[quote]#post1550705 ... Szpieguje i oszukuje…...[/quote]
Karramba... rozszyfrowal go....
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-09/karamba-9-jpg-94140904.jpg[/img]
-
-
CRACOVIA CLJ
[quote]#post1550702 Celem trenowania drużyn młodzieżowych powinno być prawidłowe piłkarskie wyszkolenie .
Wynik , wynikiem ale ..... to nie jest najważniejsze.
Jeśli co jakiś czas wyszkoli się takich jak Rakoczy , Myszor ....do I drużyny .To będzie super.
Ps.
[i]"Trener stracił szatnie u dzieciaków"[/i] ?
No nie, świat kompletnie zwariował.
To Wojciech koordynator, powinien dzieciaków w trybie natychmiastowym, do pionu postawić ...;)
[/quote]
Rakoczy i Myszor przyszli do nas już jako duże talenty, o których było głośno w środowisku dlatego też zostali do nas ściagnięci.
Tymczasem podczas obecnych rzadów pana Wojtka bynajmniej nie słychać żeby odkrył jakies nowe talenty, tylko jak mozemy nawet tutaj przeczytac, jest z nim wiele innych problemów, znanych z lat wcześniejszych.
O stawianiu do pionu to juz widziałem tutaj kilka wpisów, tylko efekty jakby były tego odwrotne.
To chyba nie jest przypadek....
[quote]#post1550704 Niejaki Tabisz
[/quote]
Który powiedział do Hajdo: "Odpierdol się od mojego syna".
[quote]#post1550708 [quote]#post1550704 Niejaki Tabisz
[/quote]
Który powiedział do Hajdo: "Odpierdol się od mojego syna".[/quote]
To nie jego wina , że nie potrafi grać w piłkę .😜
A jak ten młody Tabisz prezentuje się w grze? Faktycznie beznadziejnie? Dziś dwie bramki strzelił w wygranym meczu 5:3 z ŁKS-em
Czy ktoś wie, kiedy nadejdzie koniec tego wariata z JS? Żal chłopaków...
To się w głowie nie mieści , jak to wszystko w tym klubie funkcjonuje , brak jakiejkolwiek stabilizacji, trenerzy , koordynatorzy zmieniani średnio co pół roku , nawet jak wyrzuca WS , to kto tu będzie chciał pracować ? Kogo teraz znajdą, jak w innych grupach CLJ też jak widać trenerzy z przypadku :(
[quote]#post1550862 Czy ktoś wie, kiedy nadejdzie koniec tego wariata z JS? Żal chłopaków...[/quote]
@Pasy TT jaka zmiana frontu, zawsze zażarcie broniłeś trenerów i twierdziłeś że to drużyna jest do bani.
Broniłem trenerów, nie człowieka bez zasad, który psuje zespół od środka.
Zepsute jabłko trzeba wyrzucić.
Czy w tym naszym Klubie będzie kiedyś normalnie, skoro już w drużynach młodziezowych dzieją się takie jaja?!
Filipiak na stare lata też już całkiem zgłupiał po poprzednich doswiadczenaich ze Stawowym, ale jak widac księgowy z Kańczugi nadal ma na niego ogromny wpływ, wywalając Hajdo i zatrudniając w jego miejsce ponownie tego psychopate.
Walka o utrzymanie się szykuje...
[quote]#post1550692 @PasyTT#37301
Dokładnie tak, nie słuchają go bo to nie grupa miękkich faj.
Większość z tych chłopaków rok temu za trenerem Ankowskim szli w ogień będąc umiejętnościami słabsi od wielu drużyn! [/quote]
jeśli drużyna nie słucha trenera to nie są potrzebni temu klubowi. jeszcze to stawianie jako zarzut w kierunku wąsa? brzmi śmiesznie. to nie grupa miękich faj tylko grupa rozpieszczonych gówniarzy. czy się komuś podoba czy nie to ma robić to co chce trener i dobranoc.
To podobno psychiczny człowiek, na stanowisku trenera CLJ 19 jest psychopata. W dodatku wiślacka fałszywa menda.
Będą problemy z utrzymaniem z tym pajacem.
Może spadki z CLJ-otek trochę otrzeźwią co poniektórych? Bo tego nie można będzie zakryć najlepszym ośrodkiem treningowym.
Watpię , przeciez był wszystkim znany a jednak został zatrudniony !
IMHO to Stawowy jest wybiegiem Tabisza w stronę Zielińskiego. Albo Zieliński będzie tańczył jak Tabisz gra, albo w każdej chwili mamy gotowego trenera na I drużynę.
A że ma coś z głową to mało istotne.... Tabiszowi to pasuje.
- Edytowany
No to swoją gotowość pokazał jako trener U19, chyba jednak coś nie pykło Kubusiowi , bo pewnie teraz U19 miało być liderem CLJ, a tym czasem prawie szoruje dupą po dnie !!!
Ja myślę, że to jest szykowanie debiutu młodego w 1 zespole. Chyba tylko Stawowy nie będzie miał problemu żeby spełnić zachciankę Tabisza jak dzieciakowi wyrosną pierwsze wlosy pod nosem.
[quote]#post1550916 Ja myślę, że to jest szykowanie debiutu młodego w 1 zespole. Chyba tylko Stawowy nie będzie miał problemu żeby spełnić zachciankę Tabisza jak dzieciakowi wyrosną pierwsze wlosy pod nosem.[/quote]
Żeby mu na cipce wcześniej nie wyrosły.
[quote]#post1550887 [quote]#post1550692 @PasyTT#37301
Dokładnie tak, nie słuchają go bo to nie grupa miękkich faj.
Większość z tych chłopaków rok temu za trenerem Ankowskim szli w ogień będąc umiejętnościami słabsi od wielu drużyn! [/quote]
jeśli drużyna nie słucha trenera to nie są potrzebni temu klubowi. jeszcze to stawianie jako zarzut w kierunku wąsa? brzmi śmiesznie. to nie grupa miękich faj tylko grupa rozpieszczonych gówniarzy. czy się komuś podoba czy nie to ma robić to co chce trener i dobranoc. [/quote]
Brawo, żeby być piłkarzem, sportowcem, to trzeba trochę pokory. Idealnie podsumowane.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)