Zupełnie niepotrzebnie wziąłeś mój komentarz do siebie.
-
-
Sergei Zenjov - witamy w Cracovii!
Ian a nie prawdę pisze .Przyszedł zagrał 2-3 dobre mecze i potem z każdym meczem gorzej .Wiosną grał jak menel nie dało się na to patrzeć i chciało się czymś rzucić .Z Płockiem zagrał bardzo dobrze to nie rozumiem twoich obiekcji .Mam zakłamywac rzeczywistość i pisać że zagrał źle ?
Wspólny mianownik IAN to wiele meczy co go nie było na boisku . Od kogo jak nie od gościa co jest ograny w kilku ligach , jest reprezentantem Estonii można wymagać stabilności ?
Znowu bramka i poprzeczka. Oby tak dalej !
Oby więcej bramek, a mniej poprzeczek. :)
2 już mecz na duży plus .Oby tak dalej bo widać że forma idzie do góry .
Poczekajmy do niedzieli , to będzie najlepszy wykładnik aktualnej sytuacji . Hossa czy tylko krótki skok wzwyż ?
Nie zagłaskujmy go. Kto widział mecz w Rybniku? Nie oceniajmy po statystykach. Mecz trwał 90 minut, a nie czytałem nigdzie, żeby Zenek swoją grą szokował drugoligowych przeciwników. Sama bramka ponoć z przyłożenia, więc na wyżyny wspinać się nie musiał. Nie kwestionuje zwyżki formy Zenka, ale konia z rzędem temu, kto w tą zwyżkę wierzy, po roku oglądania wyczynów Zenyova.
Dorwas, prosze Cię, nie wypowiadaj sie o meczu, którego nie widziałeś.
31 dni później
Zenek dzisiaj dramat - w sumie jakieś dwa lepsze mecze i znów zjazd zalicza. Szkoda, bo myślałem, że się już jakoś odblokował.
Dzisiaj najsłabszy zawodnik Cracovii.
Wrócił niestety stary, dobry Zenjow. Po kilku lepszych meczach niespodziewany zjazd jak po równi pochyłej . Co jest tego powodem ?
Wczoraj bardzo słabo i to najbardziej zastanawia ta ogromna aplituda .Zagra jak menel by potem zagrać dobrze i znów menel .Wczoraj dramat -nic z przodu i zobaczcie jak ,,kryje ''Rymaniaka przy główce w 6 minucie .To był jego zawodnik i piłkarz pilnował powietrza .
26 dni później
Błagam - niech go ktoś porwie i wywiezie gdzieś w pi.zdu byle nie dał rady wrócić!!!
parodysta
Ktoś powie hola hola, przecież ten gość jest reprezentantem Estonii... i co z tego, jak w tej samej reprezentacji regularnie gra pewien jegomość z nadwagą, przebywający na co dzień w IV ligowych rezerwach Piasta... Poza tym wydaje mi się, że każdy z nas tutaj obecnych pokazał by więcej walki i zaangażowania na boisku tych ten typ, umiejętności na A klasę max!!!
W ofensywie dramatycznie słabo (beznadziejne i niesamowicie przewidywalne zejscia z pilka na lewa noge) ale w defensywie kilka bardzo dobrych interwencji.
Eee tam, trener mówił, że jest mocna konkurencja na bokach bo jest Wdowiak, Zenjov, Serderow i Culina! :dodgy:
Zajmij się rolnictwem a probierza weź jako ogrodnika.
[quote='RobertoBaggio' pid='1348476' dateline='1543098007']
Zajmij się rolnictwem a probierza weź jako ogrodnika.
[/quote]
Taaaa, przy nich to by nawet chwasty uschły.
27 dni później
Co się dzieje z Zenkiem? Coś go nie widać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)