Jedziemy z udaną serią zakładanych wątków ;)
-
-
Cracovia - Lech Poznań,6 Sierpnia,godz.18.00
A coś za wątek założył bo nie wiem czy zamknąć ten?:)
A serio to bawcie się w zabobony. Przecież od lat to nic nie dało koledzy :)
Wątek powinien zakładać moderator.
a wątek o meczu z Lechem - szczególny moderator :P
Przyjaźń na trybunach,a na boisku wojna...Szybka rehabilitacja nas czeka.Lech po meczu z Utrechtem,a my na wkurwieniu. Spokojne 3-0 ,a później piwko ze znajomymi poznaniakami.
Balonów pompować nie mam ochoty. Wczorajszy mecz i dzisiejszy, pokazał gdzie jest Lech, a gdzie Cracovia - remis przyjmę z wielka radością.
Ja chcę zwycięstwo ale taka już nasza liga, że może być bardzo różnie. Wiadomo, że Lech większość meczy wygrywa ale kto powiedział, że to będzie akurat ten? Nie macie co popadać ze skrajności w skrajność bo piłkarze Cracovii nie są piłkarskimi ogórkami także wynik otwarty choć pewnie dużo będzie zależało od postawy Lecha w czwartek. Jak wygramy w czwartek to będzie więcej luzu w grze a jak nam się noga podwinie to obawiam się przełożenia na ligę,
Jeśli pójdziemy serią z tego sezonu to z Lechem będzie 1-1, a u sąsiadki niesprawiedliwe 1-0 do przodu ( po jeszcze dwóch prawidłowo strzelonych, ale nieuznanych golach).
Biorę dziś w ciemno taki scenariusz ;)
ciężki mecz, z rozkręcającym się Lechem. Remis będzie ok.
A będzię od tej kolejki typer frekwencji???
Po co tak kretyński wątek
[quote='ian thorpe' pid='1266449' dateline='1501533002']
ciężki mecz, z rozkręcającym się Lechem. Remis będzie ok.
[/quote]
Moze i rozkrecajacy sie, moze i bardziej naoliwiony, bo czesciej pracuje od poczatku sezonu, ja jednak mam nadzieje,ze bedzie zmeczony samym meczem pucharowym lub swietowaniem awansu do kolejnej fazy europejskiej przygody i dzieki temu uda nam sie wyjsc z twarza z tego pojedynku.
Ja tam wierzę, że wygramy !
A wiara czyni CUDA! :D
okej może być remis ...
jestem ciekaw co o meczu myślą sami piłkarze
Licze oczywiscie na zwyciestwo, ale oby nie bylo tak, ze Rymaniak ostatnio z nami zagral mecz z zycia bo chcial sie wykazac z dobrej strony, grajac z klubem w ktorym jeszcze dosyc nie dawno byl. Oby Rakels tak samo nie zrobil ... :)
Pss.Lech ma tu swoich ludzi. Permanentna inwigilacja.
Piłkarze nie mają nic myślec o meczu tylko dawac z siebie maxa do ostatniej minuty!
Nie głupi pomysł.
Remis w ciemno . Piast który był od nas lepszy przez 75 minut meczu dostał 5 .
Remis jest dla zmęczonych i słabych.
Drużyna jest w przeglądzie, będzie się zgrywać z postępem czasu. Na razie widać rotacje składem, którego trzon będzie się formować. Wynik meczu bardzo niewiadomy, bo w dużej mierze właśnie zależy od postawy Cracovii - zagra dobrze jak na wyjeździe w Gdańsku czy pogubi się jak z Koroną. Lech jest faworytem, ale będzie 3 dni po meczu w Lidze Europejskiej, no i jeden wygrany mecz w naszej lidze nie świadczy o dobrej formie dlatego: tylko 3 punkty! ;)
A ja życzę Lechowi przejścia Utrechtu po dogrywce i karnych,upalnej pogody we czwartek,no i niech chłopaki jeszcze poświętują awans do soboty.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)