[quote='Pasiak.1906.KSC' pid='1281556' dateline='1506415915']
[quote='Blady Niko' pid='1281545' dateline='1506414865']
[i]Wczoraj, 18:23
Ciekawy szalik Dąbrowskiego... [/i]
[url=https://twitter.com/hashtag/CRAWP%C5%81?src=hash&lang=pl]https://twitter.com/hashtag/CRAWP%C5%81?src=hash&lang=pl[/url]
[/quote]
Zgodowy z Lechem, a kto uważa inaczej ten kretyn(nie ubliżając nikomu).
[/quote]
Oczywiście że zgodowy Ale paskudnie wygląda w tym zestawieniu.I psy mogą i mają radoche.Zreszta komentatorzy też na to zwrócili uwagę.
-
-
Cracovia - Wisła Płock, 25 września 2017 (poniedziałek) godz. 18:00
[quote='Sehtan' pid='1281508' dateline='1506406795']
No właśnie - czemu zagraliśmy w czarnych a nie w pasy?
[/quote]
W klubie zapewne wpadli na pomysl, ze moze granie w czarnych strojach przyniesie nam upragnione zwyciestwo ...
w Glosie z trybun ktos wspomnail jak to niby na poprzednim meczu D pojechalo zarzadowi, he he, wolne zarty, jedna przyspiewka dedykowana, wesola szyderka ze puchar juz mamy
to ma byc jechanie zarzadowi?
dziwi mnie w ogole ze po tych 13 latach komus sie chce w ogole jechac kopaczom, tak jak wczoraj, po co? za co?
przejrzyjcie na oczy, albo przynajmniej nie rznijcie glupa i innych za takich nie miejcie
Chyba czas najwyższy coś napisać... Bardzo nerwowo niektórzy się wpisują a w sumie czym tu się denerwować.... Uważam, że pretensje do Trenera są nieuzasadnione. Wczoraj wyszedł najsilniejszy skład jaki mógł (a ktoś napisał o złym doborze, tzn kto konkretnie powinien wczoraj zagrać za kogo??). Niestety najzwyczajniej w świecie brakuje jakości. Popatrzcie na spokojnie. Sandomierski, niby dobry bramkarz, a w kluczowym momencie, gdy wydawało się, że się podniesiemy zawala bramkę. Malarczyk, wielki chłop, a z ulgą schodzi z boiska bo łuk brwiowy. Siplak jednak nie jest tak dobry jak się wydawać mogło. Najwyraźniej jest co najwyżej przeciętny. Fink, wczoraj bardzo słabo, tak jakby zawstydzony swoimi poprzednimi występami gdzie wyróżniał się na tle łamag. Jakub Wójciki - jeden z Jednookich wsród Ślepców, Piłkarz. Deja, cóż chcecie od chłopa? Gra jak umi, a że umi słabo... Mihallik, cóż, wygląda na to, że jednak transferowe pudło. Mentalnie poza druzyną i poza Cracovią. Jeśli Budzik to człapacz to kim jest on? Czołgaczem? Miro... Obecnie gra na poziomie Deji, czyli z olbrzymim zaangażowaniem, ale słabo. Miałby ciśnięte i jechane, ale to Miro... Tylko co z tego w kontekście drużyny i wygrywania meczów...? Zenjov.. o, to jest dopiero katastrofa i porażka... koleś se wczasy za kasiorkę zrobił... Jeśli Budzik to człapacz, a Mihalik to czołgacz to kim jest on? Leżakiem? Hernandez, jak poprzednik. Katastrofa, drybluję dotąd aż w końcu stracę i pójdzie kontra. Też nie mam siły (też mi się nie chce??) biegać. No i Piątek Krzysztof. Zazwyczaj to drugi Jednooki. Pan Piłkarz. Wczoraj jednak znów pokazywał nieustannie, dlaczego póki co pewnego poziomu nie przeskoczy. Ponieważ ma nieustający problem z prawidłowym przyjeciem piłki. Szczepaniak, obecnie taki DejoMiro. A na ławce? Dejcie spokój. Jak patrzyłem na rozgrzewających się Stebleckiego, Dimuna i Wdowiaka to rozumiałem wstrzemięźliwość Trenera w przeprowadzaniu zmian. I tak teraz będzie. Zatem luzik i bez nerwów. Czasem coś wygramy. Może się utrzymamy a może nie. Ale kogo to obchodzi? Te cztery tysiące co wczoraj były...?
duzo ludzi poprostu juz popierdolilo przejmowanie sie Cracovia , brakuje nam lidera wsrod kibicow, brakuje nam prawdziwej organizacji ktora wziela by w rece losy Cracovii.
