Czyli wypowiedz Probierza na konferencji to sciema?
-
-
Javi Hernandez-witamy w Cracovii
Która? Na konferencji mówił, że Javi jest przygotowany do sezonu, więc zakładam, że go w tym czy innym wymiarze czasowym zobaczymy dzisiaj.
A czy na środku czy z boku... pewnie się będą wymieniać z Mihalikiem miejscami.
Jeśli tylko Javi zagra to myślę, że Mihalik będzie szarpał na skrzydle. Zamiany miejscami w trakcie meczu też pewnie wchodzą w grę.
Pytania są dwa jeśli Hernandez zagra:
1) jak zagra indywidualnie?
2) jak wkomponuje się w zespół?
Prawdopodobnie zamelduje się od pierwszej minuty za Szczepaniaka, a Mateusz na pierwszego zmiennika.
Ja zakładam, że zagra połówkę, pewnie drugą.
Nie wiedzialem, ze jest kuzynem Gutiego :cool:
Javi - mam nadzieję, że idealnie wkomponujesz się do naszej drużyny. Zawsze dobrze graliśmy, gdy mieliśmy niezłych środkowych pomocników (Giza, Cetnarski, może też Suvorov za Szatałowa)
Będzie grał z "19" . Z tym numerem mam same dobre wspomnienia : Nowak , Suvorov to byli przyzwoici piłkarze. Javi też da radę !
4 dni później
Kuzyn Gutiego z Realu Madryt chce pomóc Cracovii
Kiedy usłyszał o zainteresowaniu Cracovii, nie wahał się: – Kraków już znałem i uważam, że to najlepsze miasto w Polsce. Wiedziałem, że „Pasy” to dobry zespół, choć może sezon nie zaczął się dla tej drużyny najlepiej.
Hernandez wierzy, że w Krakowie nie czeka go powtórka z walki o utrzymanie w ekstraklasie. – Po sześciu meczach trudno oceniać postawę zespołu – przekonuje. – Jak los się odwróci i uda nam się zanotować kilka dobrych rezultatów z rzędu, jestem przekonany, że złapiemy wiatr w żagle. Trener Michał Probierz notował świetne wyniki w Jagiellonii. Dlatego wierzę, że zaczniemy się piąć w górę tabeli.
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/sport/a/kuzyn-gutiego-z-realu-madryt-chce-pomoc-cracovii,12410608/
17 dni później
Po dzisiejszym meczu nadal uważam, że nie mamy klasycznej 10-tki czyli reżysera gry. Napiszę więcej!
Człapiący Budziński był o klasę lepszy od Hernandeza. Jestem przekonany, że przy niektórych kontrach potrafiłby oddać groźny strzał lub lepiej podać.
Budzik nadal jest wolnym graczem. W innym klubie będącym w tak dramatycznej sytuacji na ostatnim miejscu porzucono by wszystkie uprzedzenia w stosunku do niego i próbowano przekonać go do powrotu.
100 PROCENT RACJI -Budziński nawet człapiący 100 razy lepszy od nieudacznika Henandeza .Podobnie Cetnarski .
Rzuty roczne to popis nieudolności .Jak można wykonując 3 rzuty rożne wybić je na pierwszy słupek na poziomie pasa (podając do obrońcy ).
Budzik wróć !!!
Oczekujecie Budzika na Białym Koniu? :rolleyes: Hernandez wczoraj rzeczywiście tragedia,ale jeszcze bym go nie skreślał.Tak naprawdę to jego pierwszy mecz w wyjściowym składzie.
jak odpali to pospadamy z foteli.
No nie przekonuję mnie ten gość, Budzik go czapką nakrywa.
Ale nam się trafił turysta!!!
W ekstraklasie panuje moda na Hiszpanów. Pytam więc, dlaczego inne kluby ściągają tych piłkarzy z Hiszpanii, a My z Górnika Łęczna?
Szczerze się przyznam, że wczoraj liczyłem na więcej .Taki nieprzekonujący , bezbarwny .Chyba potrzebuje więcej czasu i treningu z drużyną .
[quote='hank' pid='1277386' dateline='1505045552']
Szczerze się przyznam, że wczoraj liczyłem na więcej .Taki nieprzekonujący , bezbarwny .Chyba potrzebuje więcej czasu i treningu z drużyną .
[/quote]
Też liczyłem na więcej. Jak komuś 3 tygodnie w tym zgrupowanie z drużyną to za mało, to prochu już raczej nie wymyśli :(
Obym się mylił.
[quote='ronnie79' pid='1277262' dateline='1505027706']
Oczekujecie Budzika na Białym Koniu? :rolleyes: Hernandez wczoraj rzeczywiście tragedia,ale jeszcze bym go nie skreślał.Tak naprawdę to jego pierwszy mecz w wyjściowym składzie.
[/quote]
Na białym Kangurze [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Już wciągnął naszą ligę nosem czy coś przegapiłem? Hahahahahaha :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)