@sanek#40182
Trener Konrad Stańczyk. Od dwóch lat pracował w klubie jako asystent różnych grup juniorskich.
-
-
CRACOVIA CLJ
Za opiekę nad młodym to medal powinien dostać pseudotrener Dudziński.
- Edytowany
w meczu o wysoką stawkę po 25' CLJ U19 prowadzi 2:1 z Lechią w Gdańsku
ważny wynik bo drużyny tuż znad strefy spadkowej punktują
Na tą chwilę 5.2 dla nas
Wąs King😂
Brawo ważne punkty
Koniec. Wygrywamy 5:2
już koniec - 4 pkt straty do miejsca dającego utrzymanie
bardzo ważne punkty
za tydzień mecz z liderującym Górnikiem Zabrze, który jak dotąd na wyjeździe 4-1-0
Brawo !!
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-10/57478c3a-eb75-497a-a20a-16193e2f402e-jpeg-70985937.jpeg[/img]
[quote]#post1554059 Koniec. Wygrywamy 5:2[/quote]
Kto to jest ten Szewczuk zdobywca 2 bramek
młody piłkarz 🛶
5 dni później
całkiem przyjemną piłkę grają te juniorki Stawowego
- Edytowany
[quote]#post1554800 całkiem przyjemną piłkę grają te juniorki Stawowego[/quote]
Naprawdę ?? Oglądałem 20 minut drugiej połowy i nic tam fajnego nie widziałem poza wynikiem
Frajersko remisują. I tyle.
Druga połowa trochę słabsza w naszym wykonaniu. Wynik końcowy 2:2
Mi się gra podobała. Drużyna pokazała "tą lepszą stronę" Stawowego. Gra podaniami, bez prymitywnej gry. I to co rzuciło mi się w oczy - gra zespołowa na wyższym poziomie niż indywidualne umiejętności poszczególnych piłkarzy. Na tle solidnej drużyny, typowo w moim odczuciu zbudowanej pod wynik w piłce juniorskiej, nasi młodzi wyglądali dobrze, grając w piłkę co najważniejsze.
remis z liderem. mogło być lepiej ale myślę żę idzie ku dobremu, poczekałbym jeszcze z oceną
- Edytowany
A na co chcesz czekać ? We wczorajszym meczu zagrało w 1 składzie 8 zawodników z rocznika 2004 , mamy jeden z najstarszych składów w lidze , a szorujemy blisko dna , jaką korzyść ma mieć Cracovia z zawodników 18 letnich , którzy średnio sobie radzą w rozgrywkach na poziomie juniora ? Ilu z nich będzie dalej grało w Cracovii po zakończeniu sezonu ? W takim klubie jak Cracovia trzon tej drużyny powinni stanowić zawodnicy z rocznika 2005 uzupełnieni zawodnikami z 2004, których np wiek biologiczny nie pozwala grać jeszcze w seniorskiej piłce , natomiast najbardziej rokujący zawodnicy z rocznika 2004 powinni trenować i grać regularnie w zespole rezerw, albo wypożyczani do innych klubów grających w ligach seniorskich.
Coi najwyzej paru może trafić do rezerwy a reszta ? OUT !
Bez kitu - wczoraj widziałem zespół grający w piłkę, do tego się odnosiłem. To co oglądam w Lubinie to jakieś piłkarskie rzygi bez składu i ładu.
[quote]#post1554885 Bez kitu - wczoraj widziałem zespół grający w piłkę, do tego się odnosiłem. To co oglądam w Lubinie to jakieś piłkarskie rzygi bez składu i ładu. [/quote]
Szybko sie ten post zestarzał i dobrze, a Wojtus musi jeszcze troche poczekac na swoją kolejke.
O ile nie spier.oli się z ligi...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)