasługują na to
Uff, fura szczęścia w drugiej połowie
są 3 pkt i to jest najważniejsze !!!
Mamy pierwsze wyjazdowe zwycięstwo, brawo pasy, pełna kontrola gry
Jeden z lepszych jak nie najlepszy mecz w sezonie. Brawo!
Ehh żałuje, że nie pojechałem.
Pierwszy raz w tym sezonie wygraliśmy z zespołem, który umie i chciał grać w piłkę. Dobry prognostyk przed Miedzią.
Ładna gra - pierwszy raz chyba w tym sezonie (mimo, że w 2 połowie Korona nieco przycisnęła i nawet ustrzeliła poprzeczkę) zagraliśmy zdyscyplinowanie i widać było, że zespół jest skupiony. Może pójdzie to w dobrą stronę. Już tylko 12 punktów straty do lidera :D
To jednak NIC nie zmienia - zarząd jest nadal do wyj....nia. Czas zatrudnić ludzi, którym zależy na klubie i którzy rozwalą ten korpo-burdel!
[quote='sterby' pid='1345070' dateline='1540744023']
Pierwszy raz w tym sezonie wygraliśmy z zespołem, który umie i chciał grać w piłkę. Dobry prognostyk przed Miedzią.
[/quote]
Ale przecież Miedź nie potrafi grać w piłkę.
Ech, gdyby nie te derby, to można by było się cieszyć naszą formą.
Swoją drogą Marciniak przegina. Dobrze, ze tak sie skonczylo
Super !!!Pierwsza wygrana na wyjeździe !
Poprawili nieco humory przed całym tygodniem. Gratulacje!
Dobry mecz w destrukcji ... bylo bieganie i byla walka - umiejetnosci nie bylo ale na szczescie po stronie Korony tez :)
W tej smiesznej lidze wystraczy troche zaangazowania i mozna ograc kazdego.
- Edytowany
W meczu z nami tydzień temu KSG też pokazał [i]trochę[/i]zaangażowania. Lech wczoraj też pokazał [i]trochę[/i] zaangażowania.. Byłoby też obrazą dla Korony stwierdzić, że nie pokazali trochę zaangażowania.
Najlepsi zawodnicy w naszej ekipie: Siplak i Wdówka. Siplak "asysta drugiego stopnia" przy golu, świetne krycie przez całe spotkanie lewej strony, nieźle włączał się do ataku i dodatkowo fenomenalnie skasował Kovacevicia w ostatniej chwili. Wdówka po raz kolejny pokazał, że jest zdecydowanie najlepszym skrzydłowym w naszej drużynie i TRZEBA przedłużyć z nim kontrakt.
bravo, bravo, bravo
w pierwszej połowie bardzo dobrze
a bieganie? 121 km. tak się biega w najlepszych ligach :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)