Oj kocham się tak mylić :)
-
-
CRACOVIA - Arka Gdynia 04.03.2018 (niedziela), godz.15:30
No wreszcie tyłem głowy.
- Edytowany
Jak w środę napisałem na Piątka, a ten znowu strzela bramkę. [emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Piątunioooooooo
[quote='Blady Niko' pid='1306899' dateline='1520180123']
Z chaosu nic się nie urodzi, bo Piątek tylko udaje że gra.
[/quote]
Niech tak dalej udaje :P 2-1
No i dobrze Maretzky, to wszystko prawda.
[quote='Blady Niko' pid='1306905' dateline='1520180498']
No i dobrze Maretzky, to wszystko prawda.
[/quote]
Mnie też strasznie irytuje jego gra, ale jak dla mnie póki wygrywamy mecze a on strzela bramki to może tak być. [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
3pkt sa mecz dno i szybko zapomniec.
No brawo Pasy, kolejne cenne trzy punkty.
Cracovią , Arka -mordercy futbolu :d
[quote='Nesta' pid='1306898' dateline='1520180105']
dawno nie widzialem tak slabej zmiany jaka dał Struzik. nota 1-10 ( 2 )
mecz ogolnie na poziomie 3 ligi.
[/quote]
to jestem w takim razie ciekaw na jaką notę zasłużył Wdowiak?
Mecz dno bo dno Arka gra. DLa takich drużyn ( z całym szacunkiem do zgody) nie powinno być miejsca. Druzyny chcą grać piłką a Ci kopią.
Piesio 10 fauli bez kartki.
A! I wole cały mecz niewidocznego Piątka strzelającego 1 akcje niż zawodnika który marnuje sytuacje za sytuacja.
BRAWO DRUŻYNA!
[quote='k0la' pid='1306912' dateline='1520180861']
[quote='Nesta' pid='1306898' dateline='1520180105']
dawno nie widzialem tak slabej zmiany jaka dał Struzik. nota 1-10 ( 2 )
mecz ogolnie na poziomie 3 ligi.
[/quote]
to jestem w takim razie ciekaw na jaką notę zasłużył Wdowiak?
[/quote]
Choćby za sama główkę 2 minuty przed bramką na 2:1 zasłużył na znacznie wyższą ocenę.
Straszna bieda.
Na pocieszenie jest to, ze na wyjazdach gramy lepiej. Los oddaje wszystko to co zabrał w ostatnim sezonie za Zielińskiego
Słupki, poprzeczki itd. Tylko jak długo pojedziemy z fartem?
- Edytowany
no to jesteśmy rycerzami [s]wiosny[/s], znaczy zimy. Obyśmy faktycznie byli rycerzami wiosny.
A czy to nie po główce Wdowiaka mielismy serie rożnych po których Piątek strzelił?
3pkt to najważniejsze, ale Wdowiak mnie tak wku***a że bym mu dupe skopał chętnie. Jak długo on się będzie woził na tym że jest wychowankiem ?! Jedziemy z kontrą 3 na 1, a on robi stratę i prawie kontra poszła. Zmiana na poziomie Culiny ostatnio.
Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka
ogladanie siermiężnych drużyn Ojrzyńskiego sprawia ból ,
jak do tego doliczyć fakt że Arka nigdy nam nie leżała oraz fakt cudownego pozostania na boisku Zbozienia który tylko w sposób znany temu świetnemu sędziemu pozostał na boisku to wynik bardzo satyffakcjonuje
Piesia przemilczę - mógłby sobie darować ten cyrk akurat w meczu z nami
[quote='audax' pid='1306916' dateline='1520181092']
Straszna bieda.
Na pocieszenie jest to, ze na wyjazdach gramy lepiej. Los oddaje wszystko to co zabrał w ostatnim sezonie za Zielińskiego
Słupki, poprzeczki itd. Tylko jak długo pojedziemy z fartem?
[/quote]
Dużo to my mieliśmy w tym meczu pecha. 3 wymuszone zmiany, w dodatku bardzo szybkie - ostatnia zaraz po rozpoczęciu I połowy. Bramka dla Arki po jakimś przedziwnym rykoszecie.
Na + stałe fragmenty (nie pamiętam kiedy ostatnio w jednym meczu zdobyliśmy 2 gole z rożnych), Covilo oraz mimo wszystko Piątek - klasowego napastnika poznaje się po tym że jak ma sytuację to ją strzeli. A, no i Javi i Pesković.
Na - całokształt gry, mało podać, mało klepki (to raczej wynikało z narzuconego stylu gry przez Arkę), Stróżik niewidoczny - chłopak na pewno potrzebuje więcej czasu.
Bardzo ważne 3 punkty. Obie drużyny raczej ograniczyły grę po ziemi z racji na murawę (w jednym rajdzie Wdowiaka piłka zdążyła mu podskoczyć ze 4 razy), ale końcówka niezła w naszym wykonaniu, przycisnęliśmy Arkę co przyniosło zwycięstwo. Brawo dla całej drużyny.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)