[quote]#post1578840 ... Zdaje się, że w Anglii liczy się najpierw bilans bramek...[/quote]
Tak w Anglii liczą sie bramki a dokladnie roznica bramek miedzy strzelonymi a straconymi...
-
-
CRACOVIA CLJ
- Edytowany
Z 5 najsilniejszych lig, w 3 decyduje bilans bramek: Anglia, Niemcy, Francja. We Włoszech i Hiszpanii, tak jak u nas, liczą się mecze bezpośrednie.
nie wiem czy to powód do radości dla prezesa, przecież trzeba ciąć koszty, a tu znów takie dalekie wyjazdy
[quote]#post1578821 [quote]#post1578796 pykneliśmy słabiutką Arkę, szkoda że nie wyżej bo sytuacje były, chociaż te dwie pierwsze bramki dość dziwne[/quote]
No właśnie, dość dziwne. Zostawmy to...[/quote]
No bez przesady, nie szukajmy tego typu podtekstów. Gdyby miało coś być "ułożone", to nie tak i nie w tym momencie.
A w ogóle wygląda na to, że dochodzimy do tego, jak ma być. W ekstraklasie my wygrywamy z Wisłą P., Legia ze Śląskiem. Juniorzy Jagiellonii przegrywają z grającą o pietruszkę nie przepadającą za nami drużyną, Śląsk nie wygrywa z grającą o pietruszkę drużyną (w przypadku zwycięstwa Śląska i utrzymania innych wyników leci Jagiellonia, żeby nie było, że chodzi o nas). I gra się o zwycięstwo w każdym meczu i TAK MA BYĆ!
[quote]#post1578899 [quote]#post1578821 [quote]#post1578796 pykneliśmy słabiutką Arkę, szkoda że nie wyżej bo sytuacje były, chociaż te dwie pierwsze bramki dość dziwne[/quote]
No właśnie, dość dziwne. Zostawmy to...[/quote]
No bez przesady, nie szukajmy tego typu podtekstów. Gdyby miało coś być "ułożone", to nie tak i nie w tym momencie.
A w ogóle wygląda na to, że dochodzimy do tego, jak ma być. W ekstraklasie my wygrywamy z Wisłą P., Legia ze Śląskiem. Juniorzy Jagiellonii przegrywają z grającą o pietruszkę nie przepadającą za nami drużyną, Śląsk nie wygrywa z grającą o pietruszkę drużyną (w przypadku zwycięstwa Śląska i utrzymania innych wyników leci Jagiellonia, żeby nie było, że chodzi o nas). I gra się o zwycięstwo w każdym meczu i TAK MA BYĆ! [/quote]
ale absolutnie, ja nie chciałem nic sugerować, napisze może inaczej, bramkarz Arki miał bardzo słaby dzień
[quote]#post1578913
ale absolutnie, ja nie chciałem nic sugerować, napisze może inaczej, bramkarz Arki miał bardzo słaby dzień[/quote]
A z tym się w pełni zgodzę. Oczywiście, to juniorzy, ale takiej bramki jak na 2:0 to trochę nie wypada puszczać...
Jedna uwaga Kacyku do Twoich wywodów. Sąsiadka z Jaćką nie grała o pietruszkę tylko o brązowy medal MP.
[quote]#post1578925 Jedna uwaga Kacyku do Twoich wywodów. Sąsiadka z Jaćką nie grała o pietruszkę tylko o brązowy medal MP.
[/quote]
a to sorry, nie zauważyłem. Popatrzyłem na końcową tabelę - nie zauważyłem tego, że mogli to zdobyć gdyby Raków nie wygrał. Interesowałem się głównie innym kawałkiem tabeli 😉
„Wykonaliśmy kawał bardzo dobrej roboty jako zespół. Wielki szacunek dla trenera Ankowskiego za to, że w trudnej sytuacji poprowadził nas w odpowiednim kierunku. Trenerze, dziękujemy” – podkreśla w rozmowie z klubowymi mediami Oliwier Hyla, kapitan Cracovii.
Z klasą kapitan.
Sandecja awansowała do CLJ U19 👍
- Edytowany
Górnik Zabrze Mistrzem Polski juniorów w kategorii U17
1 mecz :
Górnik Zabrze 2-3 Legia Warszawa
Hubert Jasiak 79 (k), 83 (k) - Cyprian Pchełka 54, Mateusz Szczepaniak 64, Oliwier Olewiński 72
2 mecz :
Legia Warszawa 1-4 Górnik Zabrze
Oliwier Olewiński 86 - Hubert Jasiak 26, 37, Damian Strączek 69, Dominik Skiba 80
Ten nie dobry Hubert Jasiak co sie w Cracovii nie nadawal....
Nie on się nie nadawał ino jego ekscelencji harnasiowi się nie podobał.😂
To jest skandal, a ten frajer nadal urzęduje w Klubie!
Ciekawe czy Stawowy już przestał płakać, że U19 utrzymane z Aną 😂
31 dni później
No i stało się , Mateusz syn Jakuba , po 2 latach wciskania go na siłę do starszych roczników w końcu dogonił w rozwoju swój rocznik ! Brawo !!
Ale i tak takich przywilejów jak on nie miał nikt inny w klubie, nawet starsi zawodnicy.
To wszystko było kosztem innych wartościowych chłopaków, którzy niestety ale musieli odejść z klubu.
Po trupach byle do celu...
Nie ma miejsca dla nikogo o tym nazwisku w Cracovii!
28 dni później
Czy gwiazdy z ekstraklasy będą grać w pierwszym meczu clj?
- Edytowany
Dzisiaj zainaugurowały sezon nasze drużyny CLJ . Nasz zespół U19 wygrał na wyjeździe z Rakowem 3:2 , wynik i gra cieszy, ale martwi chyba poważna kontuzja Michała Kęski. Natomiast nasza drużyna U17 pokonała u siebie Motor Lublin 3:2 . Brawo !!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)