[quote='cruxus' pid='1336118' dateline='1535963881']
Zauważyłem wczoraj przy którejś akcji, gdy Legia wyprowadzała piłkę na naszą bramkę, kolega Serafin wracał sobie truchcikiem, powodując wyrwę w środku jak cholera... szczęśliwie sprintem wrocił pomóc w obronie Strózik, zatrzymując przeciwnika bo inaczej mogło być różnie. A kolega Serafin dalej wracał truchcikiem.
[/quote]
Też to zauważyłem, niech wypier.dala.
-
-
Jakub Serafin - powodzenia!
Wspomnę jeszcze podanie wszerz boiska , piłkę przejęli rywale i mieliśmy sporo szczęścia bo zapachniało golem . Takie podanie to kryminał .
skad my wyciagamy tych wszystkich ogorow?
ja wiem ze MP ich wszystkich odbuduje, tylko pytam
kolejny to napastnik ktory swietnie zagral wg trenera a potem wyladowal poza 18 :D
trza go było sprzedać jeszcze w tym okienku skoro pół ligi biło się o niego
tyle, że Probierz nie dodał, której ligi
a wracając do tematu - Serafin to gorsza wersja Drewniaka
lekkie podanie w poprzek boiska to kryminał, chłop nie ma pojęcia o piłce. z tego wniosek, że ten, który go sprowadził również.
w zimowym okienku rozwiążą z nim kontrakt i znowu ktoś na tym zarobi
[quote='garry' pid='1336119' dateline='1535964053']
Zauważyłem wczoraj przy którejś akcji, gdy Legia wyprowadzała piłkę na naszą bramkę, kolega Serafin wracał sobie truchcikiem, powodując wyrwę w środku jak cholera... szczęśliwie sprintem wrocił pomóc w obronie Strózik, zatrzymując przeciwnika bo inaczej mogło być różnie. A kolega Serafin dalej wracał truchcikiem.
[/quote]
[/quote]
Nie wymagajcie zbyt wiele. Serfain przebywał na boisku od jakiś kilku minut, mógł się czuć zmęczony :v a swoją drogą to żałuję że tak się potoczyła sprawa z drewniakiem. Bo póki co dimun zaczyna grac to do czego nas przyzwyczajal przez większość pobytu w Cracovii. Runda wiosenna to wyjątek. We wczorajszym meczu gość miał kilka strat które nawet na poziomie juniorskim nie powinny się zdarzac...
- Edytowany
[quote='Yid_Army' pid='1336177' dateline='1535972792']
[quote='garry' pid='1336119' dateline='1535964053']
[/quote]
[/quote]
Nie wymagajcie zbyt wiele. Serfain przebywał na boisku od jakiś kilku minut, mógł się czuć zmęczony :v a swoją drogą to żałuję że tak się potoczyła sprawa z drewniakiem. Bo póki co dimun zaczyna grac to do czego nas przyzwyczajal przez większość pobytu w Cracovii. Runda wiosenna to wyjątek. We wczorajszym meczu gość miał kilka strat które nawet na poziomie juniorskim nie powinny się zdarzac...
[/quote]
Nie wymagajmy zbyt wiele od gościa który nie łapał się w Lechu tylko tułał po wypożyczeniach. Oczywiście nie powinno się oceniać zawodnika jak się go nie widziało, skreślać jak jeszcze piłki w naszym klubie nie kopnął itp...tylko kurewa proponuje następnym razem ściągnąć pół Resovii - przecież każdemu zawodnikowi trzeba dać szanse, a potem można oceniać.
kolejny niewypał i wynalazek Probierza, on bardzo dobrze wpisuje się w politykę netto...
To nie są piłkarze brutto, to nawet nie są piłkarze netto... to już jest tylko tara...
- Edytowany
[/quote]
Ten trucht nawet został udokumentowany w skrócie, co prawda nie od początku, ale jest.