- Edytowany
Wyzywanie na trybunach powinno być tylko dodatkiem do szeregu podjętych działan mających na celu usunięcie Comarch z Cracovii.
Przede wszystkim potrzebny jest plan działania i osoby, które będą go realizować. Na wojnę z Filipiakiem nie wystarczy pisanie nazwisk bohaterów z małej litery,czy zmienianie nazwy Comarch na Cipomarch.
Pamietam ostatnia akcje uczestników tego forum z nazwa przystanku.Przecierz to wielu osoba z tad zależało bardzo aby zamiast muzeum była nazywa Cracovii. I co? a wina stowarzyszenia no przecież...
Potrzebny jest konkretny cel jaki chcemy osiągnąć czy to ma być jakiś kompromis z zarządem lub tez jego całkowite pozbycie się( wybieram 2).
Zaluzmy ze po długiej walce udaje mam się pozbyć Filipiaka i co dalej... na to trzeba tez być przygotowanym. Ktoś powie " psy wislackie dają rade" no dają, ale jak sie to dla nich skończy... ? maja ponad 18ml długu , który cały czas rośnie. Tak dla przykladu podam ,ze STS wyklada najwiecej a jest to max do 1,5 ml zł, a to kropla w morzu.Na cały ten projekt musza zgodzić się i zaangażować wszyscy nie tylko "decyzyjni". Ale z kim tu działać skoro spory procent choćby użytkowników tego forum,jedyny sposób na lepsze jutro znalazło w wyzywaniu Zarządu a jeszcze inni zarzucają skurwienie decyzyjnych po przez rzekome uklady z Tabiszem.
Dopóki nie bedziemy gotowi w 100% cały ten protest może przynieść wymierny efekt. Natomiast jeśli się przygotujemy mniej więcej tak jak to napisałem ,przyjdzie wtedy czas na wyzywanie, transparenty, koszulki anty , bojkoty i taczki.
ALRS były wrzuty na Tabisza w meczu z Jagielonia, sam powiedziałem gniazdowym żeby z nim ruszyli.(puściły nerwy)
Wiesz jaka była reakcja profesora zaraz po meczu" dlaczego w porównaniu z zeszłym sezonem mamy 1/3 mniej zysków z biletów" ot tak go ruszają nasze wyzwiska.
Zeby nie pozostać biernym na początku października Będzie zebranie J.G między innymi z kilkoma przedstawicielami tego forum i tam spróbujemy wszystko od początku do końca ustalić i zaplanować.
- Edytowany
[quote='MosadKsc' pid='1281546' dateline='1506415024']
[quote='osama12' pid='1281236' dateline='1506362188']
Ch.uj z wynikami. Interesy i uklady grup na Cracovii z zarzadem najważniejsze. Lizcie po jajach pilkarzy i tabisza. Byle się hajs zgadzal.
[/quote]
Jakie interesy, jakie układy?!!! Co ty *****. Jakim ***** bez zasad trzeba być żeby kogoś bezpodstawnie oczerniać.
A jaja to ty będziesz lizać skoro masz takie pedalskie zapędy, wszystko wiedzący kumaczu.
[/quote]
Chyba Cię poniosło. Za dużo się obecnej władzy naoglądałeś. Propaganda rodem z ul. Reymonta niestety już nie przechodzi tak gładko. Dlatego lepiej milczeć zamiast na sile komuś wmawiać, że w przyszłym miesiącu mamy lipiec.
Edit: widziałem pytanie, które mi zadałeś. Po pierwsze nie rozmawiasz z "60-tką" wiec daruj sobie takie pytania. Po drugie, pewnych pytań nie wolno nawet publicznie stawiać a co dopiero na nie odpowiadać.
Mam rozumieć że kibice Cracovii to takie lalusie którym pasuje "zarządzanie"klubem przez FT i czekają na cud że coś się zmieni.Ale grzecznie czekają bez żadnych wyzwisk i nacisków.
