[quote='zac' pid='1385102' dateline='1561149106']
Javi ma ważny kontrakt, tak więc o podwyżce raczej nie ma mowy
[/quote]
Czyli żeby negocjować nowy kontrakt to stary musi wygasnąć?
Mam nadzieję, że Twój wpis był żartobliwy.
-
-
Javi Hernandez-witamy w Cracovii
- Edytowany
.....
- Edytowany
Tak na logikę, to w interesie klubu nie jest w tym momencie przedłużenie kontraktu, miał dobry sezon, ale jaka jest pewność , że w następnym da tyle samo drużynie ? ;) Lepiej przeczekać ,on już ma 30-tkę na karku, jest Lopez , Carlitos II, może zamiast płacić, lepiej dla zmiękczenia przytrzymać rezerwach ? ;)
[quote='zac' pid='1385100' dateline='1561148348']
Jak widać po artykułach z gazet, ale i słychać tu i ówdzie, Javi "negocjuje" , to znaczy poprosił o nowy kontrakt, tzn ma jeszcze na rok , ale chciałby już teraz przedłużyć z podwyżką, jakby na to nie patrzeć , to przyczynił się do wejścia Cracovii do LE , czyli w jakiś sposób Cracovia zarobiła, wiadomo podpisywał w innym momencie, ale później przyszedł Gol za niemałe uposażenie, teraz Holender też za frytki nie będzie grał , więc może należałoby trochę docenić ważnego zawodnika z ub. sezonu, czy tak będzie czas pokaże...... a może podąży inna drogą, ale my mamy teraz innych ofensywnych graczy, tak więc nie ma o czym mówić czy za kimś płakać....
[/quote]
Jest pół roku na dogadanie się. Zimą Javi może podpisać kontrakt z innym klubem. Czasu jeszcze sporo na dogadanie się. Zresztą przypomnę, że Cetnarski dostał podwyżkę po udanym sezonie, a w następnym ..uja grał.
Javi, co byśmy bez Ciebie zrobili ;)
- Edytowany
Zero alkoholu na zgrupowaniach, praca to praca =)
- Edytowany
Dolejmy trochę nomen omen oliwy do ognia
https://twitter.com/GerardOliva9/status/1142133347252092928
Tak na razie to średnio nam idzie z tymi Hiszpanami, najpierw Armiche, potem spierdolił Zorro, z Cabrerą się przedłużyć nie udało, Oliva out, ciekawe jak się dalej sprawy potoczą.
Swoją drogą, to się nie dziwię Olivie, że się leczył na własną rękę, jak po tym gdy sygnalizował uraz znowu go wypuścili na boisko.
Gts, nie może być normalnie? O co tu chodzi??
[quote='octop' pid='1385117' dateline='1561162062']
Dolejmy trochę nomen omen oliwy do ognia
https://twitter.com/GerardOliva9/status/1142133347252092928
Tak na razie to średnio nam idzie z tymi Hiszpanami, najpierw Armiche, potem *****ł Zorro, z Cabrerą się przedłużyć nie udało, Oliva out, ciekawe jak się dalej sprawy potoczą.
Swoją drogą, to się nie dziwię Olivie, że się leczył na własną rękę, jak po tym gdy sygnalizował uraz znowu go wypuścili na boisko.
[/quote]
Lekarze na boisku popełnili błąd, nie da się ukryć. Nie oznacza to jednak, że profesjonalny piłkarz może leczyć się jak chce i gdzie chce bez wiedzy klubu. A teraz te publiczne żale...
[quote='Diabel' pid='1385118' dateline='1561162493']
Gts, nie może być normalnie? O co tu chodzi??
[/quote]
O piniondze...tez chcialby zarabiac tyle co inne gwiazdy... bo tez nia jest w naszym zespole
On nie ma złej pensji uwierzcie .
i tak se będzie teraz pykał cały sezon z fochem?
Podobno Oliva sam chciał dalej grać ale lekarze tez powinni lepiej zareagować. I nie chodzi o to ze chciał się leczyć na własna rękę tylko o to że mu źle zrobili pierwsza operacje i w tajemnicy zrobił druga. A te jego nogi i tak wyglądają krucho jak na piłkarza.
Z wpisem Javiego chodzi o co innego i z tego co wiem nie ma się czym martwić.
no to git, to napisz gadget o co chodzi, a jesli nie ma w ogole sprawy to niech ten tweet chlop skasuje, bo sieje ferment
Jeśli we wpisie Javi`ego chodzi o coś innego, to do czego pije Oliva? Nie zorientowany w temacie? Nie zadzwonił do osoby posługującej się tym samym językiem, a komentuje?
Gównoburza.
[quote='craco8878' pid='1385135' dateline='1561192042']
Gównoburza.