[url=http://ekstraklasa.tv/cracovia-legia-0-0-gostomski-ratuje-pasy-udana-interwencja-w-koncowce-spotkania/pfz2kx]http://ekstraklasa.tv/cracovia-legia-0-0-gostomski-ratuje-pasy-udana-interwencja-w-koncowce-spotkania/pfz2kx[/url]
Tj tzw sportowa złość.
Na Reymonta przed derbami jus są obsrani jak wyjdziemy w pomocy z Diego, Dimunem , Culiną Serafinem.
To jest paka.
Oni to powinni zawodników wyprowadzać przed meczem na płytę stadionu.
Jeżeli Serafin tuż po wejściu nie ma sił żeby biec z piłką czy wracać do obrony, a szybciej od niego z piłką przy nodze biega Gol, który ma 75 minut gry w nogach, to ja nie mam nic do powiedzenia.
Co to jest ???
- Edytowany
Już w czasie rozgrzewki było widać, że mu się nie chce. On i Culina wyglądali jakby tam byli za karę, a Wdowiak przy nich to był wulkan entuzjazmu. Naprawdę, nie widziałem pikarzy tak pozbawionych energii od czasu gry ze skacowanym Ryśkiem w krośnieńskiej b-klasie 10 lat temu w południe w niedzielę po weselu.
[quote='garry' pid='1336210' dateline='1535981379']
[/quote]
Ten trucht nawet został udokumentowany w skrócie, co prawda nie od początku, ale jest.
[url=http://ekstraklasa.tv/cracovia-legia-0-0-gostomski-ratuje-pasy-udana-interwencja-w-koncowce-spotkania/pfz2kx]http://ekstraklasa.tv/cracovia-legia-0-0-gostomski-ratuje-pasy-udana-interwencja-w-koncowce-spotkania/pfz2kx[/url]
Tj tzw sportowa złość.
Na Reymonta przed derbami jus są obsrani jak wyjdziemy w pomocy z Diego, Dimunem , Culiną Serafinem.
To jest paka.
Oni to powinni zawodników wyprowadzać przed meczem na płytę stadionu.
[/quote]
To [size=small]niestety [/size][size=small]nie jest ta sytuacja o której wspomniałem... widać nie wszystkie powroty pana walczaka wyłapałem. Cóż - jak się nie ma umiejętności piłkarskich to nadrabia się ambicją, w tym wypadku przypadek jak widać mamy beznadziejny. [/size]
rozwiazac kontrakt , bo gosc prezentuje poziom 2 ligowy.
Tak jak się bierze spady z rezerw Lecha .Najpierw Drewniak teraz Serafin .Kosztował nas podobno 440 000 zł i to daje do myślenia .Jedynie co mi przychodzi do głowy widząc tego 2 ligowego piłkarza zrobili deal z zaprzyjaźnionym menago i podzielili pod stołem.
Niejaki konserwa pisał że bilans zysków i strat czyli odejście Covilo i przyjście Serafina wynosi 0 .Co tu komentować konserwa się zwyczajnie ośmieszył i skompromitował .
Gowno kosztował. Przestań.
Napisane było 440 000 zł .Dla mnie mógł kosztować i 10 zł .Poziom który prezentuje jest zenujący
Filip by nie dał nawet 10. Poziom ok.
Nie dość że bez umiejętności to bez ambicji i charakteru .Typowy ślizgacz -czy się stoi czy się leży kasa się należy .Ta sytuacja jest jasna i czytelna .Dlatego tracimy gole ktoś zachowa się nie odpowiedzialnie nie wroci ,,drugi nie przerwie nie dołoży nogi i nieszczęście gotowe .Ta zmiana to była osłabiająca zespół .Słabo grający Dimun i wchodzi jeszcze słabszy Serafin .
Wdówka czy go wpuścisz od poczatku czy na zmianę daje tyle ile tylko może .Całkowite przeciwieństwo tego gamonia .
jak Ci sie nie chce grac to powiedz to Probierzowi, kase i tak beda Ci placic... a z czasem zaczniesz lapac mile slowka od trybun... a po co Ci to ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)