Sędzia Szymon Marciniak bezczelnie wydrukował mecz dla Legii
-
-
2017/18 Pozostałe mecze kolejki nr 26
86 minuta i cwelka wychodzi na prowadzenie z karnego. Ciekawe dlaczego mnie nie dziwi taki obrot spraw ... :sleepy:
- Edytowany
Sędzia Marciniak, sprzedajna kurwa
Gdzie legla nie moze tam kurwa marciniak pomoze.taki karny to sie tylko cwksowi gwizdze.
Kpina to co teraz Marciniak pod legie gwizdnął karnego, parodia.
[quote='Blady Niko' pid='1306970' dateline='1520189028']
Agent szymon marciniak bezczelnie wydrukował mecz dla Legii
[/quote]
Poprawione.
taka sama ręka jak Helika w meczu z Koroną na wyjeździe
Nie chce mi się już interesować jak wydrukują lampucerze to mistrzostwo.
Wstyd dla polskiej piłki. Jak ktoś nie rozp...li tego gówna, to już tylko słoiki z warszafki będą pasjonować się tym syfem.
ŻENADA
[img]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/28782645_582662352114990_3600830715843720790_n.jpg?oh=abdc98d541f3dfe8de24819f420a22d4&oe=5B3B0FBC[/img]
Śmiech na sali z tym karnym. Na przykładzie cwksu i gtsu widać doskonale że komuna w Polsce jeszcze się nie skończyła. Towarzysz Marciniak zawsze pomoże.
Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka
Gdy legia nie może to sędzia pomoże. Warszafka to nadal piłkarski poker.S...o
Zobaczymy również kary dla Piastunek...
[quote='craco8878' pid='1306871' dateline='1520174517']
Widzę że koleś "matoł" bez żadnych konsekwencji. Panowie moderatorzy, tworzycie precedens. Nie dziwię się że ludzie stąd odchodzą. Dziękuję. Dobranoc.
P.S. Nie, nie płaczę. Domagam się tylko elementarnych podstaw kultury.
[/quote]
Nie widzisz tego jakie ma obostrzenia i ile ostrzeżeń. Nadal może pisać ale za każdy post dostał ostrzeżenie i praktycznie każde kolejne blokuje konto więc margines błędu niewielki. Nie na tym polega by od razu wszystkich banować. Sami piszecie, że zaraz nie będzie miał kto pisać.
Boję się ze w poniedziałek skręcą jagiellonie kosztem milicyjnej żeby cwelka zmniejszyla dystans do pierwszego miejsca.
no i w tym meczu będę rozdarty wewnętrznie :D
- Edytowany
[quote='koziołek' pid='1307089' dateline='1520201919']
no i w tym meczu będę rozdarty wewnętrznie :D
[/quote]
A mecz z Marsjanami o przyszłość Świata?
[quote='peterpee' pid='1307085' dateline='1520201205']
Boję się ze w poniedziałek skręcą jagiellonie kosztem milicyjnej żeby cwelka zmniejszyla dystans do pierwszego miejsca.
[/quote]
Skręca? Sam Marciniak to zrobi, siedzi dzisiaj w varobusie. To kpina z nas wszystkich
Jak zobaczyłem marciniaka w busie to pękłem ze śmiechu.
Jeden plus, wasilewski piesiek musiał zejść w 7 minucie z powodu kontuzji.
Jagiellonia wyglada jakby z Legia grali dzisiaj rano.
- Edytowany
jeeeeeestttt :)
Niech wygrają, raz że do gts się zbliżymy, dwa niech tej warszawskiej urwie odskoczą a trzy że wygram 4 piwa :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)