No to Wodzu teraz już nie ma zmiłuj się masz skład jaki sobie wybrałeś, koniec ze sparingami ,koniec z kontuzjami ,murawa dobra koniec z wymówkami najwyższa pora odbić się od dna i pokazać swój pomysł na drużynę-powodzenia !
Nie gramy z Niemcami tylko ze śledziami ze Szczecina z 13 msc.w tabeli
"
Michał Probierz wreszcie ma do dyspozycji prawie wszystkich piłkarzy. - Kontuzjowany jest tylko Damian Dąbrowski - mówi trener Cracovii.
Dotąd Probierz wskazywał kontuzje jako jeden z powodów słabych występów Cracovii na początku sezonu. Drużyna pod wodzą nowego trenera z siedmioma punktami na koncie zamyka tabelę ekstraklasy."
-
-
Cracovia - Pogoń Szczecin, 16 października 2017 (poniedziałek) godz. 18:00
Teraz jest szansa aby pokazać, że ciężka praca na treningach nie poszła na marne . Czekamy na efekty .
Mam nadzieję, że wybiorą się całą bandą pod pomnik Kałuży i pomyślą trochę inaczej o swoim podejściu do zawodu.
[quote='piotrek67' pid='1284204' dateline='1507791741']
No to Wodzu teraz już nie ma zmiłuj się masz skład jaki sobie wybrałeś, koniec ze sparingami [b],koniec z kontuzjami[/b] ,murawa dobra[b] koniec z wymówkami [/b]najwyższa pora odbić się od dna i pokazać swój pomysł na drużynę-powodzenia !
Nie gramy z Niemcami tylko ze śledziami ze Szczecina z 13 msc.w tabeli
"
Michał Probierz wreszcie ma do dyspozycji prawie wszystkich piłkarzy. - Kontuzjowany jest tylko Damian Dąbrowski - mówi trener Cracovii.
Dotąd Probierz wskazywał kontuzje jako jeden z powodów słabych występów Cracovii na początku sezonu. Drużyna pod wodzą nowego trenera z siedmioma punktami na koncie zamyka tabelę ekstraklasy."
[/quote]
Wymowka sie zawsze jakas znajdzie. Mozna powiedziec po meczu, ze zawodnik po kontuzji potrzebuje troche czasu aby doszedl do optymalnej formy itd. :P .
Pogon gra tak samo bezjajecznie jak my, dlatego licze na to ze w koncu wygramy. Lecz nie ukrywam, ze sie troche ich obawiam ... bo w tym sezonie graja lepiej na wyjazdach niz u siebie. My na ostatnie 5 meczy u siebie tylko raz strzelilismy wiecej niz 1 bramke, a Pogon tylko raz nie strzelila zadnej bramki. Dlatego obawiam sie, ze to moze byc mecz bezradnosci z obu stron :shy: .
Fachowcy zawsze mi radzili bym nie grał u buka na drużynę swą.
Pierwszy raz w życiu postanowiłem ich posłuchać i zagrałem na porażkę legendarnych Pasów.
Może to pomoże?;)
Niebać się i zagrać w końcu 1-4-4-2
[quote='Żarko' pid='1284242' dateline='1507805126']
Pierwszy raz w życiu postanowiłem ich posłuchać i zagrałem na porażkę legendarnych Pasów.
Może to pomoże?;)
[/quote]
nie szkoda ci piniendzy? jak znam życie te łachy cudem zremisują
- Edytowany
Frankowski
coś dziwnie czuję, ze po tym meczu przynajmniej u jednego z rywali nastąpi zmiana szkoleniowca ;)
nieoczekiwana zamiana miejsc? :D
[quote='Żarko' pid='1284242' dateline='1507805126']
Może to pomoże
[/quote]
obstawiłem mecz z Arką, ale padł niewiele nam dający remis
teraz będę się musiał podeprzeć remisem :)
raz wygralem stawiajac na skórokopów, mecz z Arka na otwarcie stadionu, innymi razy zawsze w plecy, niekoniecznie nasi zawalili, podporki niewypalily itd, ale nawet, serce z rozumem srednia ida w parze ;)
A Ja czuję w końcu ZWYCIĘSTWO! ! ! ! !
- Edytowany
no ale ja stawiałem porażkę Pasów, podejście czysto biznesowe
zawsze zadowolony, z wygranej u buka lub ze zwycięstwa Cracovii :)
żeby nie było, to bardziej cieszy zwycięstwo piłkarzy i kibicuję im, a nie pieniądzom
[quote='squier strat' pid='1283863' dateline='1507621193']
proste jak pierd..., w zimie zmiana dziwek i jedziemy dalej
[/quote]
Może dziwki nie najlepsze ale jakie takie a może zmiany wymaga burdel mama?
najlepiej jak alfons zniknie z Cracovii
[quote='focus' pid='1284244' dateline='1507805334']
[/quote]
Żeby tak zagrać trzeba mieć jaja a nasz mistyczny wizjoner takowych chyba nie posiada wiec będziemy się pewnie bronić jak zawsze i wszędzie
[quote='lolo' pid='1284276' dateline='1507815705']
[quote='focus' pid='1284244' dateline='1507805334']
[/quote]
Żeby tak zagrać trzeba mieć jaja a nasz mistyczny wizjoner takowych chyba nie posiada wiec będziemy się pewnie bronić jak zawsze i wszędzie
[/quote]
Jak każdy trener w Polsce preferuje najsłynniejszą taktykę stosowaną przez Barcelonę 12-13 lat temu, bo osiągała wtedy sukcesy.
I nieważne, że nie mamy "10". Najważniejsze, że wychodzimy na boisko z szacunkiem dla rywala z 1 napadziorem, który musi się męczyć grając na 2 stoperów.
Panowie zadanie na poniedziałek - każdy pogłaszcze przed meczem piłkę Józefa Kałuży i od tego momentu idziemy w górę!!!
[quote='Jarek44' pid='1284310' dateline='1507830725']
Panowie zadanie na poniedziałek - każdy pogłaszcze przed meczem piłkę Józefa Kałuży i od tego momentu idziemy w górę!!!
[/quote]
Tzn ze tylko zabobony mogą nam już tylko pomóc i w gruncie rzeczy pewnie tak jest więc glaszczmy ta piłkę ile się da ...
[quote='lolo' pid='1284313' dateline='1507833188']
[quote='Jarek44' pid='1284310' dateline='1507830725']
[/quote]
Tzn ze tylko zabobony mogą nam już tylko pomóc i w gruncie rzeczy pewnie tak jest więc glaszczmy ta piłkę ile się da ...
[/quote]
Z drugiej strony, co nam pozostało ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)