Gdyby cała ta energia, która idzie na forum na napierdalanie na wodzów MKS-u została wykorzystana do poprawy naszej sytuacji to szybko zobaczylibyśmy efekty, że nie jest z nami tak źle.
Nastroje rewolucyjne zostały już mocno podgrzane i naprawdę nie ma potrzeby, aby jeszcze więcej pary szło w gwizdek.
IMHO nadchodzi czas realnych działań.
Myślę, że każdy, kto będzie chciał pomóc w tych działaniach bardzo się przyda, ale żadne sprawy organizacyjne nie powinny być poruszane na publicznym forum, w myśl starej rosyjskiej zasady tisze jediesz dalsze budiesz.
[quote='Piszpan Jerzy' pid='1281640' dateline='1506429559']
[quote='MosadKsc' pid='1281546' dateline='1506415024']
[quote='osama12' pid='1281236' dateline='1506362188']
Ch.uj z wynikami. Interesy i uklady grup na Cracovii z zarzadem najważniejsze. Lizcie po jajach pilkarzy i tabisza. Byle się hajs zgadzal.
[/quote]
Jakie interesy, jakie układy?!!! Co ty *****. Jakim ***** bez zasad trzeba być żeby kogoś bezpodstawnie oczerniać.
A jaja to ty będziesz lizać skoro masz takie pedalskie zapędy, wszystko wiedzący kumaczu.
[/quote]
Chyba Cię poniosło. Za dużo się obecnej władzy naoglądałeś. Propaganda rodem z ul. Reymonta niestety już nie przechodzi tak gładko. Dlatego lepiej milczeć zamiast na sile komuś wmawiać, że w przyszłym miesiącu mamy lipiec.
Edit: widziałem pytanie, które mi zadałeś. Po pierwsze nie rozmawiasz z "60-tką" wiec daruj sobie takie pytania. Po drugie, pewnych pytań nie wolno nawet publicznie stawiać a co dopiero na nie odpowiadać.
[/quote]
Brawo, super wiesz co to "60-tka". To powinieneś tez wiedzieć co jest za oczernianie... sztywniaku.
A i w/w art. stosuje organ ścigania,nie dotyczy
on wewnętrznych afer we własnym gronie czyt.kibicow..
Mnie poniosło ? to nie ja zarzucam ekipie kurewskie zachowanie bez jakiego kolwiek pokrycia.
[quote='MosadKsc' pid='1281591' dateline='1506423455']
...
Potrzebny jest konkretny cel jaki chcemy osiągnąć czy to ma być jakiś kompromis z zarządem lub tez jego całkowite pozbycie się( wybieram 2).
[/quote]
pójście na kompromis to jedynie wydłużenie agonii o kilka lat
Beck też nie chciał iść na kompromis z Hitlerem. Może nie chciał wydłużania agonii, za to fenomenalnie ją przyspieszył.
2 dni do meczu, a nie ma jeszcze nawet zalozonego watku. Czyli co, juz kazdy jest gotowy na przegrana, ewentualnie remis ? :shy:
- Edytowany
[quote='wrobelson' pid='1281884' dateline='1506512006']
2 dni do meczu, a nie ma jeszcze nawet zalozonego watku. Czyli co, juz kazdy jest gotowy na przegrana, ewentualnie remis ? :shy:
[/quote]
To wykaz się odwagą cywilną i załóż (bo Kolega gusto robi to nieźle, ale coś pecha przynosi ;)
uprzedzając pytanie "a czemu nie ty?":
Ja założę wątek meczowy przed meczem decydującym o naszym utrzymaniu. Sobie na tym forum i tak
bardziej już nie nagrabię ;), a może będę miał szczęście :P
Mamy większe problemy niż jakiś tam mecz w Gdyni. Kto tam w ogóle będzie grał z Arką?
Banda wypierdalaczy czy leserów bez umiejętności?
[b][u][url=https://www.wikipasy.pl/Galeria:2017-09-25_Cracovia_-_Wis%C5%82a_P%C5%82ock_1:3][color=#3333cc][size=medium]WikiPasy,pl zdjęcia z meczu[/size][/color][/url][/u][/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)