Po sparingach przed nadchodzącym sezonem można powiedzieć, że Culina wyglądał zdecydowanie lepiej niż Zenjow. Jeżeli nasz nowy Hiszpan będzie "do grania" od razu, to spodziewałbym się jego i Culiny na skrzydłach w sobotę.
-
-
Plan przygotowań do sezonu 2018/2019:
[quote='KamilloLce' pid='1325041' dateline='1531751636']
Po sparingach przed nadchodzącym sezonem można powiedzieć, że Culina wyglądał zdecydowanie lepiej niż Zenjow. Jeżeli nasz nowy Hiszpan będzie "do grania" od razu, to spodziewałbym się jego i Culiny na skrzydłach w sobotę.
[/quote]
To prawda ale i nasz drugi Hiszpan popisał się ostatnio asystą że palce lizać.
a tak w ogóle, to wątek można odkleić :) Teraz tylko mecze mistrzowskie, przygotowania zakończone :)
Probierz nie wystawi gościa bez treningów do pierwszego składu. Bądźmy poważni, pomyliły wam się konferencję. Ta w Turynie faktycznie przedstawiała grajka, który wchodzi z marszu do składu.
Pierwszy mecz że Śląskiem wygramy z palcem w dupie patrząc na to co Śląsk gra.
Czas przygotowań nadszedł kres.Czas pokaże jak jesteśmy przygotowani do bitew i do świętej wojny.
[quote='Shabiq' pid='1325128' dateline='1531780102']
Pierwszy mecz że Śląskiem wygramy z palcem w ***** patrząc na to co Śląsk gra.
[/quote]
W takim razie opisz nam to co gra Śląsk w sparingach... opisz nam kto tam się wpasowal w skład z nowych zawodników i kto teraz tam jest groźny i trzeba na niego zwrócić uwagę... opisz nam jakim systemem Śląsk grał w sparingach...
Spokojnie z tym Serafinem. Ja mlaskałem nad formą Drewniaka w meczach ligowych i stawiałem tezę, że Dąbrowski będzie miał ciężko wrócić do kadry po kontuzji. Tymczasem Szymon się zapadł pod ziemię i nawet nie wiadomo dlaczego.
Szymon przegrał rywalizację z Milanem, chyba sobie odpuścił . W pierwszych meczach rundy wiosennej wypadł blado - za niego wskoczył Dimun i … tak zostało . MP mówił, że Szymon nie podjął walki o miejsce w drużynie .
A co z piłkarzami którzy powrócili z wypożyczeń? Wiem, że trenowali na Wielickiej podczas obozu w Słowenii
MP powiedział, że będą trenować w drugiej grupie - pewnie do czasu dopóki nie znajdzie się na nich chętny .
Dziwne że nie chce dać szansy takim zawodnikom jak Adamczyk,Vestenicky Karaczanakov czy Szczepaniak, myślę że gorsi od niektórych zawodników z 1 kadry nie są.
[quote='Osmendka' pid='1325407' dateline='1531907148']
Dziwne że nie chce dać szansy takim zawodnikom jak Adamczyk,Vestenicky Karaczanakov czy Szczepaniak, myślę że gorsi od niektórych zawodników z 1 kadry nie są.
[/quote]
Zdalbym sie na treneiro w tej kwestii, moze to kwestie nie tyle umiejetnosci co podejscia do pracy, pokory, relacji z innymi.
[quote='MakuKSC' pid='1325408' dateline='1531907255']
[quote='Osmendka' pid='1325407' dateline='1531907148']
[/quote]
Zdalbym sie na treneiro w tej kwestii, moze to kwestie nie tyle umiejetnosci co podejscia do pracy, pokory, relacji z innymi.
[/quote]
Tylko czy on miał kiedy zobaczyć wszystkich tych zawodników w podejściu do pracy?
Przez ostatni rok chyba miał.
86 dni później
gramy z Piastem. w relacji live pojawil sie opis bramki dla Piasta, po paru minutaach zniknał, a wynik wrócił na 0-0 bez żadnego komentarza. ciekawe, ogląda ktos to pomimo wszystko?
Koniec. 0-0. Dalej nie potrafimy strzelić gola. Coraz bardziej jestem przekonany, że z tej mąki nie będzie chleba.
Jako, że nikt meczu nie widział, prawdopodobnie usłyszymy, że zagraliśmy kawał futbolu i właśnie zaczynamy marsz po mistrzostwo. Bramek nie strzeliliśmy, żeby nie psuć gościom z Gliwic tak pięknie rozpoczynającego się weekendu.
Na TW jest przestrzelona setka Cabrery - i to mi chyba wystarczy jeśli chodzi o sparing :-|
Aha, i jeszcze sir dowiemy, że najlepiej grali Serderov z Culiną.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)