Wracając jeszcze do meczu U17, to w oficjalnym sprawozdaniu widać sporą różnicę nie tylko w wyniku ale też sztabie szkoleniowym. W Cracovii jest trener i asystent , u psiórów jest trener, 2 systentów, trener bramkarzy. fizjoterapeuta, i psycholog sportu.
-
-
CRACOVIA CLJ
zero postów po zwycięstwie derbowym. milion postów po porażce
Zwycięstwo po bardzo dobrej grze i przede wszystkim walce !! Ja wiem , że to mecz derbowy, ale czemu tak nie jest w każdym meczu ? Bardzo ważne też w kontekście walki o utrzymanie . Teraz rolą sztabu szkoleniowego jest znalezienie odpowiedzi jak zbilansować na wiosnę realizację celów szkoleniowych ze skuteczną walką o utrzymanie w CLJ .
- Edytowany
Brawo Cracovia U-19 Pany. Teraz przepracować spokojnie i solidnie zimę i zawalczyć o utrzymanie na wiosnę!
[b]Edycja z 05.12.2022 o godz. 09:07 (scalono posty)[/b]
Wiem, że U-17 - 2:5 w plecy, ale nikt nie zwrócił uwagi na bramkę "naszej nadziei" młodego Tabisza!
Jedno zwyciestwo , nawet derbowe wiosny nie czyni , wyglada na to, że zmarnowano cała rundę . O utrzymanie bedzie niezwykle trudno , trzeba wygrywac mecz za meczem .
Wojtek pierwszy raz wygral derby!! brawo, wreszcie!
Bardzo dobrze wyglądali mentalnie Nasi zawodnicy, przekonani w to co robią - kapitalnie ich ciągnął kapitan przez cały mecz.
W wypowiedzi po meczu Pepe wskazał, że agresja, zaangażowanie, stworzenie małej „wojny” miało doprowadzić do zwycięstwa.
- Edytowany
[quote]#post1558974 Wojtek pierwszy raz wygral derby!! brawo, wreszcie![/quote]
Hm a na pewno całą historię derbów juniorskich sprawdziłeś...zwłaszcza końcówki poprzedniego tysiaclecia😋
[quote]#post1558987 [quote]#post1558974 Wojtek pierwszy raz wygral derby!! brawo, wreszcie![/quote]
Hm a na pewno całą historię derbów juniorskich sprawdziłeś...zwłaszcza końcówki poprzedniego tysiaclecia😋 [/quote]
Słuszna uwaga 😁
Probierz też wygrał derby 😡
Orest Lenczyk też wygrał derby,,,,
zapomnialem Hhalidzie o tym okresie dzailalnosci WojciechaWonsa.
Mnie nie przeszkadza, że są teraz na 14 miejscu, jeżeli to oznacza, że wreszcie dotarli się z trenerem, bo o sferę mentalną można w derbach być spokojnym. Ważne, żeby na wiosnę ruszyli ze zdobywaniem punktów.
Zwróciłem też uwagę na niezłe wyszkolenie techniczne naszych juniorów, a jednocześnie lepsze warunki fizyczne ubogich z Reymonta. Jak widać nie aż tak ubogich, sądząc po tym składzie sztabu U-17. Kto im za to płaci?
Przy tym wąsatym kandydacie na trenera nic nie ruszy na wiosnę.
Gdyby nie zaangażowanie, walka, a jego ustawianie zespołu jak wcześniej to by junior starszy skompromitował się w derbach.
Chłopcy grali dla siebie, serduchem wygrywając.
Ten człowiek wraz z asystentem psują wszystko co jest od środka.
Dowodem jest nawet radość chłopaków po bramkach w derbach - nikt nie podbiega przybić nawet piątki ze sztabem.
Dla mnie to nie jest żaden dowód. Nie obserwowałem meczu na żywo, tylko relację; jak było przy zmianach, jak po zakończeniu meczu - tego dokładnie nie widać.
- Edytowany
Powinien już pakować walizki on i jego przydupas Szweda.
Brak radości chłopaków - o czym to świadczy? O tym jak traktują skandalicznie chłopaków, szatnię, że nikt z nimi się nie identyfikuje.
A wynik derbowy to nie zmienia żadnego poglądu, że muszą zostać zwolnieni, nawet nie wygrali nagle przez żaden styl Stawowego czy tikitakę tylko walką i charakterem.
Lepiej nie mieć trenerów w ogóle niż ich.
[b]Edycja z 05.12.2022 o godz. 20:21 (scalono posty)[/b]
@niegramotnyj#21907
Dowodem jest miejsce w tabeli, zepsuł cały pion juniorów.
Rocznik 2004. dwa lata temu zdobył brąz U-17 za Trenera Guji, rok temu walczyli do ostatniej kolejki o medal. Teraz w strefie spadkowej zakopani…
Kompromituje się wynikami i zachowaniem.
Jego tikitaka to się chyba opiera jak duży wpierdol dostać - jak pykali z Lechem to 5:0 tydzień wcześniej z Arką również.
To zwycięstwo nic nie znaczy w kontekście umiejętności Stawowego - należy go natychmiast zwolnić żeby utrzymać CLJ U-19.
Psują razem z Szwedą (asystentem) chemię w zespole, zawodnicy kompletnie nie stoją po ich stronie. Miejsce w tabeli świadczy też wiele…
Przecież to są wariaci. Na jakiej podstawie można zastanawiać się czy ich może zostawić?
Nie ma żadnej podstawy!
Wyniki wołające o pomstę do nieba - w strefie spadkowej ze stratą nie małą, a w dodatku te jego słynne gierki, podchody, śledztwa…
Milczenie Lewandowskiego nawet w wywiadach jest rozpatrywane jako bunt. Tutaj zawodnicy nawet nie cieszą się z nim i Szwedą po bramkach z psami.
Jak oglądał ktoś mecz to wielkiej tikitaki stawowego żadnej nie było - była za to niesamowita walka chłopaków o to żeby wygrać derby i nie tonąć w strefie spadkowej.
A topi ich on!!!
- Edytowany
Najlepszym dowodem jaka jest relacja między Stawowym a drużyną jest sytuacja po meczu , kiedy kapitan Cracovii Hyla podbiega przybić piątkę z trenerem ….. Gują !!
@zac#1501
Na marginesie, bardzo dobry trener, znający realia klubu, który osiągnął z tymi właśnie chłopakami medal MP. Idealny kandydat żeby zastąpić wuefistę z marnym lizusem i uratować CLJtkę.
Stawowy natychmiast out!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)