[/quote]
Witamy w Cracovii :-)
Eee, jaka tam gównoburza. Nie było piętnastu postów o zawaleniu negocjacji z Covilo, Cabrerą i Vejinovicem, nie było o tabiszmencie, dealu z Weberem, ani o podcieraniu dupy szkłem, to się nie liczy :P
Moze i mamy duzo obcokrajowcow ale patrzac na twitter to elegancko opanowali co najmniej jezyk pisany :) zwlaszcza oliva
A jesli dzieje sie cos zlego, to mysle ze sytuacja rok temu duzo nauczyla i tym razem w sztabie sa madrzejsi. Przynajmniej tak bym chcial aby bylo, jesli jest konflikt.
- Edytowany
[quote='kaleb' pid='1385134' dateline='1561191753']
Jeśli we wpisie Javi`ego chodzi o coś innego, to do czego pije Oliva? Nie zorientowany w temacie? Nie zadzwonił do osoby posługującej się tym samym językiem, a komentuje?
[/quote]
Ja się mogę oczywiście mylić, ale może chodzi po prostu o to, że Torres zakończył karierę?
A, że Oliva odpowiedział.. tego nie potrafię wyjaśnić :).
Javi od poniedziałku będzie trenował z Serafinem i Oliwą.Dziś wraca
Czyli powtórka z zeszłego roku z Covilo?
czy u nas nigdy nie może być normalnie ? zawsze jakiś kwas
Jeśli to znowu powtórka z Covillo to w kontraktach należy wpisywać ogromne kary finansowe za takie postępowanie.
Wspaniale, dowiemy się o co chodzi czy będzie jak z Covilo że uj wie o co chodzi (oprócz pieniędzy)
Przestraszył się konkurencji?
Ktos im placi za takie zachowania?? Bo to nie wygląda normalnie patrzac na teraz i rok wczesniej...
https://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/komunikat_mks_cracovia_ssa__javi_hernandez
I wszystko jasne
Czyli powtórka z rozrywki.
Posiedzi na ławce w rezerwach po jakiś Boguchwałach, Biłgorajach to mu przejdzie. Pisze na ławce bo zaczynam mieć obawy jak podejdzie do gry????
Nie wiem czy wszystko - teraz pewnei zawodnik powie swoje. szkoda, że pewne rzeczy w klubie nie mogą sie zmienić.
Następny gwiazdor co mu odpierdala?
to są jakieś jaja - zawodnik nie wie na czym polega kontrakt i że nie można od tak po prostu sobie odejść kiedy się chce?
Jak mozna chciec isc do kogos kto nie chce za Ciebie placic...?? Co to za oferta w ogole jest, Abo nie rozkminiam. Dla mnie to jakies celowe krzywe zagrania, nie wiem tylko kogo...wczesniej takie rzeczy nie mialy miejsca...
qrwa do legi niech jeszcze idzie, coraz bardziej irytujące są te hiszpańskie gwiazdeczki, brudasy i przękrętasy
To nie wina klubu tylko zawodnika, jesli nie wie co to znaczy kontrakt to niech sp...ala
- Edytowany
Oby nie było jak z Cierzniakiem w GTS. Przenieśli go do rezerw i potem kontrakt został rozwiązany z winy klubu. Tyle, że tu zdaje się opinia trenera się też liczy. Wystarczy, że Probierz oświadczy, że powodem przeniesienia do rezerw była jego forma sportowa.
[quote='Mathauzz' pid='1385200' dateline='1561215226']
Jak mozna chciec isc do kogos kto nie chce za Ciebie placic...?? Co to za oferta w ogole jest, Abo nie rozkminiam. Dla mnie to jakies celowe krzywe zagrania, nie wiem tylko kogo...wczesniej takie rzeczy nie mialy miejsca...
[/quote]
Covilo się udało, to czemu Javiemu ma się nie udać, tamta sprawa musiała narobić gnoju i narobi.
Ale co masz Szaleniec do Klubu?
Gość ma kontrakt - sam go podpisał, Klub się wywiązuje ze swoich obowiązków on ma się wywiązywać ze swoich a nagle się ksieciuniowi odwidziało i jeszcze robi specjalnie kwas na zgrupowaniu, próbując szantażować Klub wykorzystując zapewne zeszłoroczną jazdę z Covilo
Klub ma się dać szantażować zawodnikom i tak o po prostu podwyższać PODPISANY kontrakt bo sobie pan kopacz wymyślił? Nie chce mu się grać to spierdalać
A ja wiedząc że nic się w klubie nie zmieniło i Probierz o niczym nie decyduje tylko transferami i kontraktami zajmuje się tabisz, to nie wierzę w żadne pierdu pierdu na oficjalnej.
Coś jest nie halo z kontraktem a zakupili awaryjnie tego całego Pele żebyśmy sobie ewentualnie głowy Javim nie zawracali. On jakiś czas temu chciał stabilizacji więc nie wierzę że nagle znowu chciał uciekać. W Cracovii jest gwiazdą niczego mu nie brakuje.
Zaczekam na informacje z innej strony nim będę po nim jechać bo już przy Covilo się nieco przejechałem jak się okazuje. Klub ważniejszy od zawodników ale to jak się tutaj dalej traktuje ludzi decyduje o tym że nie przychodzą do nas żądni Polacy. Nie przychodzą bo wiedzą co się tu dzieje
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)