Najgorsze co mogło Nas teraz spotkać. Szumne zapowiedzi, chwalenie się wynikami finansowymi, stabilnością itp. Prawda jest taka ze klub sportowy to nie korporacja, gdzie liczą się słupki, wskaźniki i zęby "było na zielono". Oni tego nie rozumieją i nie zrozumieją. Jeszcze prof. Filipiak odda klub swoje córeczce, bo to taka zabawka. 112 lat tradycji. Krew, pot, łzy. Liczę na to że teraz nastąpią "radykalne" działania Tomasz szybko wróci a Tabisz i Bałdys wylecą. Jednak już tyle lat to trwa, że zostaje nam albo dalej szczekać na forum, albo terroryzować tych kundli i siła odciąć od klubu.
Na pewno sezon zaczął się ciekawie. Niestety, nazbyt ciekawie.
-
-
SIEMION ZREZYGNOWAŁ Z FUNKCJI KIEROWNIKA !
[quote='Churchill' pid='1327346' dateline='1532519576']
A może znalazł lepiej płatną prace? świat na Cracovii się nie kończy, pokazał to Covilo "legenda", który szukał lepiej płatnej pracy.
Dziękuję Panie Tomku - było miło
[/quote]
Hehehe, Ty tak na poważnie? Gość który oficjalnie przybijał piony z kibicami, teraz bez oficjalnego pożegnania po prostu by sobie poszedł i wykazałby sie takim szcunkiem do nas jak reszta zarządu czyli " a uj z nimi"???
Jeżeli jeszcze do wczoraj (albo od wczoraj) ktoś miał wątpliwości po czyjej stronie jest racja w sprawie Covilo, to dzisiaj te wątpliwości zostały rozwiane.
Siemion mający Cracovie w sercu, bez przyczyny nie rzucił tym po pierwszym meczu sezonu.
Możecie po mnie wszyscy je.bać. .. ale czasem żałuję, że nie jesteśmy taką Legią.. Tam Bałdys byłby już od kilku dni na chorobowym, a po wyzdrowieniu sam zaniósłby wypowiedzenie.
Mamy taką jedną, czarną flagę. Zbyt rzadko dzisiaj wieszaną. Widocznie wiele k.u.r.e.w plujacych na Cravovie już zapomniało o tym co tam jest napisane.
Siemionowi nie dziękuje, ani go nie żegnam. Wierzę, że jeszcze wiele lat w Cracovii przed nim.
Nawet nie wiem co napisać - brak słów. Nie mogę się już doczekać meczu u siebie i reakcji Trybun... a powinna być dosadna.
Patologia . Pięterko wyburzyć !!!
Zamiast info że odchodzi tabisz albo bałdys odchodzi Pasiak.Widać że Tomek też już nie może dłużej na to patrzeć.Brawo Siemion.Dziękuję !
Jeden wielki skandal! Już chyba nie dożyję czasów żeby kiedyś w tym naszym klubie było po prostu normalnie!
A starszym forumowiczom znany Artur ps. FortArt na tt ostro broni pięterka, że to Siemion złożył wypowiedzenie i uparcie nie widzi winy pięterka
Do Kolegów Eredina ,Iana i kilku innych co bronią nieudaczniów z zarządu i Filipiaka
Tylko ostatni rok i tylko to co ujrzało światło dzienne .
1.Kapustka i żenujące postępowanie wobec zaprzyjaźnionego klubu z Tarnowa.Tarzanie się w w gównie po sądach opluwanie błotem jak wiadomo było że to tarnowianie mieli racje .Na koniec po wytarzaniu wizerunku klubu w gównie -ugoda .Po ilu miesiacach ?
2.Miro Covilo i jego patologiczne leczenie w wyniku ciężkiego urazu głowy .Comarch ma prywatną klinikę to leczony na Wrocławskiej w państwowym szpitalu mając za sąsiadów w pokoju chrapiacego starego dziada i wiślackiego psa .Opóźnienia w terminie operacji ,jedzenie to co wszyscy .
3.Jacek Zieliński -jeśli Filipiak nie był zadowolony z jego pracy należało ładnie przy oklaskach na stojąco pożegnać Jacka na meczu z Piastem Gliwice .Było za co dziękować bo jako jedyny ze wszystkich trenerów zapewnił nam puchary .Filipiak kazał mu przygotowywac zespół pracować nad transferami by zwolnił go bałdys przez telefon .To pokazało całej Polsce jak traktuje się swoich pracowników .Znów wrzucono wizerunek klubu do szamba .Trenera docenili jedynie kibice .
