Starowani piłkarze już są... wszak grają jakby im ktoś słabe bateryjki powkładał ;)
-
-
Michał Probierz musi odejść !!!
Probierz nie panował nie tylko w czasie meczu nad drużyną ale też totalnie bez pomyślunku wystawił ją do meczu.
No jak można przeciwko wiśle grać z Wdowiakiem z przodu który sie odbija od Wasilewskiego i Arsenicia i rzucać mu górną piłkę jeszcze, nie powołac Pestki na taki mecz który jedyny czuje klimat derbów i jest jedynym lewym obrońcom w Pasach choćby bez formy był to na tym meczu powinien grać,Dimun który jest do wyjebania z podstawowego składu 3/4 piłek od niego są przejęte, brak napastnika - to na co nam ten Cabrera żeby wchodził przy stanach meczu 0-2?, już nie mówiąc o zdjęciu Budzińskiego który jak nikt tam mógł zmienić wynik,
[b] już nie mówiąc o zdjęciu Budzińskiego który jak nikt tam mógł zmienić wynik,[/b]
Nie żartuj po zejściu tego patalacha mieliśmy jakieś sytuacje bramkowe.
Chodziło o Gola, a nie o Budzińskiego, prawda?
Po zejsciu Budzika mielismy kilka fajnych sytuacji do strzelenia...Dabrowski rozruszal troche srodek..
Probierza się trzeba pozbyć tak czy siak .Zblatowany z zarzadem na wyniki sportowe nie gra .
Drużyna po takich ,,kwiatkach ''jak Covilo i Siemion mu nie ufa i trudno się temu dziwić .
Jest już długo i nie ma ani jednej formacji grają jak menele .Wstyd i żenada .Mamy jakąś taktykę inną od przeszkadzania i może coś przypadkowo wpadnie ?
Dobijaja Probierza transfery czyli tych co się pozbył albo nie widział i tych co ściągał (albo mu ściągli a on to zaakceptował ).Wynocha rumcajsie .
Może by tak zrobić spotkanie z Michałem? zadać mu pytanie dlaczego zamiast trzech czy czterech zawodników bierzemy 10 paralityków...Kto ich ściąga i na jakiej podstawie?
- od bardzo dawna, on lub jego asystenci obserowali (...)
- polskie kluby nie są klubami pierwszego wyboru
- transfery zagraniczne są obarczone sporym ryzykiem że piłkarz nie będzie grał jak w rodzimej lidze
- chcemy stawiać na młodzież
- rynek jest dokładnie sondowany, ale jest niedobór wartościowych graczy i zabierają zamożniejsze kluby
- i tak dużo się udało zdziałać m.in. dzięki wsparciu prof. Filipiaka i trafili ciekawi gracze, którzy jeśli tylko MP dostanie trochę czasu staną się gwiazdami ligi
To przykładowe odpowiedzi na niewygodne pytania kibica, po wygłoszeniu jednej z wymienionych tez nastąpi wykład o roli cierpliwości, bądź przedstawienie własnych zasług dla polskiej piłki.
Ja tam jednak bym podziękował...
Za chwilę mu 2 asystentów podziękuje bo już mają dość.
Tabisz z Bałdysem zostaną oddelegowani...:)
W przypadku jednego to raczej pół stadionu odetchnie z ulgą ;). Dobrze że mają klauzule milczenia :D.
Tak częste zmiany w sztabie trenerskim to kolejna porażka najlepszego trenera w Polsce.
A ten Tomas Vestenicky to jednak potrafi strzelać bramki nawet w Kadrze a w Cracovii nie dane mu było-kolejny świetny pomysł Ogrodnika !
Michal Siplak odohral celý zápas.
?? Slovensko U21 - ?? Estónsko U21 2️⃣:0️⃣ (1:0)
⚽️Góly
1' Jirka, 58'Vestenický
- Edytowany
Vesten miał pecha. Najpierw Zieliński wystawiał go na skrzydle, bo 4-2-3-1 musiało się zgadzać
Później Probierz Stasiak na "wieżowców", a teraz są Cabrera i Oliva.
A Tomek byłby idealny, gdyby wchodził w napad z ławki (ok. 65 minuty) i grał z innym typem napadziora tj. Szczepaniakiem lub Piatkiem
Oj tam, oj tam. Niech Vestenicky strzeli te 20 goli na Słowacji, to może też uda się go sprzedać za jakiś milionik czy dwa. Transfer jest transfer...
Może narażę się na hejt i śmiech ale Vestenicky piłkarsko lepszy niż Piątek, mam myśli koordynacje czy technikę . Problem tkwił w głowie , czego przykładem był mecz 2-0 z Lechią (ten dający puchary )
Ciekawe, czy jest opcja skrócenia wypożyczenia i czy w ogóle ją ktoś rozważa?
https://twitter.com/KamillKania/status/1051051731243687936 --> "skuteczny" Cabrera
Nie chcę się już znęcać nad trenerem, ale niech mi będzie tylko wolno zauważyć, że Krzysztofa Piątka do Cracovii sprowadził Jacek Zieliński a nie Probierz.
Zresztą ten sam Zieliński chciał sprowadzić Kądziora i Forsella (odstraszonych przez obecnego trenera).
Jakoś dziwnie obecny trener nie ma szczęśliwej ręki ani do transferów, ani do derbów, a 1 wygrana po 11 kolejkach to już żenada w najgorszym wydaniu.
Po takiej kompromitacji w każdym normalnym klubie by go już dawno nie było.
A kto powiedział, że my jesteśmy NORMALNYM KLUBEM?!?!?!?!
Chciałem wcześniej napisać że w normalnym klubie ogrodnik by był w.y.j.e.b.a.n.y .Ale doszedłem do wniosku że nie jesteśmy normalnym klubem tylko szyldem dla comarchu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)