Napisałem mu Instagramie, że mam nadzieję na pierwszy skład w meczu z FKS. Polubił komentarz, więc on chciałby grać. Także pierdolenie gargamela znów można włożyć między bajki.
-
-
Oleksiy Dytyatev - ukraiński wieżowiec. Witamy!
- Edytowany
[quote='tcf' pid='1474203' dateline='1613860055']
Napisałem mu Instagramie, że mam nadzieję na pierwszy skład w meczu z FKS. Polubił komentarz, więc on chciałby grać. Także pierdolenie gargamela znów można włożyć między bajki.
[/quote]
Nie osmieszaj sie. Kazdy chce grac. To ze polubil twoj komentarz, jest wyznacznikiem jego formy? :D
Zapytam - grales keidys na slizgawie, ze sie do mnie dopierdalasz?
Takze twoje pierdolenie o formie Dytjateva z instagrama mozna wlozyc miedzy bajki
Wersję musisz ustalić: czy jest nie w formie, czy ma złapać kontuzję. Już zdążyłeś zmienić.
Grałem na slizgawie, Olek też grał z Wisłoką- jak mogłeś przeczytać na poprzedniej stronie.
[quote='tcf' pid='1474250' dateline='1613905885']
Wersję musisz ustalić: czy jest nie w formie, czy ma złapać kontuzję. Już zdążyłeś zmienić.
Grałem na slizgawie, Olek też grał z Wisłoką- jak mogłeś przeczytać na poprzedniej stronie.
[/quote]
Musi grac bo lajknal twoja wiadomosc na instagramie
A z wisloka zagral (w 2 druzynie) zeby dojsc do formy. To chyba naturalne?
- Edytowany
[quote='gargamel9998' pid='1474078' dateline='1613813732']
Gosc jest po kontuzji, boiska sa sliskie. Nic tylko czekac i wpuszczac goscia, by odnowila mu sie kontuzja.
[/quote]
To tu masz dowód, że zmieniłeś zdanie. Chyba, że w sparingach nie grożą kontuzje?
Od Marqueza byłby lepszy nawet z nogą w gipsie. Ale żeby to wiedzieć musiałbyś oglądać mecze.
Grożą kontuzjami ale podczas gry się częściej odpuszcza niż w lidze. Trenerzy nie raz powtarzają wtedy - spokojnie, są trudne warunki, nie ryzykujmy kontuzjami :)
[quote='tcf' pid='1474266' dateline='1613919813']
[quote='gargamel9998' pid='1474078' dateline='1613813732']
Gosc jest po kontuzji, boiska sa sliskie. Nic tylko czekac i wpuszczac goscia, by odnowila mu sie kontuzja.
[/quote]
To tu masz dowód, że zmieniłeś zdanie. Chyba, że w sparingach nie grożą kontuzje?
Od Marqueza byłby lepszy nawet z nogą w gipsie. Ale żeby to wiedzieć musiałbyś oglądać mecze.
[/quote]
Tak sie sklada ze ogladam wszystkie mecze Cracovii.
Dla twojej wiadomosci, wiekszosc moich postow, ma odzwierciedlenie w polskiej pilce (czy nawet na tym forum)
Ponawiam pytanie - czy masz do mnie personalny problem, ze zawsze sie do mnie dopierdalasz?
Koziolek wytlumaczyl ci dlaczego Dytjatev zagral w sparingu z Wisloka a nie gral w lidze. No chyba ze dla ciebie wyznacznikiem formy jest lajk na instagramie o czym wspomniales.
Nie pozdrawiam
6 dni później
A ja się jeszcze raz pytam:
[b]Dlaczego nie gra Dytiatiew, który jest o klasę lepszy od Marqueza i Rodina?![/b]
Kontuzję już dawno wyleczył.
Olku WRÓĆ!
Pewnie jest oszczędzany na rozgrywki w 1 lidze.
[quote='farciarz2' pid='1475508' dateline='1614524212']
A ja się jeszcze raz pytam:
[b]Dlaczego nie gra Dytiatiew, który jest o klasę lepszy od Marqueza i Rodina?![/b]
Kontuzję już dawno wyleczył.
[/quote]
A no dlatego, że ma charakter. A Probierz takich nie lubi! Bo to tylko on ma być tu gwiazdą...
Zawodnicy o silnej osobowości nie są tu mile widziani i szybko odchodzą !
Mówiąc jeszcze bardziej konkretnie:
Zawodnicy, którzy chcą osiągnąć sukces sportowy są tutaj niemile widziani, niestety
[quote='hank' pid='1475662' dateline='1614530160']
Zawodnicy o silnej osobowości nie są tu mile widziani i szybko odchodzą !
[/quote]
To kiedy się u niego objawiła ta silna osobowość? Bo jest w Cracovii czwarty rok.
- Edytowany
Już ? Strasznie szybko leci ten czas .;)
A tak poważnie , chyba jedyny chłop z jajami , który się uchował .I dziwię się , że nie gra , od Marqueza trudno być słabszym .
Pewnie czymś podpadł u ogrodnika bo czym można wytłumaczyć jego brak.
tym, że wrócił po ciężkiej kontuzji? tym, że po takim urazie i kosztownej operacji, która wymaga potem długotrwałem kontuzji, śliskie zmrożone boiska nie są najlepszym środowiskiem do bezpiecznego powrotu?
nie szukajcie dziury tam gdzie jej nie ma. skupcie się na celu
#FilipiakOut
[quote='SaNtO' pid='1475859' dateline='1614583816']
tym, że wrócił po ciężkiej kontuzji? tym, że po takim urazie i kosztownej operacji, która wymaga potem długotrwałem kontuzji, śliskie zmrożone boiska nie są najlepszym środowiskiem do bezpiecznego powrotu?
#FilipiakOut
[/quote]
może rozmowy o przedłużeniu umowy rozpoczęli?
[quote='nkrzych' pid='1475863' dateline='1614584761']
[quote='SaNtO' pid='1475859' dateline='1614583816']
#FilipiakOut
[/quote]
może rozmowy o przedłużeniu umowy rozpoczęli?
[/quote]
Może negocjują partycypacje w kosztach leczenia ?
[quote='mariusz' pid='1475849' dateline='1614577711']
Pewnie czymś podpadł u ogrodnika bo czym można wytłumaczyć jego brak.
[/quote]
Jest dobrym kumplem J Gola. Może tu trzeba szukać odpowiedzi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)