4 Radziszewski ,Słaboń nasze legendy ponad 10 lat w zespole -wielki wkład w każde MP .Zamiast ich pożegnać po królewsku to pożegnano zabraniem połowy ostatniej pensji dając wypowiedzenia 2 tygodniowe .W całej Polsce już wiedza jak traktuje się LEGENDY .Klub wytarzany w szambie przez pismaków .
5.Odpowiedzialność zbiorowa za derby .Brak biletów w kasach na wszystkie sektory czyli odpowiada za burdy dziecko ,rodzic ,starszy kibic ,piknik czyli normalny kibic Konflikt na lini zarząd -kibice bojkot i znów do szamba .
6.Miro Covilo po raz drugi i drugi raz wyjątkowo świński .Pojawia się oferta Lugano -Filipiak by zatrzymać piłkarza obiecuje podwyżkę .Podają sobie ręce i wydaje się że wszystko będzie ok .To dostaje Miro aneks bez podwyżki robiąc z niego wała .Następstwa awantura w klubie ,oddanie opaski kapitana .Robi się dym żeby wybielić swoje grzechy publikuje się paszkiwle że winny jest piłkarz .Między czasie zamiast pomóc Miro w sprowadzeniu rodziny nie kiwa się palcem w bucie .Niech mi ktoś odpowie jak piłkarz ma grać jak nie dość że nie ma rodziny klub nie pomaga to robi się z niego wała na kasie i jeszcze opluwa .Teraz najgorsze że brnie się w tym gównie nadal i tarza bo przecież Filipiak nie zwykł przyznawać się do błędu .Trzeba piłkarza ukarać i zamieść ten syf pod dywan .
7.Tomek Siemieniec -ta decyzja to nie jest decyzja dnia .To dojrzewało długo już nie mógł znieść korpo gówna traktowania ludzi jak szmaty .Nie mógł znieść bo jest pasiakiem z krwi i kości a nie najemnikiem .
ILE TEGO SZAMBA BYŁO CO ZAMIETLI POD DYWAN ?PODEJRZEWAM ŻE KILKA RAZY TYLE I nie jedno jeszcze z czasem wypłynie .
Ciąg dalszy szamba nie długo .Kto następny ?
Nikt - na Wielickiej nie pracuje już żaden kibic Pasów
do tych co sciagali plakat z Covillo - I jak tam ? zawieszacie na nowo ?
Zerwałem plakat.
----------------------------------------------------
To był plakat Marilyn Monroe!
----------------------------------------------------
Nie będzie mi bruździć w Cracovii!!!
Strasznie mi przykro, mam nadzieje ze sprawa jest do odkręcenia i Siemion wroci, jedyny na ławce zawsze cały czas z szalikiem na szyji...Siemion podobnie jak inni nie zeganm Cie bo wierze ze zaraz do nas wrocisz...
Siemion ostatni sprawiedliwy. Szacun.
Już niedługo wypłynie kolejna afera!
Następca Darka Guzika, czyli Przemek Staniek - nowy rzecznik. Pracuje na Wielickiej i jest kibicem Cracovii. Chłopak z Tychów.
Baldys zaciera rece.Od lat Siemion byl dla niego problem.
Dramat i zenada!
czas zamieniac powoli plany o mistrzostwie na marzenia o utrzymaniu.
Trochę faktów:
Tomasz zrezygnował po rozmowie z trenerem P. który wezwał go do siebie. Tomasz polajkował wpis stowarzyszenia kibiców na FB, dając tym samym poparcie, w wydaje się słusznej sprawie. Rodzina jest ważniejsza od piłki. Nie zapominajmy o tym, nawiązując do wątku Covilo, że diagnoza lekarza była jednoznaczna. Covilo po pamiętnej kontuzji miał dużą szansę stać się rośliną. Wiecie kto wówczas odwiedził Covilo w szpitalu? Na pewno nie, nazwijmy go Złotówa (dla odmiany). Złotówe sprawy ludzkie nie interesują. Jego interesuje tylko okres transferowy i kwartał.
Ktoś coś wie? Tylko bez domysłów, bo mojąc w głowie wczorajsze wydażenia, ciężko tego nie łączyć, kontekst jest widoczny na pierwszy rzut oka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)