Osobiście mam nadzieję, że wyjdzie Siplak (obok Helika)
-
-
Śląsk Wrocław - Cracovia 25.08 (piątek) godz. 20:30
A ja osobiście Ci powiem że to się nie wydarzy i nie ma żadnej nawet najmniejszej przesłanki która mogłaby o tym świadczyć przed tym spotkaniem nie wie więc na czy opoerasz swoją nadzieję
Probierz mówił, że Dytiatjew gra z meczu na mecz lepiej, więc zakładam, że Helik + Dytiatjew + Siplak na ławce.
Dla mnie to jest równorzędna trójka, do tego wszyscy są w stanie coś wnieść w ofensywie i na nich trzech bym stawiał, przynajmniej do wiosny.
Dytiatjew to aktualnie nasz najlepszy obrońca i powinien grać w każdym meczu. Następni w kolejce: 1) Helik 2) Malar 3) Siplak
Zajebiście że już jutro mecz :))
Zajebiście że też ten mecz może spierdolic cały weekend
Po co się martwić przed meczem. Lepiej nie mieć spierdolonego tygodnia już od czwartku. :D
[quote='pppxx89' pid='1273292' dateline='1503604405']
Dytiatjew to aktualnie nasz najlepszy obrońca i powinien grać w każdym meczu. Następni w kolejce: 1) Helik 2) Malar 3) Siplak
Zajebiście że już jutro mecz :))
[/quote]
Po ostatnim "występie" Malara sadzę, że kolejność może być nieco inna 1)Helik 2)Siplak 3)Malar .
Mnie Siplak bardziej przekonuje niż Helik. Malarczyk musi się poważnie nad sobą zastanowić.
Ktoś wie, gdzie można sprawdzić meczową 18? Podobno Lusiusz pojechał do Wrocławia. Ciekawie.
Wdówka dzisiaj w pierwszej "11"
- Edytowany
[img]https://pbs.twimg.com/media/DIFx-atWAAA-oaH.jpg[/img]
Czyli Chrapek się wykurował ostatecznie.
Co ciekawe, Śląsk wychodzi w pomocy trójką Madej-Srnić-Tarasovs. Wychodzi na to, że Madej zagra jak dawniej na skrzydle, choć Urban wolał go wystawiać w środku na ósemce.
[img]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21150144_502603213409910_3722291740423835416_n.jpg?oh=320ee7f6f0bd1a6f5b1ce3e3f149b8b6&oe=5A316655[/img]
Jednak Pestka na lewej flance
Jakaś kontuzja na rozgrzewce? Sowah był awizowany przecież
To jednak błąd Canal+ :)
Sowah gra - Pestka na rezerwie
[quote='19Rudi06' pid='1273539' dateline='1503685249']
Jednak Pestka na lewej flance
[/quote]
Sowah gra
Jednak sowah
Sowah od początku przecież gra.
Była grafika po wywiadach na której w pierwszej jedenastce był Pestka, potem przed meczem zmienili na Sowaha i mówili że zmiana nastąpiła
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)