chyba mozemy by niezadowoleni z tego wyniku ... poki nasi atakowali wygladalo to naprawde niezle .. oddalismy inicjatywe Koronie no i skonczylo sie jak zwykle
-
-
CRACOVIA - Korona Kielce 04.12.2017 (poniedziałek), godz. 18:00
Może coś się tam od kogoś odbije przypadkiem, Piątek akurat nie będzie na solonym i coś nam wpadnie? ;-)
Nie można marnować takich sytuacji jak miał Piątek i Wdowiak, po prostu nie można:(
Pestka zajebal gola...
Jaja
Obrona poszukiwana od zaraz:)
Cebulka świetny zawodnik
ja mam dziwne wrażenie że my te mecze z koroną to ustawiamy
Szkoda, ze tak szybko lubimy tracic prowadzenie w meczu ... no ale coz, nie przegralismy meczu z Korona ktora jest w gazie. Lecimy dalej do przodu ;)
Nie dało rady, trudno, remis nie krzywdzi nikogo. Choć po prawdzie , gdyby nasi wykorzystali którąś z tych 2 sytuacji na początku, mogliśmy wygrać, bo 2 bramki prowadzenia dają więcej pewności siebie, a u przeciwnika nerwowość. Pestka zawalił bramkę przez brak doświadczenia, ale też brak masy ciała, został przepchnięty przez Dejmka coś koło metra.
No i to śliskie boisko, w tych warunkach wysocy gracze mają gorzej, a my mamy najwyższą drużynę w e-klasie.
Z perspektywy trybuny to coraz lepiej wygląda ale sporo pracy w zimie przed Probierzem.
No i w kibicach taka mała wiara się pojawiła...
- Edytowany
Teraz nie przegrać w Poznaniu i wygrać następny mecz
Pod koniec meczu chyba Drewniak dokręcił piłkę z rożnego i juz się darłem Jeeest! bo myslalem, że wpadło :) No nic, dobry i remis. Widac poprawę w grze mimo wszystko.
- Edytowany
Poprawa w grze niby jest...ale koncepcji gry (za wyjątkiem lagi i SFG) nie widzę... Jakoś mnie swą grą nie rozgrzali - zmarzłem straszliwie...:)
Fajny meczyk. Widać lekkie odchylenie od dzidy. Może jednak będzie z tego chleb.
[quote='Sehtan' pid='1293086' dateline='1512416801']
Pod koniec meczu chyba Drewniak dokręcił piłkę z rożnego i juz się darłem Jeeest! bo myslalem, że wpadło :) No nic, dobry i remis. Widac poprawę w grze mimo wszystko.
[/quote]
Ja też się darłem...:(
[quote='PrzemoWZG' pid='1293068' dateline='1512410854']
Pestka zajebal gola...
[/quote]
Pierwsza stracona bramka idzie na konto brazylijskiego Bułgara.
Mam nadzieje, że w końcu na prawą obronę ściągniemy kogoś w przerwie zimowej.
szkoda 2 pkt. Podoba mi się Mihalik. Ożywi prawą stronę
Zależy od którego momentu akcji zaczniemy rozkładać ją na czynniki pierwsze ale Pestka przy pierwszej sytuacji zaliczył klasyczną asystę,tyle że nie do tej bramki co trzeba a przy drugiej zadecydowal brak doświadczenia, sily itd. Mial jeszcze kilka wielblądów, ale i raz dobrze wybronil a dwa po faula na nim przeciwnik powinien grać w 10 już pierwszej połowie.
Nasza gra zaczyna coraz lepiej wyglądać. Zobaczymy jak to będzie po okresie zimowym, gdy jeszcze dojdą nowe transfery i dojście do formy niektórych zawodników po kontuzjach. Najważniejszy cel do końca rundy jesienno-zimowej jest tylko i wyłącznie jeden - wygrana 13 grudnia.
IMHO nasz najlepszy mecz za panowania Michał I Gromowładnego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)