Żadna zmiana już nic nie da . Jest koniec lata, nikt sensowny nie przyjdzie tutaj . Lód na głowę dla niektórych , a trener powinien trochę się wycować medialnie . Nie ten czas i nie te wyniki na pouczanie wszysykich dookoła .
-
-
Michał Probierz musi zostać .
Tutaj sie Filipiak musi ogarnac,bo sie zapetlil troche.Z pustego I Salomon nie naleje.
Pewnie niech zostanie..jeden błazen w klubie więcej...ale do śmiechu jest chyba nie za bardzo.....
M. Probierz musi zostać ponieważ:
- budujemy boiska treningowe,
- będziemy mieć "hotelik" na Cichym Kąciku,
- mamy nową siłownie,
- prowadzone są treningi otwarte dla trenerów,
- obserwuje na drugim końcu świata jak się trenuje młodzież,
- likwiduje rezerwy,
- .... (ten zostawię sobie na wrzesień).
Mimo wszystko czekam na odbudowę drużyny. Ta bajka nie może się tak skończyć. Zły i mściwy nie może pogrzebać dobrego i pełnego pasji. Kurcze w bajkach zawsze wygrywał ten dobry.
Trener Probierz zmienia Cracovię, ale po prostu nie rozumie gdzie jest problem Cracovii. W dodatku jest to problem, którego nie naprawi.
Niech walczy, jeśli on polegnie nikt normalny już do Cracovii nie przyjdzie, poza emerytami z zagranicy, którzy będą tylko chcieli doić klub.
Nie wygląda to najlepiej, ale jak tylko pomyślę, że miałby wrócić któryś z trenerów z polskiej karuzeli trenerskiej to dosłownie, fizycznie, niemetaforycznie chce mi się rzygać.
:(
Patrząc na sponsora,trenera,zespół i wyniki podsumowuję "wiem że nic nie wiem" i to w brataniu z piłką kilkadziesiąt lat.Albert.
Musi bo ma kontrakt, ale jestem pewien że chętnie by się już spakował i wrócił na Podlasie.
A Filipiak na to: taki UJ.
Drogi powrotnej nie ma.
Nie ma . Kandydata za MP ? Też nie . Ojrzyński ? Nie przyjdzie , poza tym sprowadzi swoje "dzieci " . Napisze tak . Jestem coraz bardziej zniechęcony i wkurwiony na Probierza , ale na ten moment musi zostać do zimy . Nie ma innej opcji , każdy kto przyjdzie będzie miał ciężko . Zima to jedyny moment kiedy można zmienić trenera , okres długi , jest czas na wdrożenie kolejnego wagonu zawodników . Jednej rzeczy nigdy nie pojmę ... Ostatnie udanego okienko to lato 2015 . Przyszło 3 zawodników do gry , konkretnych i konkretnie zarabiających . Tak to powinno wyglądać . Wokół kilku dobrych zawodników wprowadzać 2 młodych na rok . Efekty przyjdą .
Probierz musi odejść, a nie zostać. Nie wierzę w żadną przemianę,a skoro nie widać żadnej różnicy między Probierzem a Ulatowskim, to po co przepłacać? Chłopina sam powinien odejść. Dziwne, że Tabisz go jeszcze nie gnoi. Tu akurat mógłby po to by zatrudnić tańszego trenera, który przecież i tak nie będzie gorszy. Nie ma się co łudzić - lepszy też nie.
myslac biznesowo to zgoda, hihi, po co przeplacac :)
no chyba ze tu chodzi o nasz ego ze mamy trenera ktorego wszyscy nam zazdroszcza he he he
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)