poza tym, Bucky Nome, slyszałes Probierza w tym przedmeczowym wywiadzie w TV?
wrobelson pieje do tego ze z jego slow wynikalo jakby sobie "zarcik" zrobil, a wielu odebralo to jako zmiane w klubie odnosnie patrzenia na cele sportowe
tez mnie to uderzylo, zwyczajnie jakby sie rakiem wycofywal coby nikt go potem za slowa nie lapal...
-
-
Sytuacja w tabeli - sezon 2018/19. Komu puchary? Komu spadek? Gdzie my?
Zwróciłem uwagę, że Probierz robił sobie sarkastycznie jaja z prowadzącego, wytykając ogólnie pojętym mediom i nc+ niekonsekwencję. Zapewniam, że nie brałem i nie biorę dosłownie i na poważnie każdego słowa jakie wypowie. Nie tylko w TV.
Bez problemu rozumiem za to co i kiedy chce powiedzieć i jakie ma intencje. Lekko się dziwię, że nie wszyscy podłapują jego retorykę , ale nie mnie osądzać
Czyli oprócz pierdów prezesa czas przygotować sie na pierdy trenera. Od dawna z Wielickiej nieładnie zalatuje.
kurs na naszego mistrza poszedl w gore o 50 (125), na podium o 2,5 (15)
sezon ledwo sie zaczął a mi juz rzygac sie chce, tak jeszcze nie mialem
dziekuje zarzadzajacym w klubie!
4 dni później
[quote='Leesior' pid='1325781' dateline='1532075210']
My : 0 punktów po dwóch kolejkach, 12-14 miejsce na koniec.
Reszta drużyn mi zwisa.
[/quote]
Widzę, że byłem zbytnim optymistą,
"Punkty" się zgadzają. Co do reszty drużyn też bez zmian.
Prognozowane miejsce:14.
Na nas to politycy powini jakies testy robic przed wyborami jak omamić wyborce , co roku to samo bedzie lepiej obiecanki cacanki a wychodzi dupa i kamieni kupa
6 pkt straty do lidera na 35 kolejek przed końcem, spoko loko luz i spontan.
Czyli zarozumiały trener z komletnie nie znającym się na sporcie zarządem będzie po raz kolejny rozpaczliwie bronił Cracovię przed spadkiem... zaiste cudownie...
8 dni później
No to 1 punkt już jest jeszcze 39 i zostajemy w lidze
[quote='Diabel' pid='1327236' dateline='1532466803']
kurs na naszego mistrza poszedl w gore o 50 (125), na podium o 2,5 (15)
sezon ledwo sie zaczął a mi juz rzygac sie chce, tak jeszcze nie mialem
dziekuje zarzadzajacym w klubie!
[/quote]
no, to chyba juz czas
kurs na mistrza poszedl w gore o 75 - 200 , na podium o 10 - 25
zaraz bedziemy jak Leicester
Sprytnie, grac padakę na początku sezonu- myk kurs podskoczy-obstawią i są bogaci i....My też !
[quote='sterby' pid='1328376' dateline='1532888431']
6 pkt straty do lidera na 35 kolejek przed końcem, spoko loko luz i spontan.
[/quote]
8 pkt straty do lidera na 34 kolejki do końca. Nie ma powodów do paniki
Czy w 3 kolejce sezonu już nam tylko modlitwa została?????
[quote='TOM76' pid='1330071' dateline='1533645715']
Czy w 3 kolejce sezonu już nam tylko modlitwa została?????
[/quote]
Bez przesady!
Pamiętasz Leszeczku jak kilka lat temu mieliśmy fatalny start i pierwsze punkty dopiero w 6 kolejce?? Nie mamy żadnej siły ognia. Jak się nie obudzą to może być za późno.
Niech się budzą, ale nie lamentujmy po 3 meczach z czego 2 na wyjeździe, a Arką zawsze nam się źle grało.
I nie żebym kogoś bronił, bo nasza gra wygląda tragicznie, ale jestem przeciwnikiem gorączkowych i przedwczesnych ocen.
Może i na panikę za wcześniej, ale nie widać w naszej grze żadnej myśli.....
No nie widać niestety :(
Też jestem tego samego zdania, nie mamy żadnej siły rażenia. Junior robi za podstawowego zawodnika zamiast być wprowadzany, najlepszym zawodnikiem z pola na poziomie ekstraklasy jest Xavi, brakuje takiego Makuszewskiego na bok, kupmy chociaż Piecha na atak który będzie gwarantował jako takie zagrożenie, aż się stęskniłem za ..Jędriszkiem nawet. Po mojemu trzeba otworzyć skarbiec po Piątku i kupić do każdej formacji po jednym zawodniku. Za jakie grzechy tak się osłabiliśmy to ja nie wiem, jak byśmy byli skończonymi biedakami :(
- Edytowany
[quote='leszeczek' pid='1330121' dateline='1533655817']
Niech się budzą, ale nie lamentujmy po 3 meczach z czego 2 na wyjeździe, [b]a Arką zawsze nam się źle grało[/b].
I nie żebym kogoś bronił, bo nasza gra wygląda tragicznie, ale jestem przeciwnikiem gorączkowych i przedwczesnych ocen.
[/quote]
No faktycznie fatalnie:
[b]Wyniki Cracovia - Arka na Ziemi Sw. w Ekstraklasie od 2006 roku: [/b]
Cracovia Arka Gdynia[b] 0 : 0[/b]
[b]Cracovia [/b]Arka Gdynia[b] 2 : 1[/b]
[b]Cracovia[/b]Arka Gdynia[b]2 : 0[/b]
Cracovia Arka Gdynia[b] 1 : 1[/b]
[b]Cracovia [/b]Arka Gdynia[b] 1 : 0[/b]
[b]Cracovia [/b]Arka Gdynia[b] 2 : 0[/b]
Cracovia Arka Gdynia[b] 0 : 0[/b]
[b]Cracovia [/b]Arka Gdynia[b]2 : 1[/b]
Zreszta jakie znaczenie dla dzisiejszego wyniku maja poprzednie mecze z Arka? Gdyby to byla jeszcze jakas racjonalna regula jak np duza odleglosc, ktora zawsze daje przewage gospodarzom, albo klub A jest zawsze lepszy od klubu B wiec wygrywa jak np cweLka z nami. Tutaj nie ma takiej reguly i zwyczajnie zagralismy fatalnie z druga rownie fatalna druzyna, ktora bedzie walczyc z nami o utrzymanie. Ze Slaskiem tez bylo zle, a przeciwnik byl przecietny. Moglismy tam przegrac, ale powinnismy wiecej pokazac. Powiedzialbym, ze jedynie w Poznaniu zagralismy zgodnie z norma.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)